Bravo per shkrimin , eshte me se e vertete shume veta i mendojne keto gjera , por pak veta i pohojne.
Jeta jashte eshte shume e veshtire , nuk e di a ne keni patur rastin te jeni aq te lodhur dhe aq te sakrifikuar pas 13 ore pune ne dite dhe te mos kesh fuqi as te marresh nje dush, ta ndjesh me te vertete zemren te te arrije deri tek thembra, ndersa ata ne shqiperi as nuk e dine se cdo te thote puna,
justifikohen vetem per faktin se nuk ka pune , se ashtu eshte sistemi , se duhet miq dhe te tjera brockulla qe kam pasur rastin te degjoh nga dikush i afermi im i cili gati gjithe kohes e gjen ngushellimin tek pija.
E dini gjene me absurde qe me duhet te degjoja perpara nje jave dhe me e keqja se vinte nga motra ime e cila ka nje djal qe i bie topit gjithe diten dhe lodhet i shkreti dhe nuk ka kohe te mesoje dhe se shpejti duhet te vete ne shkolle te larte por mesatarja qe ka nuk ja lejon te marre nje zanat dhe mu lut duke qare hajde te lutem pagoi djalit tim shkollen e larte qe te vete ne privat se ne shteterore nuk e merr dot.
Nuk u besoja vesheve dhe e mbylla telefonin pa thene gje.
neve ketej duhet te mesojme dhe tja dalim mire ne gjuhe te huaja ndersa ai ne shqip dhe nuk ja del dot,
Me erdhi keq per veten .
Krijoni Kontakt