o xhuxhu heren tjeter nji mesazh privat ti mua qe te vej bast te fitoj ndonji lek more dhe pastaj e shof me gjith qef neshjen mire...hahahahah
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
E kemi bere te udhes qe te humbasim ne fund te ndeshjeve. Luajtem me grinte dhe e meritonim barazimin te pakten. Gjithashtu shume e besuesheme eshte edhe ajo qe thote Xhuxhumaku per shitjen e ndeshjes. Duka & CO njihen per keto gjera keshtuqe nuk eshte cudi edhe sikur te jete e vertete. Sa te kemi nje pis si Duka ne krye te Federates asnjehere nuk do bejme ajer ne futboll sado talent qe te kemi.
Ka gati nje muaj qe ka perfunduar kontratat e disa lojtareve Shqipetar neper ekipet respektive. Dhe si perfundim kane ngelur pa klube, mos vall i ka ardhur ndonje ofert nga Braga, Ferreira, Amadoria? Se per keto nivele skuadrash bejne keto te lodhurit tone, qe bejne volum loje, dhe ne fund i thon merre kete fitore dhurate nga ana ime.
P.s Me zi pres te henen te takoje ate Ermal Hidi-n, vellain e Islit, se nuk do ti le gje pa thene. Se ka dy ndeshje qe ai gallofi i gjate ben idiotlliqe ne zone.
Meqe ai Duka qenka kaq shum i poshtėr , pse nuk shkarkohet nga detyra qė ka?
Cana kundėrpėrgjigjet: “Nuk e di se ē’mendon Keiroz, por unė jam krenar qė jam shqiptar qė mbaj veshur fanellėn e Shqipėrisė. Si me njė fitore apo ashtu dhe me njė humbje ne do ta mbajma kokėn lart, pasi jemi krenar qė jemi shqiptar. Ne do tė luajmė me mundėsitė tona, por nuk dorėzohemi aq lehtė. Nė asnjė moment ne nuk kemi frikė qė jemi shqiptar, pėr ēdo gjė jo vetėm pėr futboll”.
Kam besim tek futbollistėt tanė. Unė pėr vete i admiroj, janė profesionistė tė vėrtetė. Prandaj jam i bindur qė ua kanė shitur golin portove sa frėngu pulėn. Se goli i dytė do bėhej, se edhe po tė mos donte portieri me tė mirė, e rregullonte Duka me pahir. Por pse budallenj janė shqiptarėt t`a japin golin pėr dhjamė qeni?
Kėshtuqė nuk janė pafat po janė me tru. Po tė sforcohen me kombėtaren do luajnė mė dobėt me ekipet ku marrin rrogėn. Pastaj nė kėto ndeshjet eleminatore nė mos do rrjedhė do pikojė.
Mediat bullgare e nxorrėn rezultatin e ndeshjes Sh-Bullgari 2 javė para. (Ē`paskshin qenė ene kto bullgarėt, mėr amon. Alabakė mėr alabakė. Na fėlliqėn.)
-
Krijoni Kontakt