Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Mendoni se populli Shqiptar do bashkohej nė rast lufte?

kete tem po e hap per te pare gadishmerin e popullates shqiptare ne rast se serbia fillon nje luft qe do te perfshinte jo vetem kosoven po edhe maqedonin , malin e zi dhe ndoshta edhe shqiperin

ne kete rast ( qe ishalla nuk ndodh ma kurr ) do te shiheshin trimat e ketij forumi qe para pc shiten si patriota te mdhej

sa do te ishit te gatshem te merrnit pjes ne kete luft ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Jo xhamia jo nuk kane per tu bashkuar ,por kur ti shohesh te marrin rruget e botes sic eshte bere dhe hera tjera 10 vjete kane kaluar jo large dhe u duken "patriotat" atehere .
    per llafe te can patriotizmi ketu ,po per te luftuar s'ja mban njeriut .

Ishalla c'do gje zgjidhet pa lufte dhe paqesisht ,se lufta asnjehere nuk ka sjelle te mira per asnje shtet .Paqe te kete gjithmone kjo eshte kryesorja ...

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    jam e nje mendimi me tye qe lufta kurr nuk ka sjell asgje te mir per asnje shtet e as qe ka me sjell
    po vetem ke si rast me pa ku jan ata patriota qe kur ti shohesh shkrimet e tyre thu kta veq vet kan me qliru kosoven me gjith trojet shqipetare pa asnje ndihme

ishalla kurr nuk ndodh kjo luft e shum permendur

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    ku jeni o trima
    bile tregoni veten ne forum ?

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Te vetmit qe nuk duhet te flasin per luftra e per trimerira jeni ju, islamiket!

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    borix un kurr nuk jam shit ma shum patriot qe jam
    e jo si shumica ktu qe ne forum jan po deshta te di qka do te bejn ne rast lufte

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Antare te nderuar ne komb nuk pyetet se ciles fe i takon,po duhet tja zgjatim doren njeri tjetrit si gjithmon edhe pse ndonjeher lexoj lloj lloj gjera psh Katolik,ortodoks etj kunder muslimaneve po edhe anen e kundert,po perseri me u be dicka jame shum i vetedijshem se perseri nuk do te shihet se ciles fe i takojm,po ju do te jeni ata te cilet do tja zgjatni doren njeri tjetrit,po une do te jeme ai qe do ta zgjas doren si gjithmon qe kame qen,qe aspak nuk me ka penguar besimi i tjetrit kryesorja te jete Shqiptar(gjaku im),dhe mandej bashk cdo gje rregullojm.

Do te jeme i gatshem ta jape maksimumin edhe jeten per vendin tim Shqiperin,Kosoven,ketu ne Maqedoni per vendet tona,Cameri,Mal i Zi,Preshev etj etj,gjithmon jame ne perkrahje.Ndoshta ndokush tash mundet te mendoj per mua se jame trim interneti ne kete cka e shkruajta,ok edhe une them per tjetrin ashtu nuk e njoh dhe mund te mendoj cdo gje,po e them per here te fundit"Do ti qendroj besnik vendit tim edhe jeten do tja falja po qese e lip nevoja".
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    ximi mir ke fol
    sepse te gjith ketu gjykojn ja sipas fjaleve qe ne shumicen e kohes i keqkuptojn ose sipas nikut
    po flas per veten time se mua te gjith me marrin si musliman ekstremist vetem per shkak se e kam nikun xhamia
    un e di qe nuk prej tyre dhe aspak nuk me pelqejn ata qe edhe pse jan musliman me pare e mbrojn nje arab se nje shqiptar kjo nuk me pelqen te do anetar te forumit dhe te tjert paragjykimet e tyre po qka te bejsh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    166
    Ximi bashkohem edhe une plotesishte me shkrimin tend,
    Edhe une po te kerkohej sdo mendoja shume dhe do perballesha me armikun shekullor te trojeve shqiptare SERBINE. dhe kete e them jo vetem une por u pa edhe ne luften e Kosoves dhe kam bindjen qe SHqiptaret do bashkohen si asnjehere per te luftuar kete armik barbar.

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    populli Shqiptar osht i bashkum gjithqysh.. si ne lufte edhe ne paqe..

sikur cdo teme n'ket kuven si mer kahje fetare.. edhe per kah feja pa dallim Shqiptarte i kane anmiqte e njejte.. sikur Kishat edhe Xhamiat Shqiptare jane damtu pej anmiqve te Shqiptarve..

mirpo.. pjestaret e tana Xhamive e Kishave Shqiptare kane luftu bashke per liri.
    "Qė t’i ēqitėsh kėta . . . duhet t’u preē jo vetėm duart e kokėn, po edhe kėmbėt e trupin." Fan Noli

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Kadare: Poshtėrimi i Ballkanit
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 19:57
  4. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •