Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    E keqja s'ka fund Maska e Henea
    Anëtarësuar
    25-05-2009
    Postime
    119

Si ta kuptojmë nëse i mungojmë?!

Ai me mendon? I mungoj? Sa here e kemi pyetur veten pas nje ndarjeje apo nje largimi nga partneri... Si ta kuptoni nese i mungoni apo nese ka akoma dicka mes jush?
    Nese ju sheh me nje djal tjeter kerkon te informohet menjeher per llojin e lidhjes qe keni. Kerkon tju takoj shpesh "edhe si miq" Ju keshillojme, nese ndjeni qe ai eshte akoma i lidhur pas jush dhe nese ju e dashuroni bejeni ta kuptoj. Shpesh meskujt jane shume kokefort dhe me mire heqin dore sesa te pranojne qe kane bere gabim.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    gjerat jane te thjeshta,

problemi eshte si ta kuptosh qe s'i mungon me

Infinity, ka thene diku psh, qe femra asnjihere se le autobuzin pa hypur ne nji mjet tjeter.

apo e kam gabim Infinity?

ma konfirmo kur te hiqet perjashtimi...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    problemi eshte si ta kuptosh qe s'i mungon me
    Nga mungesa e interesimit psh ...
    Shpesh meskujt jane shume kokefort dhe me mire heqin dore sesa te pranojne qe kane bere gabim.
    Epo nuk jane meshkuj atehere, femije te llastuar , asgje me shume.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kuptohet mashkulli/femra kur eshte i interesuar akoma apo jo. Ne nje menyre a tjetren do e kuptosh, edhe nese nuk del hapur fare. Do e tradhetoje veten ne nje moment. Varet sa je e zonja apo i zoti ti kapesh sinjalet lool./
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga ORGESA Lexo Postimin
    Ai me mendon? I mungoj? Sa here e kemi pyetur veten pas nje ndarjeje apo nje largimi nga partneri... Si ta kuptoni nese i mungoni apo nese ka akoma dicka mes jush?
    Nese ju sheh me nje djal tjeter kerkon te informohet menjeher per llojin e lidhjes qe keni. Kerkon tju takoj shpesh "edhe si miq" Ju keshillojme, nese ndjeni qe ai eshte akoma i lidhur pas jush dhe nese ju e dashuroni bejeni ta kuptoj. Shpesh meskujt jane shume kokefort dhe me mire heqin dore sesa te pranojne qe kane bere gabim.
    nuk e di skam rastis ndonje mashkull kokefort, ose skane bere kokefortesi me mua, se e kane pare qe nuk fitojne dot . Therefore kam arritur te kuptoj shume mire ne fakt

p.s. pse ka meshkujt kokefort ? budallenjt

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Nga mungesa e interesimit psh ...

Epo nuk jane meshkuj atehere, femije te llastuar , asgje me shume.
    Jam shume dakort me mendimin tend. Fatkeqesisht ne kohet tona keta te llastuarit jane femije nga mendja por jo nga trupi.
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Ne qofte se ia ke plasur shpirtin partnerit,mirupafshim.po ne qofte se e ndjen qe i mungon,beje per vete me vrap mos e lere te ftohet gjeja se hekuri rrihet sa eshte i nxehte moj vogelushe...

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Ne qofte se ia ke plasur shpirtin partnerit,mirupafshim.po ne qofte se e ndjen qe i mungon,beje per vete me vrap mos e lere te ftohet gjeja se hekuri rrihet sa eshte i nxehte moj vogelushe...
    Nqs ai/ajo nuk e ka dashur atehere po, as nuk do i bente pershtypjen me te vogel mungesa e tij/saj. Mirepo per nje arsye apo nje tjeter lidhja perfundoi, eshte normale qe mungesa do ndihet, ndoshta per shume kohe derisa kete boshllek ta mbushe nje ndjenje tjeter.Eshte me mire te mos rikthehesh ne hapat e shkuara nqs vendimet qe merr jane te bazuara ne arsye konkrete dhe te forta , jo ne hamendje dhe gjera pa rendesi. Vjen nje moment per njeriun qe duhet te nderroje faqe.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Interesimi qe tregon,tel. merr shpesh,zeri behet me i ngrohte etj. etj.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Në fakt un asaj timës kur u ndava të parën herë 1 muaj ditë humbi , vecse në msn u futke e rrinte online meqë në tell kishim inat të flasim e ti shkruajm njëri tjetërit në internet shkruante nick-a e gjëra // pse më largove , pse më lëndove e bla bla // e pas një muaji u kthy prap se s'durojë më , por prap tani jemi nda dhe më përfundimisht por prap e shoh se pa hy me më shkru ndonjë email apo interesohet nqs kam ndonjë lidhje të re me dikë ska shonc , shpesh i thom "S'të intereson" por thot ani pra shoqërisht po më intereson! lol

Sidoqoft e vren kur interesohet , shkruan me ty , të flet në rrug , të merr në tell shpesh.

Po si me ja bo kur e ke nje kokfortë që i vie inat më tu kthy prap si ajo ish-i im..

Boooh..

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Biologji-po ta kuptojme qelizen do ta kuptojme vet jeten
    Nga besmiri_usa në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 16:25
  2. Menyra se si duhet ne ta kuptojme fene tone
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  3. Pse nuk e kuptojme, kur gjejme dashurine e vertete?
    Nga romeoOOO në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-12-2005, 05:39
  4. Jeta dhe Vdekja
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 15:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •