Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Informacion i vogel mundet..

Jam i ftuar nga nje mik per perkujtimoren e gruas se tij me rastin e 6 mujorit . Ne fillim do shkojne ne xhami pastaj nje banket te vogel mes miqsh dhe te aferm.
    Por une nuk di si te veproj pasi nuk kam hyre kurre ne xhami.
    Une nuk jam besimtar i asnje feje, prandaj nuk e di
    1- A mund te hyj
    2- Po hyna ca duhet me bo ne raste te tilla si jane zakonet
    3- Po nuk shkova ne xhami a mund te shkoj ne banket.
    4- Ca duhet me ēu se sdi gjo fare jam nul , ai ka dy femije te rritur.
    Te gjith jemi ne Itali.

Perkujtimorja eshte per kete te diele dat 7 qershor 2009 dhe nese dikush me pergjigjet mundesisht brenda dates 6 pra diten e shtune, se duhet me i kthy pergjigje perpara te dieles.

Faleminderit.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Si fillim futi nje te lare komplet trupit.Ne muslimanet i themi gusul.Pastaj merr abdes nese nuk di na thuaj ta tregojme.

Se dyti beje nijet me shku ne xhami per veten tende dhe jo se te ka vdek gruaja e nje miku.
    Hyr ne xhami thuaj Shehadetin
    Deshmoj se ska te adhuruar me te drejte pervec Allahut dhe se Muhamedi eshte i derguari i Tij.

Pastaj fal dy rekate namaz me ndonje sure qe e di e nese nuk di falu vetem me bismilah.Vere koken ne sexhde dhe lute Zotin qe jeta jote te ndryshoje dhe ti ta adhurosh Zotin duke ushqyer shpirtin tend sikurse perkujdese per trupin duke ngrene ushqim.
    Mbasi te falesh lutju Zotit per veten tende dhe familjen tende dhe per njerzit ne pergjithesi.Kur te hysh ne xhami beje qellim qe kjo mos jete e para dhe e fundit porse sikurse ke lidhje me krijesat te krijosh dhe lidhje me Krijuesin nepermjet faljes.Ke per te pare se nese i ben keto shpirti yt ka per te ndryshuar.Do ndjesh nje kenaqesi qe kurre me pare se ke ndiere.Vendos me bindje se lidhja jote me Zotin duke iu falur dhe lutur Atij nuk do te jete kjo e para dhe e fundit, porse gjithmone do perpiqesh brenda mundesive te tua qe ta frekuetosh xhamine.

Sa per sebepin e vdekjes nuk e di se si i keni rregullat atje porse ne xhami para se te shkosh per kujtim ndaj te vdekurve ne fillim shkohet per shpirtin tend.Te tjerat i di vete besoj.

Zoti qofte me ty
    "Shoku Mjekesise"

Tema tė Ngjashme

1. ndime kush mundet
    Nga Soft_LundrO nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 05:34
  2. Zhvillimet politike post-Rugova nė LDK
    Nga EveryWare nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 12:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •