Close
Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 223
    i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    "Dako" shko thuaj atje ku te kane mesuar,
    shih punen tende dhe kthehu ne atdheun tend
    mos na shit kopalla poshte e perpjete...

p.s.
    Per kush eshte gangster e kush hardhucak ketu te tregojme ne ty, jo ti neve!
    zhapi vogel anëtarësuar me: 03-07-2009.
    Qa thu ti mer (Jaoo) e qa do të thotë që jam antarësuar më vonë mër (Jaooo) , tash që ti je antarësuar më herët duhesh të flasësh palidhje dhe ne të mos kundërshtojmë???.

P.S : Dhe diqka unë jetojë në ATDHE por do ipja para të largohesh sa më parë nga këtu

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga Isomer937 Lexo Postimin
    E duam atdheun, por jo të jetojmë në të. Pse?

1. Te jemi realiste me shume se atdheun duam veten tone.

8. Kur une kam marre diplome ne nje universitet amerikan, kam punuar ne Amerike ne profesionin tim dhe ne Shqiperi me thote ai miku: Konverto diplomen.

10. Ku bastardimi nis nga shkolla dhe mbaron ne qeveria. Eshte shkelje e cdo norme te etikes profesionale qe une te te jap matematike ne shkolle ty dhe mbasdite te te shikoj ne kurs. Per qeverine e dine vete tere ata qe jane ne Shqiperi.
    Me mire nuk e pershkroje dot.
    Kto pseudo-nacionalizmat,pseudo-atdhedashurite etj jane nje hipokrizi qe mbeten vetem neper fjale dhe ne asnje lloj vepre.

Na dolen te gjithe atdhetare neper forume.Thua ti atdhetaria eshte me lidh 5 llafe te bukura dhe me ja thene te tjereve.
    S'ka me atdhetarira me poezira,poema e llogje lart e poshte.Shqiperine e mbajne forcat e emigranteve qe dergojne para.Pa ato para shqipetaret do u kacafytnin per buke me njeri tjetrin.
    Te ishin aq patriote shqiptaret nuk do u avisnin 20 vjet neper mitingje si qente pas kockave duke ju lepire politikaneve te radhes.Dhe ato leke qe vijne nga jashte,gjysma vidhen nga politikanet gjysma tjeter shpenzohet neper kafenete dhe dembelhanet e paraziteve qe rrine kot gjithe diten me shpresen se X apo Y do i dergoje noj 100 eursh me shty muajin.
    Te mbarosh ne europe dhe amerike dhe te vish te te kerkojne konvertim diplome duke te sorollat me muaj eshte kulmi.Kur ne shqiperi eshte korrupsioni i universiteteve sheshit,per te mos permendur ato privatet qe jane bere si supermarkete.Eshte per ti peshtyre ne surrat te gjithe ato plehrat qe kane zene rrenje neper postet qeveritare.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

A ka gjë më të vyer se ajri? Po. Atdheu.

Paramendo në c'gjendje kemi atdheun, sa ta sakrifikosh dhe ajrin!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    e dua atdheun, por kur i thashe babit para disa vjeteve pse nuk vemi te jetojme pergjithmone atje me tha "ne shqiperi ka gogol, ka sali berishe"

Citim Postuar më parë nga tvsh Lexo Postimin
    e dua atdheun, por kur i thashe babit para disa vjeteve pse nuk vemi te jetojme pergjithmone atje me tha "ne shqiperi ka gogol, ka sali berishe"
    e ke fyer gogolin mer jahu.

Citim Postuar më parë nga karkaxholli Lexo Postimin
    e ke fyer gogolin mer jahu.
    C'ironi !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    zaran!ka (el)
    Postime
    124
    E duam atdheun, por jo të jetojmë në të. Pse?

un e dua si te jetoje ne atdhe si mos tjetoji prap ajo dashuri eshte sndryshon kurr per mua, atdheu eshte atdhe prirjet e tua te jetes qe te bejn te ikesh larg atdheut nuk eshte qe ti ske dashuri per ate perkundrrazi atdheu skrahasohet me asnje vende ne bote edhe pse atdheu spo ben nai gje per ty prap ti je pjella e ati atdheut dhe smunde ta shmangeshe per asgje ne bote.

Rrofte Shqiperia.

i/e regjistruar Maska e agas
    Anëtarësuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Shume kush cfaq pretendime per atdheun ,se e do por jo te jetoje ne te.Perse?Sepse shumica shikon interesat e ngushta private dhe nuk do qe ti prishet rehatia personale.Perpara se te kerkojme nga atdheu duhet ti kerkojme llogari vetes se ckemi bere ne per atdheun.Eshte kultura e ceket demokratike ajo qe gjendja ekonomike dhe politike e shqiptareve ka eskaluar deri ketu.Jemi ne ata qe qendrojme ne rolin e sehirxhiut duke pare keqqeverisjen e politikaneve te rradhes qe keq menaxhojne ekomomine kombetare.Jemi ne ata qe u japim votat pa u menduar dy here politikaneve te paskrupullt qe punojne me pas vec per interesat e xhepit te tyre.Jemi ne popull frikacak qe shikojme si shiten interesat dhe teritoret shqiptare nga nje pjese e politikaneve tane dhe nuk ngrihemi te protestojme.Vazhdojme te qendrojme pasive duke mos nenshkruar PETICIONIN KUNDER RATIFIKIMIT TE MARREVESHJES SE KUFIJVE DETARE ME GREQINE.Ne perfundim do te citoja nje sentence te presidentit te vrare amerikan J.F.Kenedi:"Mos pyet se ç'do të bëjë atdheu për ty, pyet me gëzim ç'mund të bësh ti për të".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Kurse une mendoj ndryshe se ka ndodhur bisedimi .
    babi te ka thene ;- kur do jete ajo dite o djal qe te kthehemi ne shqiperi
    Pergjigjen tende nuk e di .

E njejta gje me ndodh mua me keta te mite dhe jam une ajo qe nuk i le te ikin po nuk qesh une, apo vallai apo motra atje .

Une jam ne ato ujrat e kthimit por sa do realizohet nuk e di . Dhe po u ktheva Nuk po kthehem se do coj lart frymen e patriotizmit edhe pse e dua shqiperin se u linda dhe kalova goxha kohe atje por, mu merzit emigrimit .vendi huaj eshte i huaj .
    Shqiptare qe nuk kthehen i mban frika keshtu edhe si mua ,obo si do jetojme ,do gjejme pune apo jo ,do kemi drita ,uji apo do fillojme kanacet prape .
    Dashurine per atdheun ,per gjuhen tende vetem emigrati e di .

Ademgashi nje pyetje per ty .ku ke ndermen te pleqerosh? .Te drejten ama me thuaj ?!Ose c'far amaneti do ju lesh femijve kur te jesh ne prag vdekjes ( Gur e ne dru ketu ,larg qofte ) pervec pasuris nqs zoteron miljardat ne danimarke ?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 15-10-2009 më 13:55

Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Kurse une mendoj ndryshe se ka ndodhur bisedimi .
    babi te ka thene ;- kur do jete ajo dite o djal qe te kthehemi ne shqiperi
    Pergjigjen tende nuk e di .

E njejta gje me ndodh mua me keta te mite dhe jam une ajo qe nuk i le te ikin po nuk qesh une, apo vallai apo motra atje .

Une jam ne ato ujrat e kthimit por sa do realizohet nuk e di . Dhe po u ktheva Nuk po kthehem se do coj lart frymen e patriotizmit edhe pse e dua shqiperin se u linda dhe kalova goxha kohe atje por, mu merzit emigrimit .vendi huaj eshte i huaj .
    Shqiptare qe nuk kthehen i mban frika keshtu edhe si mua ,obo si do jetojme ,do gjejme pune apo jo ,do kemi drita ,uji apo do fillojme kanacet prape .
    Dashurine per atdheun ,per gjuhen tende vetem emigrati e di .

Ademgashi nje pyetje per ty .ku ke ndermen te pleqerosh? .Te drejten ama me thuaj ?!Ose c'far amaneti do ju lesh femijve kur te jesh ne prag vdekjes ( Gur e ne dru ketu ,larg qofte ) pervec pasuris nqs zoteron miljardat ne danimarke ?!
    I/e dashur alnosa
    vërtet më ke vënë në pozitë të palakmuar. Besoj nëse ke lexuar shkrimet e mia herëpashere si copëra të shkëputura e kam thënë përgjigjen.
    Besoj nga vetë titulli që i kam vënë temës e gjen shqetësimin tim...
    Një pjesë të përgjigjes e gjen edhe te postimi i tvsh-së:

Unë nuk e di cfarë moshe je ti, por po të them: nuk ka torturë më të madhe se kur gogolët ke mbi kokë!

Fëmijëve do t'u lë amanet:1. mos pranoni kurrë të jeni nën këmbën e gogolëve dhe 2. Kurrë ju vetë mos u bëni gogolë!

Të tjerat vijnë vetë në terezi. Sa të ketë gogolë nuk ka përparim!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 15-10-2009 më 17:20

Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ne kemi jetuar me shqiptarë, dhe do vazhdojmë të jetojmë!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 09:46
  2. Si ta jetojmë Javen e Madhe?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 16:44
  3. Dashuria në dy kohë
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 13:31
  4. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 17:10
  5. Pse jetojme?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 05-07-2003, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •