Close
Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 223
    i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    me mire buke e kryp por ne vatren tende,se sa ketu gjithe te mirat por ne dhe te huaj

Do desha shume te jetoja ne korcen time qe u rita,me serentat , ne sokaket e saj, me njerez me fytyra te qeshura,sepse atje te gjithe jemi nje dhe jo refugjate!Por eshte shume e veshtire mbas kaq vitesh te jeteosh ne vendin tend sepse tani per tani shqiperia ska aq vende pune dhe pagesat jane shume te vogla ne krahasim me europen!ju pershendes
    haroje haroje ti dashurine tone....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Ata qe e duan dhe veproin per atdheun shqiptar,nuk jan te pershtatshem per servilet e serbo sllaveve,dhe ikin ne vendlindja duke u djegur e perveluar per vendin ku jan rritur e lozur neper ato fusha e lendina.
    Per kete e duan vendlindjen dhe atedheun nga jashte ata qe iken nga pisat,sepse atdheu qeveriset nga spiunet,nga tradhetaret,nga argatet e shkive e grekeve e maqedonaseve.
    Atedhetaret nuk kan vend ne atedheun e tyre,sepse u pengoin ne qeverisje tradhetareve qe na shtypen gjate kohes se titizmit dhe tani ne krihet e nderkombetareve!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga lisa12 Lexo Postimin
    me mire buke e kryp por ne vatren tende,se sa ketu gjithe te mirat por ne dhe te huaj
    sa qesharake.

Po pse nuk kthehesh ateher apo noshta sepse meno se do besh tentim vevtrasje me te mberri ne aeroporte ?

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    se ti i ke shtru punet per vije mos mendo se mund ti shtorjne cdo kush ne shqiperi
    ku ka pune ne shqiperi???
    te punosh neper lotari bastesh apo te paguash lek te behesh futbollist qe ne rastin me te pare te sheses ndeshje per te bere parat qe dhe
    pastaj ne shkoder se spo flas per shqiperine paftyresia imoraliteti e pabesia jane abc e jetes une se perballoj dot
    te uroj suksese ty e kujdo
    po ke or burr korrupsjon e pisllek ne perendim sa te dush, korrupsjon e pisllek a gjethkun, por nqs do ta shofesh shqiperin me syrin e keq ateher ka te kqija, po nqs shikon gjermanin me synin e keq do gjesh te kqija sa te dush, hala deri msot skam nigju se ka dek kush nshipni per buk, por qohen nmjes kadal kadal, bajne gjimnastiken e mjesit, shkojne e pine kafe e birr, e i ke klubet plot, plus qe veshen me tesha shum te shtrejta, e me mercedesa, as un as ti nuk ja u kena ble, por i kan ba vete, se si , vetem ato e dine. ska ma mir se veni jot, ne emigrim ftofesh si njeri, i cop buk e hane edhe ne shqipri, ne emigrim ke shanc me ba i dor pare sa ma shpejt, po nuk te heci ma mir me u kthye sesa me nejt jasht e me hanger i cop buk.
    me tmira.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

ju dëshiroj një javë të mbarë

Të lutemi që në vendlindjet tona të krijohen kushte për t'u kthyer e për të kaluar një jetë plot mirëqenie
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Të lutemi që në vendlindjet tona të krijohen kushte për t'u kthyer e për të kaluar një jetë plot mirëqenie
    Nga kush pret te regullohen kushtet ?! Kur ti ,une ,ai/ajo, ata/ato kane ikur qe aty ?!

Apo si gjithmone Shqiperija pret nga qielli ti rregulloi kushtet .

Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Nga kush pret te regullohen kushtet ?! Kur ti ,une ,ai/ajo, ata/ato kane ikur qe aty ?!

Apo si gjithmone Shqiperija pret nga qielli ti rregulloi kushtet .
    i/e dashur alnosa, i ke ngatërruar vetat pak. Këto veta kanë kuptim kështu:
    UNË, TI, AI, AJO dhe shkohet vetëm deri te NE, ikëm nga atdheu sepse ATA na vranë atdheun sic po e vrasin edhe sot, andaj NE u themi: O, JU vrasës së mirëqenies shqiptare, keni mëshirë për NE dhe për ata të mjerë që janë nën zgjedhen tuaj e që vuajnë edhe për kafshatën e gojës, kriojni mirëqenie në trojet tona.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Ne ditet e sotme nuk eshte me e lehte te thuash Atdhe.

Secili prej nesh zgjedh ate qe mendon se do e arrije. Por nuk ke cti thuash nje njeriu qe vuan nga varferia, eshte i detyruar te mergoje, ngaqe kushtet ku ai ka qene nuk e lejojne te banoje aty. Sipas meje eshte mire kur njerezit respektojne deshiren e njeri tjetrit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    [QUOTE=gloreta;2587888]Ne ditet e sotme nuk eshte me e lehte te thuash Atdhe.

Secili prej nesh zgjedh ate qe mendon se do e arrije. Por nuk ke cti thuash nje njeriu qe vuan nga varferia, eshte i detyruar te mergoje, ngaqe kushtet ku ai ka qene nuk e lejojne te banoje aty. Sipas meje eshte mire kur njerezit respektojne deshiren e njeri tjetrit.[/QUOT
    por nje gje nuk duhet harruar se po te mos ishte diaspora shume me keq do ishin punet ne trojet prej nga kemi arrdhur me deshire do te jetoja ku kam lindur por ne anen tjeter krenohem me ate qe kam bere per familjen time ndoshta edhe nje ndihmese per solidaritetin arsimin luften si shumica e shqiptareve qe bene kete duke filluar me 3% vendlindja therret atdheu ne rrezik e shume te tjera me te cilat mjete te tubuara nje pjese e ketyre aktivisteve ndoshta edhe i keqperdoren por le te mbetet kjo ne ndergjegjjen e tyre .

Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ne kemi jetuar me shqiptarë, dhe do vazhdojmë të jetojmë!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 09:46
  2. Si ta jetojmë Javen e Madhe?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 16:44
  3. Dashuria në dy kohë
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 13:31
  4. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 17:10
  5. Pse jetojme?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 05-07-2003, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •