Close
Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 223
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Kaoni Lexo Postimin
    Po tu dalesh kundra ktyne te azgjesojn, si armik i popllit ene i partis.
    Po tu dalësh në kundërshtim këtyre të rradhisin tek zbulimet e tyre :
    1.Tradhëtar i Kombit
    2.Punonjës i UDB-s
    3.Spiun Serb

Kjo nuk ndodh vetëm jasht por (fatkeqësisht) edhe në forumin shqiptar.

Adem Gashi :

Fatkeqësisht ka edhe më keq se këto që i ke përmendur.
    E di Adem por nuk dëshiroja të hyja në rradhët e atyre (3 pikave) që përmenda më herët.

Me Rrespekt : ILMGAP

i/e regjistruar Maska e Kaoni
    Anëtarësuar
    19-03-2009
    Postime
    268
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Po tu dalësh në kundërshtim këtyre të rradhisin tek zbulimet e tyre :
    1.Tradhëtar i Kombit
    2.Punonjës i UDB-s
    3.Spiun Serb

Kjo nuk ndodh vetëm jasht por (fatkeqësisht) edhe në forumin shqiptar.
    Un sot sa u ktheva ka pejashtimi
    Dikujt ka kto moderatort e forumit nuk i kishin pelqy komentet e mia.
    Dikujt i kisha shkel m'kallo.
    Kaq te ulet jena ne Shqiptaret, nuk perballemi dot me opinionin kunder, ene i bijm shkurt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Une para se te dua atdheun dua veten time.

Ne fund te fundit çfare eshte atdheu?
    Ato 'fushat e gjera me lule dhe ju lumenj te kulluar' jane vetem nje moment romantik.
    Atdheu perbehet nga kushtet mizerabel te jeteses,nga pamundesia per te kerkuar te drejten tende,nga korrupsioni ne çdo segment ku perballesh,nga nje injorance kolektive dhe nje siperfaqesi e neveritshme.Ky eshte atdheu yne.Dhe çdo lloj ndjenje atdhedashurie qe i lind natyrshem çdokujt nga ne qe studion dhe punon jashte shtetit i zhduket menjehere kur sheh kta psudopolitikane bandite qe vetem vjedhin,dhe tallen gjithe arrogance me popullin fatkeq.

Ato endrrat dhe idealizmat e atdhedashurise na jane shuar prej kohesh.Tani vendin e pare e ze interesi personal,komoditeti emocional dhe material i jetes se perditshme.Koncept qe ne shqiperi perkthehet me :"Cfare makine dhe celulari ke dhe çfare rrobash vesh,qe te tjeret te plasin nga zilia kur te te shohin"

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    o bukurosho mjaft na hapet barkun me justifikime psikologjike pse nuk rroni knej. ju mund te shkruni hartime gjithe diten, po i keni hartime me i mush menjen vetes.

problemi me ju "emigrantet qe digjeni per atdhe" eshte se ne fakt nuk digjeni fare per atdhe, sic jua ka zberthy mire darwini dhe kiniku ke faqja pare

ju cdo here rrini e qisni "shkaqe" pse keni ik. biles "shkaqe madhore", shkaqe qe ju ledhatojn sedren. jo mer jau, ju thjesht nuk ju ha palla mjaftushem per ket ven. ky osht shkaku

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Citim Postuar më parë nga limbo Lexo Postimin
    o bukurosho mjaft na hapet barkun me justifikime psikologjike pse nuk rroni knej. ju mund te shkruni hartime gjithe diten, po i keni hartime me i mush menjen vetes.

problemi me ju "emigrantet qe digjeni per atdhe" eshte se ne fakt nuk digjeni fare per atdhe, sic jua ka zberthy mire darwini dhe kiniku ke faqja pare

ju cdo here rrini e qisni "shkaqe" pse keni ik. biles "shkaqe madhore", shkaqe qe ju ledhatojn sedren. jo mer jau, ju thjesht nuk ju ha palla mjaftushem per ket ven. ky osht shkaku
    Po edhe ti ske mujt me ik se ishe ik para neve, ose je tuj punu ni vend te mir se kerkush s ik pa kurgjo

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531

.................
    Ndryshuar për herë të fundit nga flory80 : 30-06-2009 më 14:48
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Po e bene si puna e dhelpres me rrushte.

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Prej kohësh kam menduar ta hap këtë temë, por bija në siklet si ta titulloja. Një herë më shkoj ndërmend ta titulloja:
    1. Kush po na vret dashurinë për atdheun. ( prej kësaj hoqa dorë se m'u duk fort e ashpër )
    mandej mendova ta titulloja pak si në stilin folklorik "Larg syshë, por afër zemrës"... edhe prej kësaj hoqa dorë...

Ajo që më shtyri për ta hapur këtë temë qe rasti pasi lexova temën "Cka më mësoi emigrimi". Nga shkrimet pashë se të gjithë kishin nostalgji për atdheun, natyrisht siç kam edhe unë, por asnjërin nuk e pashë të thoshte se do të kthehem në atdhe, ashtu siç nuk po bëj as unë. Paramendo sa e vështirë është të kesh dashuri kaq të madhe për diçka dhe nga ana tjetër mos të bësh ballë ta realizosh ( duke duruar 100 mynxyra në dhe të huaj).
    Vallë ku është arsyeja?

Thuajeni hapur!

Me nderime,
    Adem Gashi, mësues
    Danimarkë
    Paramendo sa e vështirë është të kesh dashuri kaq të madhe për diçka dhe nga ana tjetër mos të bësh ballë ta realizosh ( duke duruar 100 mynxyra në dhe të huaj).

Me nderime,
    Adem Gashi, mësues
    Danimarkë
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 30-06-2009 më 15:03
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    e dua atedheun pasi nuk kame zgjidhje tjeter se njeriu do lindi diku dhe do kete dhe atdhe dhe per mua qelloje shqiperia dhe prandaj e dua dhe nuk e mohoje dote se do genjeja veten

perse nuk jetojme atje ? nuk jetojme pasi kemi nje periudhe te gjate qe kemi emigruare dhe kur shkojme ne shqiperi na duket gogole por n q se nuk do kisha emigruare kurre ma do mendja se do isha me i lumture atje

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Atdheu fjl shum e embel por ne athdhe nuk po mundemi ta sigurojm kafshaten e bukes ptjeter te emigrojm ne donje shtet
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ne kemi jetuar me shqiptarë, dhe do vazhdojmë të jetojmë!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 09:46
  2. Si ta jetojmë Javen e Madhe?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 16:44
  3. Dashuria në dy kohë
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 13:31
  4. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 17:10
  5. Pse jetojme?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 05-07-2003, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •