O miku im, eshte ceshtje rehati 360°. Dashuria per Shqiperine eshte si te dashurohesh me nje kurve, shume e rrezikshme. Te ndjekesh dashuri te tilla, ke shume mundesi qe te lendohesh.
Ndryshuar për herë të fundit nga Boy : 06-02-2010 më 00:33
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Lexojeni këtë shkrim tragjik http://www.forumishqiptar.com/showpo...38&postcount=1 dhe trishtues
Të afërme të tyre u shpreh ngushëllime.
Ky është atdheu ynë!
Sepse nuk me ofron gjerat elementare , drite, uje, siguri.
...keshtu do shkojme ne Europe...
me fal por un ste kuptoj ose memire sjam dakort me cthua ti
nuk e di me ca bazohesh pasi isha vet ne shqiperi tani afer edhe ishte vertet
nje varferi e madhe e njerzve qe jetonin atije
njerit qe atije jan mire jan ata qekan biznes ose me mire nje pjestar te familjes
ne emigrim ups se harova jan politikanet mafja reale shqiptare
un mendoj qe vendi me ideal qe te jep mundesin te jetosh edhe te behesh dicka
eshte usa pastaj vin europa
gjith te mirat
Partizoni
E c'do te thuash me te ti mo Demo? Vendi jone mund te kete nje mije e nje te zeza, po qe te thuash se nuk jetohet diku vetem se dikush tentovi te vidhte nje banke apo dy, a tre, ne ate vend, me duket disi absurde. Kjo e jotja i bie njesoj si te thuash: ''Pse te qellovi nje femer travesti, nuk duhet te shkosh me me femra te tjera. Po dreqi e mori, futi doren poshte heres tjeter direkt, dhe ja ku i zgjidh misteri. ''
Behuni nje cik me pozitive mo, si ti dhe kjo teto Vera. Jo kaq te ceket e negativ, se s'jeni as adoleshent.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Jeta është gjithqysh o endeless. Ne kemi një fjalë të urtë që thotë: "Jeton bleta në majë të malit, jeton dhe miza nën bisht të kalisht"! ( unë e thashë nën bisht të kalit, duke i ikur origjinalitetit, duke e zbutur shprehjen,por besoj se e merr me mend se si quhet "nënbishti" i kalit!!)
Zgjidh e merr!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 19-03-2010 më 12:19
Krijoni Kontakt