Pallati N.C.E
Vazhdimi i bulevardeve buzė Lanės
Hyrja e Maternitetit tė Ri
Pallati N.C.E
Vazhdimi i bulevardeve buzė Lanės
Hyrja e Maternitetit tė Ri
Lagjia "Ali Demi" dhe Qytet Studenti nė sfond
Gjeologjikja
Lagjia "Ali Demi"
Njeriu ka vetem nje jete, ...eshte dicka e paimagjinueshme qe dhe ne shqiptaret populli me i vjeter i ballkanit, nje dite te krenohemi me vendin tone dhe arritjet qe ka bere ne keto vite, do te thote se asnjehere nuk i ka munguar gustoja dhe shija per te bukuren e vecante, sigurisht dhe zgjuarsia e trimeria per te kapur " 2 lekshin", por duheshin hapur dyert ato dyer qe e izoluan dhe e katandisen ne varfanjak, prandaj jam i lumtur qe ne kete jete munda te shikoj ate qe shume shqiptare s`paten fatin ta gezojne. Prandaj, kudo qe te jeni o njerez me te njejten prejardhje si une ( SHQIPTARE ), jini krenare per vendin tuaj dhe flisni sa me shume per ate toke qe na rriti e na beri burra. Edi shume pune interesante dhe shume te falemderit per emocionet qe na transmeton me Aparatin tend te mrekullueshem. Te uroj shendet.
Pallat i ri nė ndėrtim
New building u/c, May 2010
Patrotizem eshte te flasesh mire per vendin tend edhe kur shume gjera nuk shkojne ashtu sic duhen , duke krahasuar me boten perendimore , persa i perket pakenaqesise ajo nuk mungon as tek ata qe jetojne ne Shqiperine tone as tek ata qe jane jashte saj, por shkrimtari qe lartpermendet thenien e tij e mbeshtet tek pakenaqesia ne detaj e nje inovacioni ose teknollogjije te sapozbuluar, ajo eshte e drejte qe progresiviteti mbeshtetet tek pakenaqesia e shpikesit ose inovatorit per ta perfeksionuar punen e tij.
Megjithate detyra ime si shqiptar eshte ta them se pari hapur se nga vij dhe te permend te mirat por edhe problemet e medha qe ka vendi im, por Roma nuk u ndertua ne 10 apo 20 vjet dhe kete duhet ta kemi gjithmone vath ne vesh, duke pasur parasysh historine shekullore te vendit tone. Kalofsh mire Serafim
Pallat i ri nė ndėrtim mbrapa ATSh-sė, Maj 2010
Pallat i ri pranė Shkollės "Ismail Qemali"
![]()
Krijoni Kontakt