Cudi si nuk ka vajtur edhe Erion Veliaj atje te kendonte ndonj keng labe bashke me ta, si ato showt qe bente kur "gjykoheshin" ata dy te rinjte.
Cudi si nuk ka vajtur edhe Erion Veliaj atje te kendonte ndonj keng labe bashke me ta, si ato showt qe bente kur "gjykoheshin" ata dy te rinjte.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
bravo atje paska popull me gjak dhe jo si te tjeret qe jane tredhur nga trute dhe sua ndien edhe sikur ti hipin ne qaf e ti tunsin dy kembet! bravo merrni shembull ju te tjeret!
failure is not an option!
hahahahah, si more thua ti ashtu per Tepelenen e Aliut dhe te Sealm Musait...
Une ketej nga jetoj nuk prezantohem as me logon PD as me PS e as Marsjane, por Shqiptare, dhe nuk e kam per turp te them edhe orgjinen sado qe nuk kam qene ndonjehere ne Tepelene.
Adriano sa me larg vendelindjes aq me romatik jane njerezit per vendin e tyre. Eshte nje epidemi qe e kemi me teper ne qe jemi ne Amerike, Australi apo vendet me te largeta. Per ju e keni vetem nje dere larg....![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 03-06-2009 më 16:02
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
Tepelensit dhe gjith Lebrit ne pergjithsi e kan tregu veten, se sa burra jan kur vje puna per ti dal zot vatanit, prandaj ndonje Lok aty siper qe e ma veten per drago, le te llapi sa te doj por Laberia nuk ka me i pranu kto zhabat Greke qe vendosen me urdher personal te Sali Malokut.
Kto anti-shqiptar si Sali Maloku, e kan mush kupen tu i bo nere dhe servilizem Grekeve dhe vecanrisht Karamanlis.
Posht Sali Maloku.
Krijoni Kontakt