Nuk e di se kush eshte moderator ne kete teme,dhe pse eshte fshire shkrimi im i meparshem!!???
Ose ne te kundert te dashur moderatore,na thoni qe te mos shkruajm me dhe beni vete pergjigje dhe pyetje.
Per Mr Zeid.
Degjo or djale,nuk e di se ku jeton dhe cfare Nenshtetsie ke??
dihet qe shqiperia eshte shume mbrapa ne cdo aspekt,ku rreth 7 % e ligjeve ose vendimeve ligjore zbatohen,por po te isha une ne Vendin tend,dhe nqs do te kisha pashaporten Americane,do tja kisha plasur kokes doganierit dhe drejtorit te portit bashke,sa ti dilnin trute nga vendi,dhe pastaj do te kisha njoftuar ambsaden e vendit qe ME MBRON,dhe do ta kisha bere problem.(se na rrofte qe jemi shqiptare me emer dhe nenshtetas te huaj,JAM KRENAR QE JAM SHQIPTAR)
Nje rast kam dhe une ne aeroport ne vitin 2008,kur me nje mikun tim Rus,qe vinte per here te pare ne shqiperi Polici yne,me thote

o ky per ca vjen,oouuu dhe ti paske pasaporte******(te huaj me nje fjale),oooooouuuuuuuuuuu,pse i thashe nuk te pelqen pasaporta ime e re???? nqs ke ndonje gje me kete pasaporte prit se po njoftoj Ambasaden time dhe e zgjidhin ata kete pune.jo jo un nuk thashe gje.....e bla bla.
Pra i dashur Mr Zeid,shpresoj mos te kesh paguar 3-4 milione leke per cdoganimin,por ki parasysh qe rradhes tjeter ti ose kushdo qe vjen ne Shqiperi,kur te shohe ndonje gje qe nuk shkon personalisht me ju,mos e mbani gojen vetem per buke.
Tung
Krijoni Kontakt