Disave ju eshte bere monoton ta thuan ate fjale,sepse fjala ,,Te dua''i thuhet vetem nje personi,e ktyre ju kan perzi kabllot s'po dijn me as kujt t'i thon ,,Te dua"
Une per vete e dija mire edhe pa ma thene ate fjale, qe me donte,por.....!
Disave ju eshte bere monoton ta thuan ate fjale,sepse fjala ,,Te dua''i thuhet vetem nje personi,e ktyre ju kan perzi kabllot s'po dijn me as kujt t'i thon ,,Te dua"
Une per vete e dija mire edhe pa ma thene ate fjale, qe me donte,por.....!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Nqs nje femer eshte e zonja ta kuptoje nga veprimet e mashkullit qe ai e do,mos te lodhet fare ta thote ate fjale...
Meshkujt e kane vetine qe te mos shprehin ndjenjat me fjale,sepse mendojne se tregohen te dobte e humbin autoritetin e krijuar deri ne ate kohe....
Por gjithmone e gjejne nje menyre per te shprehur ate qe ndjejne, dhe me mire me veprimet sesa me fjale per mendimin tim,sepse fjalet i merr era...kurse veprimet mbesin aty ku jane...
Gjithe halli eshte ti besh robt te ndjejne...dhe jo te gjykosh menyren se si ata e shprehin![]()
Really Dude... Get A Life!!!
A jane te njejta thenjet:,,Te dua''dhe,,Te dashuroj"!?
Une mendoj qe jane dy gjera te ndryshme kto!Psh.
E duam nenen dhe Baban
E duam motren dhe vellan
E duam token e duam qiellin
E duam henen e duam diellin
E duam jeten qe e jetojm
Por eshte nje gje ne kete bote
At te cilin e DASHUROJM!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Se burrat ne pergjithesi nuk para genjejne dot sy per sy...
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Eccccccccccc Atyyyyyyy Sa vunkan Femrat Te Marrin Kte Fjale ..
i mungoka , pse tja them dikujt Te Dua kur se dua. edhe po qe se e dua pse ta shpreh .
ate kuptojeni vet nese arrit ta kuptosh
amon mos na beni te ndihemi keq .
Thyrje zemrash vuajtje lot dhimbje dashuri
BanDa-BuTueSi
Sipas mendimit tim burri perdore ket fjale vetem ke e dashura e tij , kurse me gruan e ka pak gojen me te rrende i peshon shume me ja then sepse çdo dite e ka para sysh.
Por ka dhe burra qe i thuajn gruas te dua .
Ju eshte bere fiksim.
Inteligjences Zoti i ka vënë kufi kurse idiotesisë jo.
Konrad Adenauer
Sepse e thone vetem kurr e ndjenj jo per inerci.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Ende nuk e kuptuat, se burrat e vertete vetem njehere flasin.
Krijoni Kontakt