Si duket jane bere dembela ne te folur,por ne duhet te jemi te menqura me veprime tona qe ti shtyejm ata te thone ate fjali te shkurter,por me vler!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Peshendetje un them qe edhe burat din te thojn te DUA por vetem mvaret nga interesi .
Eshte e thjeshte , sepse nuk jane te tille !!!Pavarësisht gjithë atyre që janë shkruar, deri më tani nuk kam rastisur ndonjë shkrim që të tregojë mbi shkaqet që çojnë burrat të jenë të tillë
Sa shembuj te bukur qe ke sjelle me kujtove oren e matematikes ne gjimnaz kur zgjidhnim ushtrime llogjike ^^^^
Sinqerisht me vjen keq per ty dhe disa te tjera qe akoma s`keni takuar dike tju thote "Te Dua " mos lini takime vetem neper Club-e se o nat atje nuk shofin ^^^^
Eshte e vertete qe burrat e kane te veshtire te thone shpesh te dua por dhe perhere sikur bajatet ajo fjale dhe duket sikur te ben lajka, dhe me mire si i thone rradhe e per malle ...
Sbesoj se eshte e vertete kjo gje .....
Une mendoj se u duket vetja epror.
PO flas per disa se ka burra qe
cdo femer do ti deshironte xhentila
e te sjellshem.
E kush tha që nuk e përdorin?!
Fjalet e bukura varen edhe nga gjendja shpirterore e burrit. Une ja kam bere me dije se nese nuk jam ne humor te mire, te mos prese fjale te bukura e komplimente pasi me duken si shtirje ne ato momente.
Megjithate, te dua, nuk i kam thene deri tani. Arsyeja eshte se mua personalisht me tingellon si nje fjale vulgare prej dashnoresh te perveluar neper stolat e parqeve e qe e perdorin si monedhe per te marre dika ne kembim.
Nuk i kursej fjalet e bukura dhe komplimentet, pasi e di se e bejne te ndihet mire, madje edhe mua me ndezin perbrenda kur i them.
E bukura eshte se i them, I love you, gjithmone dhe nuk kam asnje kompleks per kete.
Personalisht mendoj se femrat qe i duam e kuptojne nese i duam apo jo edhe pa ju thene te dua, megjithate kane nevoj tju thuash te dua, prandaj bejeni kete. Do tju afroje me shume me to.
"Get all fools around you, and you will be elected to everything"
E perdorin qe c'ke me te, e nganjehere edhe me shume se c'duhet.
Gjella me kripe, e kripa me karar...loolll![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga noel* : 28-10-2009 më 08:53
Ubi solitudinem faciunt, pacem apellant
Krijoni Kontakt