Close

Rezultati i Sondazhit: Ndikimi i feve mbi popullin Shqiptar ishte/eshte

Votues
57. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Negativ

34 59.65%
  • Pozitiv

23 40.35%
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Negativ , jo pėr popullin shqiptarė por pėr boten mbarė!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Fete jane perēarese,sidomos ne ato vende ku ka me shume se nje fe!
    Ne cdo aspekt,fete jane ne kundershtim me traditat dhe karakterin shqiptar!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Po Binladeni cfare eshte?Po Sadam Hyseni cfare eshte?Po Ahmedinaxhad cfare eshte?(mos jane shenjtore)?????????????Keta qe permende ti zoterin kane bere hisdtori dhe disa prej tyre kane dhene disa shpjegime per evolucionin e njeriut.Fale tyre jemi keta qe jemi tani.Mos lidhe fene me personat se nuk ka te beje lidhje fare.Po mos te ishte Darwinin ne nuk do dinim se pse kane ndryshuar spaciet gjate kalimit te viteve por do degjonim versionet hyjnore te fese.Kristian apo Mysliman pak rendesi kane ata e bene boten.Me thuaj nje shpikes islam qe me shpikjet e tij ka ndihmuar boten te eci perpara?a ka sipas teje?nuk besoj se nderkohe qe Darwini po i jepte nje shpejgim evolucionit hoxhallaret po tregonin perralla me mbret per kalamajte
    Ke lexuar ndonjehere Darvinin ti apo ia fut kot?

Darvini kapte flutura ne pyll dhe i koleksiononte dhe pastaj duke pare fluturat dhe krymbat doli ne tezen qe njeriu e ka prejardhjen nga majmuni. Darvini ka thene ne nje nga librat e tij se Ariu hyri ne det per te kapur peshk dhe u be balene.Te degjosh prrlat e darvinit vdes duke qesh.Njeriu eshte kafshe me lesh.Njeriu ishte majmun por se kapte dot bananet dhe filloi te kerceje.Skishte pare darvini majmun qe hipte ne peme duhej te zgjatej majmuni qe te ecte ne kembe dhe pastaj te behej njeri.Darvini tha qe njeriu i ra bishti pasi ia zu rrota iriqit.Lol

lene mo darvinin mos na ulni dinjitetin njerzor per nje cope orangu tangu xhungle.
    "Shoku Mjekesise"

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Ke lexuar ndonjehere Darvinin ti apo ia fut kot?

Darvini kapte flutura ne pyll dhe i koleksiononte dhe pastaj duke pare fluturat dhe krymbat doli ne tezen qe njeriu e ka prejardhjen nga majmuni. Darvini ka thene ne nje nga librat e tij se Ariu hyri ne det per te kapur peshk dhe u be balene.Te degjosh prrlat e darvinit vdes duke qesh.Njeriu eshte kafshe me lesh.Njeriu ishte majmun por se kapte dot bananet dhe filloi te kerceje.Skishte pare darvini majmun qe hipte ne peme duhej te zgjatej majmuni qe te ecte ne kembe dhe pastaj te behej njeri.Darvini tha qe njeriu i ra bishti pasi ia zu rrota iriqit.Lol

lene mo darvinin mos na ulni dinjitetin njerzor per nje cope orangu tangu xhungle.
    Po pse ke duhet te besojme ne Hoxhallaret e Arabise qe thojne perralla per kalamoj kopshti?Hec mor Mjeksi aty se parimet e Darwinit bin ndesh me ato te fese islame dhe do me na mbush mendjen se feja eshte mbi llogjiken.absurde kjo gje.PO e ka lexuar Darwinin dhe nuk thoshte qe ariu futesh ne uje dhe behesh peshk menjehere.Ai thoshte nje brenda nje specieje evulon ne nje tjeter me te avancuar si puna e kalit.Kuajt me perpara kane qene me te vegjel por me kalimin e kohes fillun qe ti zgjateshin kembet dhe ti zmadhoheshin permasat.Nejse ai flet edhe per hibridet,ai di ti se cfare jane keta?jane specie te vecanta qe lidnin nga kryqezimi medis dy gjalleseva te te njejtes lloji por me tipare te ndryshme.Mos shtrembero fjalet kot tasho se del bllof per vete......ti me shume do kuranin qe thote 100 perralla se sa tekstet shkencore.......hapi syte mor hoxhe
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

I thjesht Maska e loyalx
    Anėtarėsuar
    01-06-2008
    Vendndodhja
    N'sprova paralajmruese 'Skåne'
    Postime
    84
    Feja nuk ka per qellim percarje, po njerezit e sjellin percarjen, e kam fjalen per fene Islame se asaj i perkas, per tjerat nuk mund t'flas!
    Mos ja gjuani fese, se faji eshte te njeriu jo te feja, feja eshte e paster!
    Cfare pytje, krejt po i lidhni me fene, kur do ta kuptoni se te feja nuk eshte faji as kurr nuk ka me qene!
    Esselamu Alejkum

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    loyalx , pa dshur tė nėncmoi nė asnjė mėnyr, po tė them se je shembull tipik i ndikimit negativ.

Pse?

Shiko se cfarė ke shkruar nė fund
    "Esselamu Alejkum"

Cfarė ka kjo tė bėj me ne shqiptarėt??????!!!!!

Mos e merrni ju tė fes islame , se kjo vlen vetėm pėr ju, por merreni se vlen edhe pėr ju.E kam fjalen pėr ndikim negativ ndėr ne nė vecanti por edhe nė njerzimin nė pėrgjithėsi.

Kili

Nuk jam i krishter , nėse dyshon.
    Rrespekt!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga loyalx Lexo Postimin
    Feja nuk ka per qellim percarje, po njerezit e sjellin percarjen, e kam fjalen per fene Islame se asaj i perkas, per tjerat nuk mund t'flas!
    Mos ja gjuani fese, se faji eshte te njeriu jo te feja, feja eshte e paster!
    Cfare pytje, krejt po i lidhni me fene, kur do ta kuptoni se te feja nuk eshte faji as kurr nuk ka me qene!
    Ke te drejte por njerezit po personifikohen nga feja duke harruar qe jane njerez ne fillim pasatj katolik apo islam dhe per kete arsye feja po behet percarese por jo per faj te saj por per fajin tone.Po te mednonim si njerez me llogjike dhe jo si kalamoj qe besojne perralla tema do merrte derjteim e vet por futen ketu 'paqesoret' dhe fillojne te permendin urrejtjn ndaj fese tjeter por jo vetem ketu por ne cdo teme qe permdendt tema te njejtit persona sheh.
    P.S edhe une jam mysliman por ne rrdhe te pare jam shqipatr dhe nuk besoj dhe asnjeher nuk kam per tu besuar budallalliqet e fese.Me pak fjale ateist
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Geri Tr : 02-09-2009 mė 08:40
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

I thjesht Maska e loyalx
    Anėtarėsuar
    01-06-2008
    Vendndodhja
    Postime
    84
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    loyalx , pa dshur tė nėncmoi nė asnjė mėnyr, po tė them se je shembull tipik i ndikimit negativ.

Pse?

Shiko se cfarė ke shkruar nė fund
    "Esselamu Alejkum"

Cfarė ka kjo tė bėj me ne shqiptarėt??????!!!!!

Mos e merrni ju tė fes islame , se kjo vlen vetėm pėr ju, por merreni se vlen edhe pėr ju.E kam fjalen pėr ndikim negativ ndėr ne nė vecanti por edhe nė njerzimin nė pėrgjithėsi.

Kili

Nuk jam i krishter , nėse dyshon.
    Rrespekt!
    Esselamu Alejkum eshte firma ime! Kjo eshte pershendetje Islame dhe ka vlere per mua nese jo per ty, se diq ka vlere per ty e per mu jo e keshtu me radh te gjithe jemi!
    Nese mendon se je me shqiptare se tjeret qe i perkasin ndonjeres fe, atehere gabohesh!
    Ne fe nuk ka asgje negative!
    Feja ti jep te gjitha qe te duhen jo vetem ty po te gjitheve, po nese nuk e studion dhe nuk e njeh aq sa duhet atehere kot flasim une edhe ti Kili.
    Respekt edhe per ty.
    Esselamu Alejkum

I thjesht Maska e loyalx
    Anėtarėsuar
    01-06-2008
    Vendndodhja
    Postime
    84
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ke te drejte por njerezit po personifikohen nga feja duke harruar qe jane njerez ne fillim pasatj katolik apo islam dhe per kete arsye feja po behet percarese por jo per faj te saj por per fajin tone.Po te mednonim si njerez me llogjike dhe jo si kalamoj qe besojne perralla tema do merrte derjteim e vet por futen ketu 'paqesoret' dhe fillojne te permendin urrejtjn ndaj fese tjeter por jo vetem ketu por ne cdo teme qe permdendt tema te njejtit persona sheh.
    P.S edhe une jam mysliman por ne rrdhe te pare jam shqipatr dhe nuk besoj dhe asnjeher nuk kam per tu besuar budallalliqet e fese.Me pak fjale ateist
    Po ai franqezi kur ka thon une se pari jam njeri pastaj jam franqez.
    Prap po e ngaterron ti, feja nuk eshte percarese ne vet po e futim ku po deshirojm!
    Cka beson e cka jo ajo eshte tjeter gje, secili ka te drejt te besoj cfare te doj cdonjeri e ka ate liri ne vete.
    Njeriu nuk mund te jete edhe musliman edhe ateist!
    Feja nuk te thote mos me qene shqiptar.
    As nuk te ndalon nga e mira asnjehere.
    Esselamu Alejkum

Esselamu Alejkum nuk esht shqip dhe ska te bej me shqiptaret. Pra ti mund ta kesh fejen "mbrenda" po nuk ke nevoj qe ta asimilosh gjuhen tende me fjale arabe apo qka ta di une.

Pershembull nuk duhet me than "Sabah" por "Mengjes" etj...
    Ma se pari vlejn vlerat dhe kontributi i kombit pastaj i fejes.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •