-
-
-
-
-
Pas gjithe kesaj pune,ngelet te bejme nje modifkim ne bios qe kompjuteri te mos beje boot nga nga DVD drajvi,por te beje boot nga flash disku.Nje ndryshim i tille ben te mundur qe me futjen e flashdiskut ne USB port dhe me rindezjen e kompjuterit do shfaqet menjehere menuja ne ekran per te bere boot nga flash disku apo per tu futur ne windows qe kemi ne kompjuter.Vazhdon tutoriali me vone.....
-
-
i/e regjistruar
Kerkoj nga ti ndihm mbi kėtė qe e ke sqru ti a kishe mujt kete me na plasu ne ne video se po kam problem
-
-
i/e regjistruar
une deri tani kam instalu nje xp portable ne usb.. e cila sherben vetem me mare ndonje dokumet te nevojshem...kam provuar nje guide pak a shume si kjo por pa rezultat .((niste te instalohej xp por pastaj thoshte mungon nje file )) po do e provoj dhe kete njeher meqe eshte shqip shpjegimi... faleminderit
-
-
i/e regjistruar
-
-
-
-
IT Professionals
Metod me te shpejt se kjo e cvcx nuk di qe ka por me efikase ka.
Nese keni te dhena ne USB dhe nuk doni ta formatoni USB para se ta beni bootable veproni keshtu:
Pasi ta hapeni ISO File boot qfardo qoft ai windows apo ndoj prog. tjeter qe punon me boot veproni si ne foto...

Pastaj shko Bootable dhe Make Floppy Image, te Floppy Drive: zgjidh Volumin ku keni USB dhe shko me Make.
-
-
i/e regjistruar
bensiven tuto ebukur por nuk po vlen , un e bera me iso windowsin ne usb e gjith procedura shkoj ashtu si duhet por ma e keqja esht se nuk po e njeh pc- usb dmth ne bios kur po futna
me formatizu pc nuk esht askund nuk e shoh USB . pse ka ndonji zgjidhje per ket flmmm
-
-
i/e regjistruar
benseven11 a mund ta uploadosh prap ket filin usbxp.zip sepse eshte fshire nga hosti
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt