Close
Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 173
    Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Postuar me pare nga Albani

Brari
    Mjellma,
    dhe Dita,

nuk mirren me temen por bejne pyetje hipotetike. Nuk lexojne se cka me brengose mua, por me tregojne se cka do t“i kishte brengosur arabet dhe alkaiden: dmth. alkaida brengoset nese ne refuzojme aleancen me ta!!!!

Alban,

te perseris dhe njehere c'te kam shkruar qe lidhet me kete paragraf qe kam cituar prej teje.

Postuar me pare nga Dita

Kush t'i ka shkruar ato fjale ty mor djale?

TERHIQI se me to nuk del vecse MASHTRUES. Nese nuk e ben, do te ankohem tek moderatoret dhe do te kerkoj qe postimi yt i poshter te fshihet.

Fjalet qe ke shkruar jane poshtersi. E une e gjej forcen qe te t'i kundershtoj e te te them: TERHIQI, sepse eshte nje turp i madh per ty.

Postuar me pare nga Albani

Ta terheq shkrimin dmth. t“i nenshtrohem cenzures tende, deshires tende dhe botekuptimit tend, dmth. te mendoje une jo si deshrioj une, por si te pelqen ty! Dhe, pse mendon ti se une duhet ta shohe borten me syte e tu, ta perceptoj me intelektin tend dhe te shkruaj per te kenaqur ty ? Nuk te duket se kercnimi yt eshte arrogant dhe i patakt ? PSe nuk e merr shkrimin ta kopjosh apo t“i referosh moderatorit dhe te argumentosh arsyen e fshirjes, por kercnohesh ? Mendon se jemi ne Iran, mendon se jemi para komitetit Qendror apo pse mendon se nje shkrim qe nuk i ploteson kallepet tua, duhet te fshihet ? Nuk te duket se po mbivlerson veten ?

Censures time nuk ka pse t'i nenshtrohesh, por nese e mban veten per intelektual duhet t'i nenshtrohesh te vertetes. Dhe e verteta eshte qe une nuk i kam thene ato fjale qe te kam cituar nga shkrimi yt, ndaj ti po mashtron dhe vazhdosh te insistosh poshtersisht.

S'kam pse ta kopjoj e t'ia dergoj moderatorit. Ta them ty ne "sy" mendimin tim e le ta lexojne dhe gjithe pjesmarresit e kesaj teme. Moderatori t'i lexoje te dy palet, qendrimin tim dhe ate tendin e le te vendose.

Ty nuk te intereson se c'mendoj une, as se c'mendojne te tjere, te intereson vetem c'mendon ti vete. Po bota eshte me e madhe se ti Alban e mos ulerit kot.

Eklips Maska e deep_blue
    Anėtarėsuar
    25-02-2003
    Vendndodhja
    Diku ne Kosove
    Postime
    695
    Shen Alban,

Pasi e kam mik Tahoxin dhe sapo u ktheva nga nje takim me te, te siguroj se Tahoxi nuk eshte larguar per shkak tendin se para tij e ke ul bishtin edhe i ke lujt fjalet sikur tash qe ja ke nis me ndertimin e xhamiave ne Shqiperi e Kosove deri te apeli per xhihad. Dy tema jan ktu, nuk eshte nje, mos je ngatrru najsend?
    Tahoxi nuk eshte largu per shkak tendin por per shkak te njerezve qe lejojne ty te kopjosh vagona tekstesh qe te konvenojne e t'i vendosesh ne kete forum, ndersa lujne ko*e me njerezit e qete qe postojne disa strofa poezie lirike.
    Te siguroj qe ai te han papjek me mendime, por nuk pajtohet me politiken e gazdallareve qe ty e te ngjajshmeve me ty u lene ne dispozicion krejt hapesiren e forumit, ndersa kundershtareve te sojit tend ia fshijne postimet ose temat e tyre i vendosin ne vende te papershtatshme.

Hajt tash, vazhdo deri ne pakufi, ja ki zanat.
    Te gjitha jane thene

i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Nuk eshte e ndaluar te sillen shkrime dhe te bisedohet per ato shkrime. Une i sjell shkrimet qe me duken te cuditshme, dikush tjeter sjell shkrime tjera dhe kete liri e ka cdo kush.

Une pata sjellur shkrimin per diksutim, dhe pastaj solla edhe edhe mendime te atyre forumeve, per keto kerkohej mendimi juaj, mirepo ju parapelqyet t“i injoroni ato, ta zbutni perversioni e tyre dhe keshtu te kaloni ne konflikt me mua. Une aty nuk flisja per kreret e xhamise dhe kishes shqiptare, nuk ishte ne pyetje raporti ne mes tyre, por ishin faktet qe i kam sjellur aty, e ato fakte jane se te ne ne prapaskene punohet kunder intseresave kombetare, se ne prapaksene ka grupe njerzish qe te verbuar nga fundamentalizmi i bejne varrin ardhemrise se kombit. E keto faktet i patet para hunde, por nuk u deklaruat per to, ndoshta juu pelqyen ndoshta jo, kete nuk munda ta kuptoje nga replikat tuaja...

Pse eshte larguar Tahoxi nuk e di, dhe nuk me intereson...nuk di pse duhet te me interesoj kjo, nuk me ka interesuar kur ka ardhur, nuk me intereson arsyeja e shkuarjes....kam evituar replikat me te se i ngjanin chatit dhe deshironte te dialogoje me mua, nuk fliste mbi temen ...kjo ishte arsyeja pse e kam injoruar...

Dita

"Ty nuk te intereson se c'mendoj une, as se c'mendojne te tjere, te intereson vetem c'mendon ti vete. Po bota eshte me e madhe se ti Alban e mos ulerit kot. "

Pikerisht ashtu, mua nuk me intereson se si mendojne te tjeret, forumi eshte vend ku thuhet mendimi personal dhe vetcenzura nuk rekomandohet askund. Ti me arrogance pretendon te shkruhet, te mendohet dhe te analizohet si te pelqen ty, por ne kete forum dhe kudo tjeter do te gjesh gjithmone mendime qe nuk te pelqejne, pikerisht sepse njerzit shohin boten me syte e vet, e jo me syte e tu. Respektin qe ke ndaj vetes, nuk te nderon, para se te respektosh veten, respekto te tjeret.

Sado qe te kapesh per nje fjali timen, te perkujtoje per here te fundit se ketu behet fjale per maxhupet, ashkalit, turqit e mbetur ne Kosove qe jane kunde lidhjes shqiptare me Ameriken dhe Evrope, tema pra eshte per zalloret apo sklleverit e tyre qe perpiqen ta demotojne ardhmerine e kombit...ti nuk je teme diskutimi, as une jo, pra ky ishte sqarimi i fundit jasht teme...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shėn Albani : 02-05-2003 mė 18:26

forum diskutimesh

"mua nuk me intereson se si mendojne te tjeret"

kreative!

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Ja se cka kerkon apeli prej muslimaneve:

"Ky agresion ndaj muslimanėve i udhėhequr nga fuqitė tirane dhe mendjemėdhenj i obligon muslimanėt qė tė bashkohen njė koalicion kundėr tij duke u mobilizuar pėr t’u ballafaquar me tė.

Pra te mobilizohemi kunder perendimit. Po cili eshte mekati me i madh ?

Nė kėtė kohė ne i pėrkujtojmė se bashkėpunimi me Amerikėn nė mėnyre direkte apo indirekte konsiderohet prej mėkatėve mė tė mėdha.

Dhe te behemi kunder Amerikes dhe ta harrojme pavaresine:

"Bashkohuni nė qendrimet e juaja ashtuqė mos t’i lejoni Amerikės tė luan nė kartėn e pėrēarjes dhe qendrimeve divergjente. Kapuni fortė pėr Librin e All-llahut [subhanehu ve teala] dhe pėr udhėzimin e tė Dėrguarit [sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem] posaqėrisht nė ēėshtjen e miqėsisė dhe armiqėsisė (El Vela vel Bera). Solidarizohuni me muslimanėt kundėr mosbesimtarėt duke e zbatuar urdhėrin e All-llahut [subhanehu ve teala]:"

Apeli per Xhihad te cilen Armandovranari ne postin 98 e konisderon normale:

Pėrfundimisht ju pėrkujtojmė, kryetarėt nė veēanti, pėr obligimin pėr zbatim tė sheriatit dhe nevojėn pėr pregatitje me dituri, punė dhe fuqi sepse sulmi duhet parandaluar me xhihad me dituri,fjalė dhe punė.

Keto ishin fjalite djallezore dhe apeli qe nepermjet albislamit ju dergohet shqiptareve, apel per ta harruar veten, per tu bere kunder Amerikes dhe per t“i ndihmuar arabet se Zoti u paska thene se ka xhihad, vrasje te shenjte!

Pas kesaj solla edhe mendime nga forumi fundamentalist, ku hapur kerkohet braktisja e e Amerikes dhe ku hapur pohohet se shqiptaret nuk jane evropian , por me shume libanez...po si replikuan ketu njerzit: Mjellma tha se po i ofendoja te gjithe shqiptaret, edhe pse une kisha te beje me nje hoxhe ashkali apo maxhup apo turk qe flet shqip. Solla edhe mendime tjera per ta bere te qarte se cka po me pengonte, solla edhe nja pese mendime tjera, doli Dita dhe nuk u mor me maxhuplleqet e hoxhes dhe atyre zalloreve qe propagandojne prishjen e mardhenieve me Ameriken, por e kolektivizoi veshtrimin tim, veshtrim i bazuar ne disa individ te cituar si hoxha dhe disa forumist- dhe e quajti poshtersi. Pra poshtersi dhe mu kercnua mua se pse ata 5 apo 6 veta po i quaja si e meritojne : derra , maxhup, ashkali e turq.

Tashi njeriu ben nje pyetje vetes: Pse alarmohen keta kur njeriu sjell fakt e dhe thot: JA me fakte ky njeri po punon kunder interesave kombetare`?
    Aty citohet mendimi ku behet apel per xhihad, dhe pse Mjellma , Dita e Brari nuk mendojne se nje aple i tille mund te ndikojne te ndonje i ri sa te vrase ndonje amerikan apo edhe me shume, dhe keshtu te prishe raportet tona me ta ?
    Pse keta nuk mendojne keshtu ? Pse keta edhe kur lexojne apelet per xhihad me sulmojne mua ? Pse kur une citoj mendime te 5 apo gjashte personave keta preken, cfare lidhjen kane keta me hoxhen e albislamit, me hoxhen e horizontit ? Kush jane keta qe mbyllin syte kur u behet apel per xhihad dhe ofendojen shajne njeriu qe i solli ato mednime sepse sipas tyre keto mendime duhet te qarkullojne ne menyre interne dhe keshtu fshehurazi te pergaditemi dhe befasisht te sulmojme !!!!

Ja pra, teme diskutimi ketyre diteve ishte apeli qe u behet muslimaneve per tu ngritur kunder Amerikes dhe disa mendime te forumisteve nga faqet e hoxhallareve pa nacionalitet!!!

Dhe shikoni tani askeria u bashkua dhe si kope hidhen njeri pas tjetrit. Keta jane shume te zellshem dhe te turren kopeisht, edhe pse me shumicen prej tyre nuk ke pasur pune kurre, as replike, por keta therrasin njeri tjetrin ne ndihme, sic therrasin edhe me apele per t“iu bashkangjitur Xhihadit dhe per ta luftuar Ameriken! Disa emra nuk i kam pare kurre, nuk kane marre pjese ketu, por tani hidhen si delet dhe i pergjigjen apelit per xhihad dhe keta harrojne se shqiptari nuk ka frike nga xhihadi.....madje duken e edhe te informuar....

seriousmoonlite , - shkruan ketu shkrimin e trete, i ftuar per te krijuar konflikte apo njeri prej tyre me dy pseudonime i saporegjistruįr, .
    .deep_blue me kete nuk kam replikuar kurre, e kane ftuar dhe ka ardhe...sepse keta mendojne se sasia ka vlere e jo cilesia..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shėn Albani : 02-05-2003 mė 19:23

Postuar mė parė nga Shėn Albani
    seriousmoonlite , me kete nuk kam replikuar kurre, e kane ftuar dhe ka ardhe...
    looooooooooooooool
    vuan nga ndonje mani se te ndjek dikush?
    lexoje nje dua, te kalon.

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Tani i ke bere 4 poste, do t“i luse adminstratoret te shikojne se a mos je njeri prej tyre qe perdore disa“pseudonime....

dajaku ka me kersit a?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Kush? Legeni levereve te Nanos?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    ja na doli dita dhe na u pergjigj .a ka me te tjere ta shprehin patriotizmin e tyre?

Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •