o khalid ja t'pergjigjem une ty per ate ca thua ;ne rradhe te pare ti s'je shqiptar se as emrin se ke shqiptar .nena jote eshte martuar me ndonje egjiptian ose arab ose turk ,dmth ti je gjysem per gjysem ose mund te na jesh nje shqiptar nga maqedonia ose kosova sepse shumica e tyre akoma kane mentalitet mesjetar.qe ta dish ti eshte normale ne shqiperi te kesh marredhenie interfetare nuk e di a eshte e njejta gje ne kosove apo maqedoni.por megjithate zoteria jote kur ke martesa te tilla si mund ta gjykosh ti kush eshte mysliman apo ortodoks apo katolik o sa perqindje ka nje popull kur une vete babain e kam me preardhje te fese myslimane dhe nenen me ate ortodokse.i cfare feje i perkas une kur prinderit e mij as nuk jane fetar sepse jo vetem qe feja ishte e ndaluar nga shteti por edhe pasi u ligjerua ne vitiv 89' prinderit e mij ngelen te njejte,dhe me keshillonin mua kur isha i vogel qe kur te rritesh djale zgjidh ca feje te duash nqs se te duash.edhe keshtu eshte me pjesen derrmuese te popullsise shqiptare.si na del nga ana jote shqiperia me 75% popullate myslimane kur edhe ajo perqindje e popullates qe i perkasin kesaj feje eshte shume me e vogel dhe ne realitet nuk ekziston sepse shqiptari i shqiperise nuk eshte popull fetar ose qe e konsideron fene te rendesishme,dhe per kete une ndjehem shume krenar.feja ne shqiperi kurre s'do luaj rol te rendesishem sepse ajo ka rol shume te vogel ne kushtetute dmth cdo gje qe ndonjei huaj ka nder mend ti bej fese ne shqiperi qe kalon parametrin e kushtetutes denohet me ligj.hyrja e temes ishte shume e gabuar sepse feja s'ka te bej fare me pavaresine e kosove sdhe demtimin e shqiperise dhe ai francezi qe i shkruajti ato duhet ti kishe shkruajtur per vendin e tij francen ku ke 8 milione arabe nga lindja e mesme dhe afrika.pavarsia e kosoves s'mud te varroset sepse ne e dime qe kosova administrohet nga kombet e bashkuara dhe ato nuk do e lejojne ribashkimin e kosoves me serbine sepse do sjelli perseri luften.pra kosova do behet si mali i zi do kete autonomi te perkoheshme dhe me pas do shpallet e pavarur.ndersa shqiperine vetem politika e vet e demton.
Krijoni Kontakt