Close
Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 173
    i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Plotesisht em vend Brari,

mirepo dua te shtoje dicka: Petrodollaret derdhen ne arkat perendimore, psh. Gjermania ka me shume nafte se sa Iraku. Pse ? Kjo e blen naften me 15 Cent, por e shte me 1 € e 10 Cent. Shteti gjerman fiton gati 1 Euro per liter. Sa fiton Iraku ? 15 Cent!

Sot shikova ne TVSH meshen nga kisha e Shen Palit ku ishte i pranishem edhe A.Mojsiu. Foli edhe nje kardinal nga Italia, foli ne gjuhen shqipe, percolli pershendetjet e Papes dhe tha : Te mos harrojme kryeheroin e Krishterimit Gjegj Katriotin: Atleta Cristi, rreth tij ishim mbeldhur para disa viteve dhe aty nisi demokracia...

Shikoja pamjen ne kishen e Tiranes, perkujtoja lutjet neper xhami, burrat aty, dhe shihja femra e meshkuj ne kishen e Tiranes: veshtroja ata te veshur bukur dhe me respket ne shtepine e Zotit dhe sillja ne mend xhamite e mbushura me burra, te veshur ashtu sic kane qene ne pune apo ne shtepi... Degjoja Glorian dhe Ave Maria ne gjuhen shqipe dhe beja vetes kete pyetje: C“ka na mban neve akoma te lidhur me turqit dhe traditen e tyre ?
    Sa ishte sublime aty lutja qe i behej Zotit per nje Shqiperi te perparuar dhe thuhej: " O Zot ndihmo Shqiperine!", e ne xhami nuk permendet Shqiperia, por Arabia! Nuk luten shqip, por arabisht. Nuk luten femrat, por meshkujt per ta rujatur prepotencen e vet mashkullore dhe sundimin e tyre ndaj femres. Dhe njeriu deshi apo nuk deshi vjen ne perfundim se emancipimi i femres ESHTE fundi i Islamit, sepse kjo fe rendon vetem ne shpatullat e femres e jo te mashkullit!

Nuk di si duhet shpjeguar kete dualizem tone: Kryeheroi jone i krishter dhe mbrojtes i krishterimit, ne pasuese jo te deshirave dhe luftes se tij, por pasues te deshirave te Sulltan Muratit! Cmenduri!

Zotėri Shen Albani, paske krijuar armiqėsi tė madhe kundra fesė muslimane!
    Nuk ėshtė feja ajo qė e varros pavrsinė e Kosovės dhe as qė e demton Shqiperinė.
    Janė poilitikanėt ata tė cilėt e bėjnė ketė punė.
    Prandej sipas mendimit tim qenke drejtuar nė adresė tė gabueshme.

Giūha āsht tulit e gjithshka bluen

*KOSOVARE* Maska e Arjeta
    Anėtarėsuar
    17-10-2002
    Vendndodhja
    Danimarke
    Postime
    184
    Edhe une jam shummmm kunderrr katolizimit ,per mendimin tim eshte feja me e papaster qe egziston ne bote, dhe per kete jam bind ketu ne danimarke,keta jan protestant por i besojne te njejtit besim......

Dhe mjaft me idiotizmin tende me tema te njejta kunder muslimanizmit se je bere i tepert duke e treguar mentalitetin tende tashme te vyshkur nga pleqeria....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arjeta : 26-04-2003 mė 07:03
    [size=0.5]Sometimes friends
    cause You pain & happiness
    they come & go
    but one thing 4 sure
    they Love & miss you,
    believe me I am 1
    of them......!!![/size]

man of honor Maska e trinity
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    europa.eu
    Postime
    88

per arjeten

arjeta hmmmmm

ti thua qe katoliēizmi eshte fe e papaster. hmm

Po ti a e di se sa pune titanike kane bere te paret tuaj Frang Bardhi,Pjeter Budi,Pjeter Bogdani,Gjon Buzuku,Shtjefen Gjeēovi,Gjergj Fishta Per ta shkruajtur GJUHEN SHQIPE. Per te bere te mundur qe ti tani te ndihesh shqiptare dhe jo sllave dhe as turke.

A ke pak ndergjegje ti ??

Eshte e papaster sepse te ka mesuar shqipen.?! Mos valle per ty e paster ishte turqishtja apo tjeter?!

Thirri mendjes dhe behu intuitive. Mos shkel mbi gjakun dhe mundimin e te tjereve.

*KOSOVARE* Maska e Arjeta
    Anėtarėsuar
    17-10-2002
    Vendndodhja
    Danimarke
    Postime
    184
    Shkrimtaret nuk kan asgje te bejne me besimin, edhe pse ata kan qen katolik apo musliman,te lutem mos e perziej gjuhen me besimin mos ben perqarje mes shqiptareve, sepse secili ka te drejte te besoj ate qe don, nuk do te thot qe ne nuk jemi shqiptar vetem pse kemi te njejten besim me turqit, ajo eshte absurde...sipas teje gjermanet, danezet,anglezet jan nje komb vetem qe kan te njejtin besim???

Ti je ai qe po shkel mbi gjakun dhe mundin e shkrimtareve dhe atdhetareve ton, sepse po ben karahasim ne mes besimeve, apo ke harruar Naim Frasherin e shum e shum shkrimtar tjere te fes muslimane!!

Mendohu pak para se te flasesh se ndoshta ke kaluar pubertetin apo jo???

arjeta
    [size=0.5]Sometimes friends
    cause You pain & happiness
    they come & go
    but one thing 4 sure
    they Love & miss you,
    believe me I am 1
    of them......!!![/size]

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Alban,

ti pyetjes sime nuk iu pergjigje. Mos u ofendove nga pyetja? Nese prodhohen hoxhallaret, patjeter se edhe prodhohen "misionaret" kaq te zeshem sikur ti. Dallimi eshte se per hoxhallaret nuk eshte fshehtesi ku shkollohen, e per ty si duket po. Mbaje sekretin se ndryshe mund te kompromitohesh.

E shoh se numrat i ke obsesion, je mjeshter i numerologjise. Por kam verejtur poashtu se matematika me numra reale nuk te ec, keshtu qe parapelqen te mirresh me ato imagjinare, me ato qe i pjell imagjinata jote. Statistikat na i nxjerr nga copat e gazetave e jo nga ndonje institucion i mirefillte. Pra, nuk ke kurrfare mbeshtjetje shkencore ne te dhenat qe po i paraqet, o Alban, ti vete po i shpik ato. Njehere fascinohesh me nje 50% qe e gjen ne nje gazete, pastaj ate 50% e shnderron ne 10 (vlere absolute, jo perqindje), qe pastaj atij dhjeteshi t'ia shtosh nje shenje te perqindjes, sa "mos m'u bo horr"... C'jane keto kalkulime, Alban? Te sjellim edhe ne te tjeret copa te gazetave e ta bejme nje kolazh te madh ne kete forum qe mos t'i gjindet me fija? Nese e urren ate 10, 10% apo 50%, aq perqind te kombit tend je duke e urrejtur o Alban. E si quhen ata qe e urrejne kombin e vet? Ti si gjuhetar qe mbahesh, duhet ta dish.

Ti je ai qe ne po kete forum i quajti religjionet PERRALLA. E ti si REALIST qe paraqitesh, prapeseprae e ke perrallen tende te preferuar? Edhe une kam perrallen time te preferuar, por nuk ta imponoj, as nuk ia imponoj te tjereve.

Mbahesh per gjuhetar, por mesohu njehere ta deliresh gjuhen tende, o Alban. Mos hedh helm e vrer nga ajo gjuhe, o Alban se asgje nuk do te arrish. Ne fakt ke arritur shume: te disa te ngjallesh neveri e te disa dhimbshuri. Une bej pjese ne kete te dyten. Me dhimbsesh.

Nese ky forum eshte per bashkim gjithkombetar, c'djall trumpeton me aq ze percarjen? Nuk ndryshohet historia nga forumi, o Alban. Historia eshte proces i gjate, ti e une jemi vetem disa atome te vegjel. MegaloMania jote shihet qe ne nickun tend, por ato ide tua o mbaji per vete, o kulloji pak e na servo ketu e ndoshta e perbijme disi. Por, keshtu sic na e servon te nxehte e te pakriposur, nuk na e do lukthi, na ben ta vjellim.

Zbrit pak nga Olimpi yt imagjinar, shetitu pak, te ben mire...

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Arjeta,

nese njerzit pastrohen me sapun dhe shampon, atehere ne perendim shitet sapuni dhe shmaponi 20 here me shume se ne vendet orientale. Kjo eshte statistika e pastertise. Ne perendim behet dush cdo dite, ne orinet lahen njerzit te dieleve.

Tahox

Forumi nuk eshte komitet qendror e as vend ku drejtohet vendi apo imponohen mendime, por vend ku shprehet mendimi i lire. Une shpreh mendimin tim, ti tendin dhe keshtu askend nuk e demtojme, demtojme kur me dhune imponohet mendimi apo qendrimi i tjetrit, mos u brengos shume...se ketu nuk ka as kontroll komunist e as kontroll i mbeshtetur ne sheriat. Ne forumin shqiptar, shpreh mendimin e vet cdo shqiptar, dikush mbeshtetur ne sulltan Muratin , dikush ne Gjergj Kastriotin...kjo eshte pra demokracia, te ne mund te perkrahet armiku dhe kryeheroi...

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Prape nuk pergjigjesh ne pyetje o Alban. Gezohem qe mbreteron demokracia, se disave po t'u lejohej me qejfin me te madh do ta rikthenin Inkuizicionin.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Tahox,

une nuk urrej asnje fe, por kam te drejte te them mendimin tim per cdo fe! Nuk di ne cfare pergjigje insiston. Nese ti mendon se nje fe eshte me e mire se tjetra, une kete nuk e konsideroj urrjetje ndaj nje pjese te kombit, por e respketoj si mendim tendin.
    Zoti na e ka dhene mendjen dhe mundesine per ta kuptuar vepren e tij dhe vepren djallezore!

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Jo Alban! Mos i kthe tash gjerat mbrapsht!

Ti je ai qe na shet mend se cila fe eshte me e mira dhe kah duhet te shkoje i gjithe kombi shqiptar, jo une! Une perderisa nuk e perqesh asnje "perqindje" te kombit tim, do te thote se e dua te terin, ashtu cfare eshte.

E pyetja qe nuk don t'i pergjigjesh eshte se nese njera fe po "fabrikohet" diku, ku fabrikohen "te shenjterit" sikur ti?

Mendoj se teper po e ngrit veten duke u mbajtur per kompetent per te vleresuar cka eshte "hyjnore" e cka eshte "djallezore".
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •