Close
Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 173
    i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Mistik,
    ne jemi shumica te tille, por UCK nuk ka lufutuar per te drejta fetare e per xhami, perndryshe bota do te na kishte quajtur terrorista. Ne kemi luftuar per clirim kombtar pa e theksuar askund faktorin religjioz! Lufta jone eshte bere me flamurin kombtar, e jo me flamurin qe valon ne xhami!
    E sot kudo kane ngritur krye vehabitet qe kane propozuar ne Maqedoni qe shqiptafret te shkruhen arab, propagande te tille bejne hoxhallaret. Kadare i ka bere thirrje kombit t“i kthehet krishterimit, kete e gjen te " Ra ky mort e u pame!", dhe pastaj hoxhallaret kane dashur ta denojne me vdekje si Salman Ruzhdien, por nuk eshte kerkuar dicka e tille ne Meke, sepse Mexhihati i Kosoves nuk eshte pajtuar, por ai i Shqiperise dhe i Maqedonise , po!

Ti e din se Serbia i pa mbyllur te gjitha shkollat, por asnje xhami, sepse interesi i tyre ishte t“i prezenotjne Evropes fotografi te karakterit Afroaziatik.

Evropa nuk permend religjionin, apo behet se eshte e parendesishme, por ne fakt tani dehsirojne qe BE te definohet si vend krishter, kete kerekese e ka bere Papa! Pra Evrope boterisht nuk lidh FEJEN, por vendose sipas saj! Se vendos keshtu t“i numrova ato fakte me larte, dhe nese ne sillemi ashtu sic jemi duke u sjellur, me hoxhallare me xhamia e flamur arab, pavaresi nuk do te kete. Shko te albislami.com dhe shiko si hoxha thot se do te vije koha kur muxhahedinet do ta clirojne Romen, e prej kujt duhet te clirohet ? Vetem aj dreq hoxhe e din. Po kujt i sherbejne fajli te tilla, natyrisht Serbise!!! Dhe kudo ne Azi e Afrike ka shprese te tilla se nepermes Shqiperise do te kaloje Shpata e Allahut per te cliruar Romen! Keto gjera dihen edhe ne qarqet politike dhe ti po sheh sot disponimin e botes ndaj Cecenise, Palestines e vendeve tjera islame!

Nga Amerika nuk kam shume shprese. Se paku jo nga Bushi. Neve jemi demtuar shume nga ky konflikt fetar qe po behet tash dhe nese e theksojme se ne jemi si ata qe ju vrane me aeroplane, Amerika largohet prej nesh...shikoi pak faqet islamike shqiptare dhe i sheh te mbushura me kritike ndaj amerikaneve dhe sheh mijera fotografi palestinezesh, por asnje te shiqtareve. Tash e 500 vjet hoxhallaret jetojne nga ky popull, por pa pra punojne kunder interesave vitale te ketij kombi. 500 vjet e lane keta analfabet, derisa priferinjet ne kisha shkruanin e kopjonin libra me dore, keta shkrunain hajmali dhe benin magji!!!

i/e regjistruar Maska e Zanė Kosove
    Anėtarėsuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    Postuar mė parė nga mistiku
    Harrova tė shtoj se pavarėsimin e Kosovės mė sė shumti e varrosin majtistet-tė kuqtė e Kosovės e Shqipėrisė, qė punojn pėr serbė e grekė.
    Kjo,qe paska thene mistiku eshte ajo qe varros pavaresin e Kosoves.

Shėn Albani, kam lexuar disa shkrime tuajat, dhe gjithekund toni i fjales suaj eshte ANTI ISLAMIZMIT!
    Ha..., ē'me kujtuat keta misionaret Jehova, qe te shtunave apo dielave vine dhe trokasin dyerve, per te mbjell Jehovizmin!!!!!

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Edhe une jam kundra islamizmit..................
    po kjo nuk do me thene se jam jahoviste.
    islamizmi perbotesisht dihet se eshte e fare e fe e keqe.
    .............
    me urrejtje per islamizmin macia
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Nuk ka kėnaqėsi mė tė madhe, se kur tė shan njė hipokrit

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Shėn Albani, kam lexuar disa shkrime tuajat, dhe gjithekund toni i fjales suaj eshte ANTI ISLAMIZMIT!

Zane,

Islami nuk eshet fe, por ideologji ushtarake. Kunder islamit ka luftuar Skenderbeu 25 vite rresht, por ne perqafuam deshiren e Muratit e jo deshiren e Skenderbeut! Te jesh kunder islamit eshte thjesht humane, sepse eshte liber diskriminues dhe luftenxites!

i shplodhur
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    Me ca shoh une ti Shen Alban e sheh myslimanizmin e Shqiptareve si pengese per integrimin e Shqiperise dhe rregullimin e statusit te Kosoves ne Evrope. Ndihet nje fryme propagande ne trajtimin e kesaj ceshtje ne shkrimet e tua shen Alban.
    Na intereson pra ti largohemi myslimanizmin, kesaj ideologjie ushtarake!?? , sepse nuk e do evropa.
    Nese do na duhej te zgjidhnim ne kete menyre une, musliman dhe mbrojtes krenar i fese islame, nuk do ta deshiroja kurre nje integrim te tille kushtezuaes dhe mohues te drejtash kaq themelore.

Ne rradhe te pare atdheu, Skenderbeu luftoi kunder pushtimit dhe jo kunder islamit, ai mbrojti atdhene dhe jo krishterimin.

Eshte turpi me i madh per shqiptarin te jape doreheqjen nga bindjet e tij perfshi ketu bindjen fetare perballe nje ndihme politike dhe shprese per mireqenie ekonomike te ofruar si kafshate qe i hidhet nje qeni ne cirk.
    Vendi i Shqiptareve eshte Ballkani, as Lindja me tepricat e devotshmerise fetare as Perendimi me imoralitetet e shumellojta dhe margjinalizimin e njeriut.
    Une nuk akuzoj te gjithe Katoliket si imorale dhe perverse meqenese disa prifterinj ne USA po denohen per abuzime seksuale me te mitur. Ne kete rast po te beja nje krahasim me myslimanizmin, bazuar ne brumosjen time Ballkanase burrerore, do urreja me teper nje prift imoral sesa nje xhihad qe jep jeten e tij per nje kauze qe ai mednon se eshte e drejte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    131
    sa i trashe qe eshte ky shen albani

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    "Eshte turpi me i madh per shqiptarin te jape doreheqjen nga bindjet e tij perfshi ketu bindjen fetare perballe nje ndihme politike dhe shprese per mireqenie ekonomike te ofruar si kafshate qe i hidhet nje qeni ne cirk."

Ishte tup i vogel te braktisnim bindjet tona vetem pse keshtu deshi pushtuesi ?
    Domehtene turpi i djeshem, ishte turp i mire, por ky i sotmi qenka i keq!
    Shqiptaret nuk kane luftuar per komb me Skenderbeun, por per Fe. Ne shekullin XV, kombet nuk kane ekzsituar sic jane sot, por jane numruar sipas feve!
    Feja jone Islami: Kryeheroi Katolik: Atlet i Krishtit!
    Shkrimi i pare shqip: Formula e Pagezimit, e krishter. Feja jone Islami:
    Libri i pare shqip, bibla ( MESHARI ), feja jone Islami.
    Personi me i njohur ne bote nje femer shqiptare: Nenen Tereza, ne musliman!
    Kadare apelon per dezinfektim dhe kthim ne rrugen e te pareve, hoxhallaret bejne te kunderten!

Dhe sa krenar do t “ishte Sulltan Murati kur sheh produketet e tija ( fosilet ) qe vazhdojne luften e tij!

Dhe sa i deshpruar do t“ishte Skenderbeu , kur te shoh kombin e vet, jo me ideologji te tij, por duke cmuar deri ne qiell deshiren e Sulltaneve anadollak!!!! MAdje edhe femijet e vet duke i perkujtuar me emrin e pushtuesit: Mehmet, Murat, Sinan etj....

Skenderbeu hero kombetar, Sulltan Murati hero shpirteror, anadollak!
    Me keq nuk mund te prishet nje komb!!!!

Ose me shpirt e trup shqiptar, me pak Skenderbe e me pak sulltan murat prish karakterin dhe homogjenitetin e kombit! Rrjedhimisht ardhemrine e tij, sic eshte prishur e coptuar e kaluara e tij!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shėn Albani : 27-01-2003 mė 14:11

Shėn Albani, sa pėr dijeni nuk e kan ndėrruar fenė myslimanėt, por tė tuajt tė krishterėt, - ata kanė kaluar nė islam!
    Feja myslimane nuk ėshtė as mė e mirė, as mė e keqe! Ata qė e keqpėrdorin, nuk janė myslimanė tė denjė!
    Ėshtė e kotė polemika me Sh. Alban!
    Ini, bėhuni, pėrhapni dhe jetoni dashuri!

i/e regjistruar Maska e Zanė Kosove
    Anėtarėsuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    Postuar mė parė nga macia_blu
    Edhe une jam kundra islamizmit..................
    po kjo nuk do me thene se jam jahoviste.
    islamizmi perbotesisht dihet se eshte e fare e fe e keqe.
    .............
    me urrejtje per islamizmin macia
    macia_blu obobo shume qenke terbu, mos valle ndoj 'Islam' keq t'ka shutu? Nuk kam prit qe juve macia_blu do 'grrithni' keshtu!!!!!!!!
    Une nuk mendova te jete ai tjetri Jehova, por ketu po villte urrejtjen ndaj lobit musliman, per te 'mbjell' orthodoksizmin apo katolicizmin o mace, mu sikur ata Jehovat qe trokasin derė mė derė, e kjartė tani, hopefully!

Zanė e Kosovės muslimane!

ps: ASD * mira!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zanė Kosove : 28-01-2003 mė 01:09

Faqja 2 prej 18 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •