Close
Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 173
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    jezusi keshtu , muhamedi keshtu ,moisiu keshtu , buda keshtu.po kujt i plas trapi per fene o njerez?kryesore eshte te jesh shqiptar dhe ta mbrosh me gjak e krenari emrin dhe kombin tend.feja nuk na perfaqeson ne ne bote,sepse feja eshte besimi personal i nje tjetri .ne na perfaqeson kombi dhe me emrin e atij kombi ne duhet te perfaqesohemi,dhe mos te merremi me idiotlliqe fetare sepse ajo na percan ne si popull.nuk eshte feja ajo qe e varros pavaresine e kosoves .asgje se varros pavaresine e kosoves.ndersa shqiperine e demtojne vetem politikanet e korruptuar te saj.

i shplodhur
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    Postuar mė parė nga olsen
    .po kujt i plas trapi per fene o njerez?....

nuk eshte feja ajo qe e varros pavaresine e kosoves .asgje se varros pavaresine e kosoves.ndersa shqiperine e demtojne vetem politikanet e korruptuar te saj.
    Olsen!

E para: fjalori qe perdor nuk eshte i pershtatshem, cka do te thuash eshte se nuk te intereson feja, apo jo?

e dyta : ti ne shkrimet e meparshme ke nxjerre lloj lloj "arsyesh" ne ere, pse shqiptaret duhet te rrine larg fese myslimane. Brockulla per ti rene shkurt! Ketu hidhedh e thua se nuk i behet vone njeriu dhe ne fund e mbyll me ate qe feja nuk ndikoka aspak ne ceshtjen kombetare. Po ku vajti gjithe diskutimi yt me lart vella?

Hajt pra dhe njehere, kthjellohu: atehere, a eshte faktor vendimtar ne pavaresine e Kosoves dhe intergimin e Shqiperise ne evrope, te qenit e Shqiptareve 70% myslimane? - ashtu sic po perserit ne menyre automatike Shen Albani-

Apo : Feja nuk eshte faktor vendimtar ne kete proces?
    Zgjidh e merr, mendohu, pastaj ulu e shkruaj harbutce ketu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    armando ; une se kam mbrojtur fene katolike,por kam share ate myslimane .qe feja nuk me intereson ,une dua te them shqip qe ajo s'me intereson.nuk ka cfare edukate dhe mesimi te dobishem qe do me sjelli feja mua.feja ndikon pak per integrimin e shqiperise ne evrope,por me teper ndikon politika e korruptuar ne vend.vetem ty armando te behet vone dhe ca fanatikeve te tjere qe ju eshte lare truri me perralla dhe idiotlliqe qe kur ishin femije te vegjel.vetem ju i behet vone per fene ,sepse atje nga vij une [shqiperia] ,shume pak njerez i intereson feja ,keshtu qe besoj se me kuotove .dhe pastaj me thuaj ti mua o burr i dheut ,si ndikon feja ne ceshtjen shqiptare?ne shqiperi feja eshte e ndare nga shteti ashtu si dhe ne amerike.heren e fundit kur lexova une,asnjehere nuk ka pasur probleme me fene amerika, dhe asnjehere se ka demtuar feja ceshtjen amerikane brenda saj.si do e demtoje feja ceshtjen shqiptare brenda saj?nqs se ti e ke fjalen per integrimin e shqiperise ne be ,feja sic tashe me siper ndikon pak.i vetmi shkak qe shqiperia kerkon te futet ne be eshte shkaku ekonomik ,sepse be dhe politika e saj eshte komplet prapagande per sa i perket politikes.franca dhe gjermania kerkon ta udheheqi be me poitikat e tyre te ndyra,por s'besoj se atyre do i plotesohet deshira ,pasi be quhet bashkimi evropian dhe jo bashkimi evropian me udheheqje francen dhe gjermanine.nqs se shqiperia do ta kishte te perparuar ekonomine e saj ,une personalisht do votoja kundra hyrjes ne be pasi ajo e demtonte ceshtjen dhe politiken shqiptare...............

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    armando ; une se kam mbrojtur fene katolike,por kam share ate myslimane .qe feja nuk me intereson ,une dua te them shqip qe ajo s'me intereson.
    Armando, me fal qe po nderhyj para teje, por po me pengojne qendrimet joprincipiele te disa diskutuesve.

Olsen, nese nuk te interesojne fete, perse nuk i injoron apo i shan qe te dyja, por e zgjedh vec nje? Kjo nuk quhet mosinteresim, por njeanshmeri.

dhe pastaj me thuaj ti mua o burr i dheut ,si ndikon feja ne ceshtjen shqiptare?ne shqiperi feja eshte e ndare nga shteti ashtu si dhe ne amerike.heren e fundit kur lexova une,asnjehere nuk ka pasur probleme me fene amerika, dhe asnjehere se ka demtuar feja ceshtjen amerikane brenda saj.si do e demtoje feja ceshtjen shqiptare brenda saj?
    nqs se ti e ke fjalen per integrimin e shqiperise ne be ,feja sic tashe me siper ndikon pak.i vetmi shkak qe shqiperia kerkon te futet ne be eshte shkaku ekonomik ,sepse be dhe politika e saj eshte komplet prapagande per sa i perket politikes.
    Nese ndikimi i fese qenka i vogel, atehere pse behet kaq zhurme e madhe kunder fese islame? Edhe une pajtohem se feja si fe nuk duhet te jete kurrfare kushti per t'u bere "kompatibil" me BE. Ketu jam me ty. Demokracia europiane nenkupton edhe lirine e zgjedhjes dhe praktikimit te cdo religjioni.

Por, dikush ketu trumpeton konvertimin masiv te shqiptareve ne krishterizem per ta fituar bileten per BE. Ndersa, ne asnje dokument te BE nuk ka kushtezime te tilla per ta fituar te drejten e anetaresimit, pra disa ketu i shpikin vete keto ide per qellime krejt tjera. Duke e perdorur hyrjen ne Europe si karrote, disa deshirojne ne fakt te bejne konvertim nga nje religjion ne nje tjeter jo ngaqe e kerkon kete BE por dikush tjeter qe punon ne prapaskene. Konvertimi aspak nuk ka te beje me interesin ekonomik ne te cilin mbeshtetet BE.

Pra, dikush ketu GENJEN me qellim, kinse duke u treguar shqiptareve muslimane rrugen per ne Europe e ne fakt duke dashur te njejtit t'i drejtojne diku ku atyre iu konvenon. Dhe per te qene me bindes, se pari deshirojne te ngjallin mllef ndaj islamizmit si dic regresive dhe destruktive qe nuk eshte aspak e vertete. Po te fillonim te numeronim terroriste a organizata terroriste qe bejne krime ne emer te ndonje religjioni, do te dilnim shume me teper te tjere se ato qe e bejne ne emer te islamizmit.

Ne fund te fundit, ngjarjet ne Lindjen e Mesme dhe mentaliteti i popujve atje aspak nuk kane te bejne me traditat dhe mentalitetin shqiptar. Feja eshte zgjedhje personale, e drejte e pakontestueshme e cdo individi, e proklamuar edhe me dokumente te Kombeve te Bashkuara.

Por, njerezit nuk jane aq naive sa t'i binden "shpalljeve hyjnore" te nje veteshpalluri "Shen". Le te na nxjerre "Shen"-i nje dokument te vetem zyrtar te BE apo cilitdo shtet perendimor ne te cilin thuhet ne menyre eksplicite qe konvertimi ne krishterizem eshte kusht per t'u bere pjese e Europes.

Dikush na behet "ambasador" i veteshpallur i Europes duke qene nje anonimus total dhe me ndikim kurrfare ne ceshtjet politike te shteteve europiane. Pra, nuk ka kjo te beje aspak me Europen apo Ameriken, ka te beje me grupacione te caktuara qe deshirojne ta zgjerojne ndikimin e vet dhe aktivitetet e tyre te dyshimta, ne kete rast duke zgjedhur si cak popullin shqiptar.

p.s. e nese Europa e Amerika ne praktike tregojne qendrim tjeter ndaj jokrishtereve, ne kundershtim me dokumentet e tyre zyrtare, le t'ia hedhin qenve demokracine e tyre aq te reklamuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 20-05-2003 mė 13:39

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    o tahox; nuk kam si te kundershtoj me ato ca thua.une thjesht s'dua qe feja myslimane ne shqiperi te dali jashte rrugeeve dhe s'kam aspak problem me njerezit qe e praktikojne ate.une e kam problemin me ca shqiptare qe na dalin ketu ne forum ,e na shkruajne ne arabisht e na thojne qe nuk ka si feja islame dhe allahu keshtu e allahu ashtu.nuk dua une qe feja te marri rol te madh ne shqiperi ,e te behet shqiperia si turqia dhe lindja e mesme ,kur grate mbulohen si ninjas dhe duken me te shemtuara se mumjet.ne jemi popull europian dhe rrace europiane dhe duhet ndjekim kulturen qe paraardhesit tane kane ruajtur me shekuj.DHE SA PER TEMEN QE U HAP ME SIPER ,DUA TE THEKSOJ QE FATIN PER ANTARESIMIN E SHQIPERISE NE BE E KA NE DORE VETEM FRANCA DHE GJERMANIA,PASI ATO JANE FUQITE E VETME NE BE.KY ESHTE SHKAKU QE ATO VENDE NUK DO TA LEJOJNE KURRE TURQINE TE FUTET NE BE ,PASI TURQIA ESHTE VEND ME I MADH SE FRANCA DHE KA ME TEPER FUQI SE AJO NQS BEHET ANETARE.UNE VETE S'JAM PER FUTJEN E TURQISE PER NE BE PASI TURQIA ESHTE VEND AZIATIK ,ME NJE PJESE SHUME TE VOGEL NE EUROPE,DHE SHUMICA E TURQEVE NUK MENDOJNE SI EUROPIANE POR SI ARABE .SHIKO SA QESHARAK ESHTE FAKTI SE FRANCA DO TA NDESHKOJE SHQIPERINE PER MARREVSHJEN QE AJO PATI ME AMERIKEN PARA DY JAVESH.NE RRADHE TE PARE KJO TREGON SE FRANCA E KA NE DORE POLITIKEN E BE'SE ,DHE KJO TREGON KARAKTERIN E UNIONIT EUROPIAN NE PERGJITHESI.DMTH CA TE DUAN VENDET E MEDHA ,AJO DO BEHET.PRANDAJ KJO NUK ESHTE POZITIVE PER POLITIKEN DHE CESHTJEN SHQIPTARE .MADJE,DISA VENDE TE VOGLA QE JANE ANETARE NE BE ,E KRITIKUAN FRANCEN PER PARALAJMERIET QE AJO U BERI VENDEVE TE EUROPES LINDORE NE LIDHJE ME PERKRAHJET QE ATO I DHANE AMERIKES PER LUFTEN NE IRAK.PRESIDENTI FRANCEZ SHKOI AQ LARG SA QE ATO VENDET E VOGLA QE KERKOJNE ANETARESIM DUHET TA MBYLLIN GOJEN DHE TE BEJNE SIC I THEMI NE SE PERNDRYSHE DO TA KENE SHUME TE VESHTIRE PER TU ANETARESUAR, THA AI.SI MENDON TI TAHOX ,TE BEJME NE CA TAE NA THONE ATA ,APO TE NDJEKIM RRUGEN QE NE BESOJME QE ESHTE E DREJTE DHE E NDERGJEGJSHME.PRANDAJ I VETMI SHKAK QE SHQIPERIA KERKON ANETARESIM NE BE ESHTE SHKAKU FINANCIAR.NE TE ARDHMEN SHQIPERIA DO LUAJ NJE RROL SHUME TEVOGEL NE EUROPE ,DHE S'DO I LEJOHET TI HAPET GOJA.KJO ESHTE DICKA SHUME SHQETESUESE DHE NE DUHET TE FLASIM ME SHUME RRETH KESAJ.

Nėse mendoni se ne do shpėtojmė nėpėr Athinė Beograd, Paris e Moskė e keni totalisht gabim. Nuk ėshtė e vėrtetė se vetėm Franca e Gjermania e sundojnė Evropėn. Kryeqytetet e lartpėrmendura kurrė nuk na kanė dashur, nuk na duan dhe as nuk do na duan. Parisi u lidh edhe me Moskėn kundėr SHBA, dhe ata paskan tė drejt n'emėr tė lirisė tė pėrkrahin diktaturėn e robėrinė e vendet tjera nuk paskan tė drejt tė pėrkrahin ēlirimin dhe SHBA. Nuk gabuan Britania, Spanja, Polonia, as vendet e ish bllokut komunist qė e pėrkrahėn SHBA. Vepėr tė madhe patriotike kanė bėrė pushtetarėt e Shqipėrisė qė e pėrkrahėn Amerikėn, edhepse nuk e kanė bėrė nga patriotizmi. Shpėtimi ynė ėshtė nėpėr Vashington, Londėr, Madrid, Varshavė etj. Sikur t'ishin dėgjuar Parisi, Moska, etj., ende kishte qenė nė fuqi kryekrimineli serb Millosheviq dhe kishte qenė totalisht e serbizuar Kosova, dhe ndoshta as Shqipėria nuk kishte ekzistuar, megjithėse edhe tani po zbatohet politika e tij pa tė pėr e kamufluar si demokratike. Miterani shkoi nė Sarajevė, e zvarriti bombardimin e caqeve serbe dhe si rezultat i vonesės u masakruan me dhjetėra mijėra muslimanė tė Bosnjės. Kurrė nuk do gabojnė shqiptarėt nėse e mbajnė miqėsinė mė tė gjatė e mė tė sinqertė me SHBA! Turqia ėshtė nė Nato, pse tė mos jetė nė BE, siē ėshtė edhe nė sport???
    Ini, bėhuni, pėrhapni dhe jetoni dashuri!

i shplodhur
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    Tahox, nderhyrje te tilla jane nje kenaqesi!

Olsen!

Me ne fund me duket se u sqaruam. Pra ti mendon se feja nuk eshte faktor vendimtar ne politiken shqitare. Qe nga kjo pike e tutje ti nuk ke si te jesh ne te njejten linje me Shen Albanin pasi ai e konsideron kete faktor shume vendimtar dhe mjeti me i forte per ne eshte konvertimi nga myslimane ne te krishtetere thote ai.
    Pra dhe ti je ne kundershtim me ato qe thote Shen Albani.

Per aq sa flet mbi mardheniet e reja te krijuara pas luftes ne Irak, midis Shqiperise dhe Evropes duket qarte se ne kete rast nuk ishte Islamizmi i shqiptareve ai qe po prish keto mardhenie me Evropen por perkundrazi ishte Anti-islamizmi i Shqiptareve qe i prish keto mardhenie dhe nderton mardhenie te "mira" me Shtetet e Bashkuara. Si veprim politik ky eshte shembulli me i mire per ti "mbyllur gojen" Shen Albanit dhe per tu bindur dhe ai plotesisht se politka Shqiptare nuk po tregon shenja islamizmi ne arenen nderkombetare, por perkundrazi po e neglizhon faktin se ne jemi 70% myslimane ne menyren me spektakulare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    NQS SE SHEN ALBANI MENDON SE FEJA ESHTE FAKTORI VENDIMTAR PER CESHTJEN DHE POLITIKEN SHQIPTARE ,UNE MENDOJ SE ESHTE GABIM.POR NUK BESOJ SE SHEN ALBANI MENDON ASHTU.DHE SA PER ATO LART QE THA MISTIKU,;C'PUNE KA AMERIKA ME HYRJEN E SHQIPERISE NE BE? NE NUK PO FLASIM PER NATON KETU POR PER BE"ne.BE NUK VARET ASPAK NGA AMERIKA, DHE ANGLIA SPANJA DHE POLONIA NUK KANE FUQINE QE KA FRANCA DHE GJERMANIA.C'PUNE KA MOSKA DHE BEOGRADI KETU? RUSIA NUK KERKON TE HYJE NE BE, POR EDHE PO TE KERKONTE NUK DO I LEJOHEJ NJE GJE E TILLE.BEOGRADI DON DEKADA TE FUTET NE BE , DHE ESHTE SHUME I DOBET POLITIKISHT EDHE EKONOMISHT ,KESHTU QE NUK KA ASPAK ROL.ATHINA NGA ANA TJETER ,SIC E KAM THENE ME PARE ESHTE KUKULLA E FRANCES DHE GJERMANISE ,DHE PRESIDENCEN E RRADHES QE KA TANI E BEN ME VENDIMIN DHE DESHIREN E FRANCES DHE GJERMANISE.SHKAKU QE TE DYJA KETO VENDE ISHIN TE VETMET QE DOLEN KUNDRA LUFTES NE IRAK ,DESHMON FUQINE E TYRE.DHE SA PER TURQINE,HARROJE SE TURQIA NUK FUTET KURRE NE BE.KETE E VERTETOI EDHE LIDERI DANEZ PARA DISA MUAJSH KUR THA SE LEJIMI I TURQISE PER FUTJEN NE BE ESHTE FUNDI DHE SHKATERRIMI I PLOTE I BASHKIMIT EVROPIAN.PRANDAJ MOS THUAJ IDIOTLLIQE QE TURQIA TE FUTET NE BE ASHTU EDHE SI NE FUTBOLL.DMTH TA FUSIM EDHE IZRAELIN NE SIPAS TEJE.PASTAJ NE NUK NA HYNE NE PUNE TURKU ,DHE S'KEMI SHUME INTERESA ME TURQINE .TE VAZHDOJ ATO QE THA ME SIPER ARMANDO,AI THOTE ME SIPER QE NUK ISHTE ISLAMIZMI QE I PRISHI MARREDHENIT ME EVROPEN POR PERKUNDRAZI ,ISHTE ANTI-ISLAMIZMI. KJO QE THUA TI NUK KA ASPAK KUPTIM KESHTU QE MU SHPJEGO ME QARTE TE LUTEM> .SHEN ALBANI ASHTU SI UNE ESHTE KUNDRA IDEVE QE CA HOXHALLARE TE RINJ QE NA STUDIOJNE NE ARABI ,NA KTHEHEN NE SHQIPERI DHE NA HELMOJNE POPULLIN ME POLITIKEN MYSLIMANE DHE EKSTREMIZMIN E SAJ.PRA NE NUK JEMI KUNDRA FESE NE PERGJITHESI POR RADIKALIZMIT DHE ANTISHQIPPTARIZMIT NE VECANTI.

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    SHEN ALBANI ASHTU SI UNE ESHTE KUNDRA IDEVE QE CA HOXHALLARE TE RINJ QE NA STUDIOJNE NE ARABI ,NA KTHEHEN NE SHQIPERI DHE NA HELMOJNE POPULLIN ME POLITIKEN MYSLIMANE DHE EKSTREMIZMIN E SAJ.PRA NE NUK JEMI KUNDRA FESE NE PERGJITHESI POR RADIKALIZMIT DHE ANTISHQIPPTARIZMIT NE VECANTI.
    Olsen, po e citoj vetem ate pjese ku nuk pajtohem me ty. Me te tjerat ne princip pajtohem, ndonese jo ne te gjitha pikat.

Eshte krejt normale qe hoxhallaret te shkollohen ne shtetet arabe ngaqe atje ekzistojne ato shkolla. Ne Europe sigurisht nuk ekzistojne universitete islamike, ndaj njerezit shkojne atje ku ka. Ketu nuk shoh asgje jonormale, ashtu sic nuk eshte jonormale qe prifterinjte te shkollohen aty ku ka shkolla adekuate per ta.

Nese nje prift do te studjonte ne Vatikan a do te mendonit se i meson bazat e Inkuzicionit dhe te praktikimit te dhunes mesjetare?

Edukimi i hoxhallareve dhe begatimi i muslimaneve me dituri te reja nga religjioni i vet nuk eshte kurrfare krimi. Me mire nje hoxhe i shkolluar se nje gjysemhoxhe autodidakt, ashtu cfare kane qene ne te kaluaren. Nuk eshte asgje e pazakonshme qe nje hoxhe i ardhshem te studjoje ne universitet islamik. Une shkollimin e tyre e quaj vetem fisnikerim dhe begatim te diturise.

Dikush ka deshire qe njerezit e pashkolluar ta predikojne fene islame, sepse vetem te tillet u konvenojne per t'i marre si shembull pastaj per ta njollosur religjionin vete dhe per t'i ofruar pastaj popullit nje alternative tjeter, ne rast konkret krishterizmin. Por, per fat, ka njerez qe shkollohen dhe s'ua ha palla c'bluan mendja e disa "te shenjterve".

Eshte me se e vertete se ndonje individ i caktuar mund te vije nen ndikimin e ndonje grupi apo sekti radikal ne ato shtete. Kete nuk e mohoj. Por, aktiviteti i tyre radikal nuk verehet askund. Deshironi te vendosni paralele ndermjet realitetit ne Palestine e gjetiu me realitetin shqiptar. Por, nuk doli ende asnje hoxhe shqiptar qe e mbushi trupin e vet me dinamit dhe u vetevra ne ndonje kishe gjate meshes, apo ne ndonje lokal ku mblidhen te krishteret. Asnje prej hoxhallareve shqiptare nuk iu bashkangjit Al-kaedes, asnjeri nuk shkoi te luftoje ne anen e Sadam Huseinit.

Ku pra i gjeni faktet se hoxhallaret qenkan radikale?

Athua vete predikimi i fese islame qenka veprim radikal?

Sa prej tyre e kane propaguar konvertimin ne Islam?

Sa prej tyre bejne kampanja spektakulare per konvertim ne Islam?

Cili hoxhe mirret me konvertimin e shqiptareve te krishtere ne muslimane?

ASNJE. Ose nese e dini ndonje emer - publikojeni. Ndersa misionare te ndryshem te sekteve te krishtere nga ato me radikalet e me kontraverzet mbijne si kepurdhat pas shiut e kjo askujt nuk i pengon. Flisni kot, pa asnje fakt te vetem. Prandaj tezat e tilla jane absolutisht te pabaza. Le te dale ai shqiptar qe do te thote se nje hoxhe ka dashur me dhune te me konvertoje. Nje individ i vetem. Gjersa "Shen"-at marrin guximin qe te kerkojne konvertimin e te gjitheve dhe ky veprim nuk po u dashka te quhet RADIKAL.

Qellimet e verteta te konvertimit nuk kane te bejne aspak me "shpetimin e shpirterave mekatare" te muslimaneve e as me anetaresim ne BE, NATO apo dic tjeter paneuropiane. Jane plane te grupacioneve dhe sekteve te dyshimta qe deshirojne ta shtrijne dominimin e tyre ne hapesirat shqiptare, pra te na nenshtrojne. E keto veprime aspak nuk kane te bejne me demokracine, sepse demokracia nenkupton edhe lirine e zgjedhjes dhe praktikimit te religjionit.

Rreziku qendron te keta "misionare" qe deshirojne te bejne intevernim kirurgjik ne mendjen e njerezve qe t'i shnderrojne ne robot te degjueshem e jo ne ata qe e praktikojne religjionin e vet pa ia imponuar askujt, as me qejf as me dhune.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 21-05-2003 mė 11:31

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    p.s.

Olsen,

shkruaj me shkronja te vogla sepse e kam nje te mete ne sy e veshtire i lexoj ato ne kapitale.

E kam edhe nje te mete ne vesh: kur bertasin - nuk degjoj mire.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •