Close
Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 173
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Ky "Shen Albani" eshte nje kercu qe s'ha sqepar, akoma mban teseren e UDB_se serbe, se kujton se do kthehen prap.

Qe ta qush fondamintalist krristjan, nuk eshte se shkon ne kishe vetem t'i bej bokino priftit.

Nuk ja ka haberin fare ē'eshte feja, e s'ka lexu kurre Bibel e jo mo kuran, por me CTRL+C na sjelle ca budallalliqe.

Po ta shofesh rruges ka nje xhep te fryre mbushur me gozhda te medha, se kujton se ecen me Jezusin e ringjallur perdore neper rruge, dhe flene poshte ures, por ne dore mban ēekiēin qe po t'a kapin prap Jezusin ta gozhdoj prap me ndonje shtylle telefoni qe te ringjallet prap.

Shen Al-Serbi ku je???

i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Mjellma,

pyete Dalai Lamen! Une e kam fjalen vetem per mbeturinat afrikane. Vetem per ata qe mendojne ta prishin aleancen me Ameriken dhe ta lidhin me burrat me fustana! Keshtu, kur te shkeputemi ne nga Amerika, vendin tone e zejne serbet dhe ju nuk keni nevoje te kerkoni pune ne Evrope, por ne libi dhe Siri!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shėn Albani : 30-04-2003 mė 15:34

Shen Alban simbas teje dikund afer 70% e shqiptarve jan Shqiptaro-Afrikan apo me nje gjuhe te popullit Zezak .

Sa une kam lexu te dy fet ajo Katolike edhe Islame kan burimin ne nje hapsir shume te afert gjeograike ne Lindjen e Mesme.

Ti po thua keshtu e Kosova te fitoj pamvarsin duhet te gjithe te konvertohemi ne Katolik...(une ashtu kuptova)

A e kam kuptu drejt apo jo ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mjellma : 01-05-2003 mė 14:00

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Alban,

je iniciator i kesaj teme qe cudi se si akoma e sterzgjat me komente qe i kerkon ne internet e i sjell ketu.
    Konvertimi ne katolike eshte shpetimi per Kosoven?

Eshte qesharake sesi ti vazhdon te insistosh.
    Dikur kemi debatuar po tek kjo teme ne pozita te tjera.
    Kam qene atehere smo dhe ti anetar i thjeshte. Dhe je ankuar edhe me lart, se mendimet e mia po "inkriminonin" forumi shqiptar.

Tani kemi nderruar pozicion. Une anetare e thjeshte e ti moderator i ketij forumi. Po keto te tuat cfare mendon se po bejne?

Dua te te njoftoj, se nje pjesmarres i vyer i kesaj teme, oponent shume i mire i mendimeve te tua, TAHOX eshte larguar perfundimisht nga forumi. Ke lene pa pergjigje disa pyetje te tij Alban.

Kjo teme do te kete nje pjesmarres me pak dhe deshiroj t'i shpreh Tahox-it, nese vazhdon te lexoje ne kete teme, se ia kam ndjekur rrjedhen e mendimeve te sjella ketu. Te lumte Tahox! Ke debatuar qete dhe mendimet e tua ne kendveshtrimin tim QENDROJNE.

P.S: Alban, si moderator i ketij forumi dhe pjesmarres edhe tek forumi i letersise e quaj te nevojshme te shkosh ne forumin Pyetje-Pergjigje dhe te shohesh arsyen qe e ka shtyre Tahox te largohet.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Ne Kosove ka nje mirkuptim te mrekullueshem midis klerikve Musliman dhe klerikve Katolik.
    Ky mirkuptim eshte nje thesar e nuk duhet prekur nga asnji motiv i castit ose i rasteve te vecanta.
    Rilindja Kombetare Shqiptare e cila ka lidhje te fuqishme me levizjen atdhetare ne Kosove erdhi nga emancipimi kulturor qofte ne klerin Katolik dhe ate Musliman.
    Pjeter Budi e Pjeter Bogdani ishin klerik katolik por dhe pioniere te hershem te Rilindjes Kombetare po ashtu dhe shume Rilindas me shkollim fetar Islamik ishin pioniere te Rilindjes kombetare.
    Faqe te zeza historie ka cdo popull e ato nuk duhen pergjithsuar.
    Sot krye myftiu zotni Rexhep Boja eshte mik i mrekullueshem i imzot Mark Sopit dhe ne shembullin e tyre ecen inteligjencia e Kosoves.
    Nuk harrohet puna e palodhur e mendimtareve te Kosoves e bashkpunimi vllazeror i profesor Anton Cettes e prof Idriz Ajetit, i prof Mark Krasniqit e prof Zekiria Canes.
    Ky eshte themeli qe e mban unitetin ne Kosove e ktu nuk duhet fut shkopij nen rrota.
    Fenomenet negative si Bordellizmi e droga jane te denushme si nga Kleri Musliman ashtu dhe ai Katolik e ska vend per te bere fajtor njeren ose tjetren fe.
    Jo kot Zoti Rugova e mban foton e Papa Gjon Palit ne Zyre.
    Ne jemi popull qe historia na i la kto trashegemi e ne duhet ti ruajme per vlerat e tyre e te ecim para pa lenduar njerzit ne besimin e tyre fetar.

Kush don le te jete ateist por ne ceshtjet fetare duhet respekt reciprok.

....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    prape s'bindeni ju o njerez?a deshironi qe tja u shkruaj ne balle ato qe ka thene shen albani?a e kuptoni qe ato qe ai shkruajti jane te verteta dhe njekohesisht alarmante? ata shqiptare qe flasin ashtu per shqiperine dhe shqiptaret jo vetem qe s'jane me shqiptare por ata duhen pushkatuar sepse jane kalbesira qe jeton ne vendin tone ,dmth jane krimbi.kur gjendet krimbi ne molle ,ne qofte se se qeron nga molla ,e gjithe molla prishet dhe s'hahet me.nuk jane shqiptare ata qe jane me teper te interesuar me fene dhe boten arabe sesa me gjuhen dhe kombin tone evropian.si thone keta bajga dhe funderrina myslimanesh qe shqiperia i perket lindjes dhe jo perendimit?dhe ju bashkatdhetare vazhdoni te kritikoni shen albanin kur ne fakt duhet ta mbeshtesni sepse ka plotesisht te drejte.keta shqiptare ose arab apo turq ca dreqin jane ,qe jetojne ne kombin tone jo vetem jane injorante,por atyre ju eshte lare truri me kete librin me perralla qe ata na lexojne ,dhe vazhdojne te bejne komente qe jane antishqiptare.shume shpejt e harruan keta bajga kush eshte gjergj kastrioti dhe per cilin luftoi ai ,dhe kundra kujt luftoi ai qe ta mbante gjalle emrin dhe gjuhen e kombit tone kundra turqeve qe donin ta shnderronin kete komb dhe kete gjuhe dhe kulture qe paraardhesit tane kane dhene gjakun me shekuj.ne duhet tja bejme ketyre bajgave dhe ata qe duan te ndjekin shembullin e tyre ashtu sic ja beri hitleri cifuteve ,dhe e pastroi gjithe rracen gjermane nga kalbesira cifute.ketu se kam fjalen per fene por per rracen dhe idete me te cilat shpreheshin cifutet.shpresoj qe ajo ishte e qarte per juve ...........

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Nuk di

si te ju vleresoje juve qe qellimisht i ikni temes. Une sjell per diskutim ata qe jane kunder Amerikes, ata qe bejne apel per tu armiqesuar me Ameriken, ata qe punojne per aleanca te reja, antievropiane dhe antiamerikane, shkurt shkrime te atyre qe prodhojne konflikte te reja ne hapsiren shqiptare, e ju mirreni me iluzione, shmebuj qe nuk kane te bejne me temen dhe shkruani per te shkruar dhe keshtu per t“i humbur peshen kolones se pesete e cila dite e nate punon kunder interesave shqiptare.

Kombi shqiptar nuk ka pasur kurre aleance me ata qe ju po i injoroni dhe injroimi flet per juve, per qendrimet tuaja, edukaten dhe botekuptimin poltik e social.

Te besh apele per aleanca te reja dhe ta dish se statusi i Kosoves varet jo nga arabet, por nga amerikanet, kjo dmth. te punosh kunder ardhmerise se Kosoves!

Brari rrah nje teme tjeter, une nuk po flas ketu kush beri me shume kush me pak, une solla apele qe i ka perkthyer hoxha te albislami,.com dhe me kete perpiqet te sensibilizoje shqiptaret dhe t“i ngjeshe radhet proarabe. Une solla shkrime nga horizonti.com, ku behet apel kunder ardhmerise sone. Ju , me perjashtim te Olsen, anashkaloni apo nuk i lexoni ato mendime dhe shkruani per gjera qe une as nuk kam shkruar e as nuk e kam ndermend te replikoje.

Brari
    Mjellma,
    dhe Dita,

nuk mirren me temen por bejne pyetje hipotetike. Nuk lexojne se cka me brengose mua, por me tregojne se cka do t“i kishte brengosur arabet dhe alkaiden: dmth. alkaida brengoset nese ne refuzojme aleancen me ta!!!!

Dita,
    pse eshte larguar TAHOX nuk e di, eshte e drejte e tij, por une ketu nuk shkruaj per ta kenaqur dikend, por them mendimin tim duke u bazuar ne shume faktore. Qendrimi im eshte ne perputhje me ate te politikes kosovare dhe ate te Shqiperise, shkrimet qe i kam sjellur jane ne kundershtim me ate politike. Me ju nuk mund te replikohet deri sa ju heshtni lajmet skandaloze ( ato ju pelqejne, kete e deshmoni me heshtje ) dhe ne vend se t“i lexoni ato, mirreni me mua. Nese Tahox eshte larguar per shkak meje , pse une shpreh mendimin tim, atehere le te shkoje te horizonti.com dhe aty ka forum fetar dhe cenzure. Ky eshte forum qytetar.

Brari,

pa dashur te dale nga tema sic ke bere ti po te perkujtoj se shumica shqiptare ishte muslimane praktikuese, sot jo, dhe kjo shumica ne kulturen, historine, letersine deri ne fund te shekullit 19 luan rol krejtesisht inferior apo nuk luan fare. Deri sa prifterinjet mirreshin me shkrime, populli ishte analfabet e din edhe ti, hoxhallaret shkruanin hajmali, sheronin lopet, " sheronin" sterilitetin, shizofrenin dhe keshtu plackisnin popullin. Gjendja e nje kombi tregohet edhe me keto, kur nje popull beson se hoxha mund te jete psikiater dhe veterinar!
    Brari , une kam numruar shembujt qe demtojne pavaresine e Kosoves dhe na demtojne si komb, ti harron ato dhe me sjell shembuj qe i dijne edhe femijet. Une nuk po flas ketu per harmonine fetare shqiptare ( nekemi kete harmoni se nuk jemi fundametalist ), por po flas kunder tyre qe perpiqen ta prishin kete harmoni. Njerz te tille zakonisht jane ne perendim, por punojne per tu lidhur me lindjen. Ata nuk shkojne ne vendin e tyre te endrruar, por shkojne ku feja zyrtare eshte krishterimi, kjo eshte hipokrizi. Nese mua me pengon krishterimi sic i pengon ata,atehere nuk rri ne perendim, por shkoj ne Arabi!

Ata qe bejne apele per rikrijimi te aleancave dhe bashkangjitje arabeve mu ne caste vendimtare per shqiptaret, ata nuk jane shqiptare, ata mund te jene mbeturina turke ne Balkan, ashkali, maxhup e ku ta di une, por nje shqiptar nuk ngritet si lugat kunder Amerikes, mu ne kohen kur ne do ta paguanim shtrenjte! Me keta njerze po mirrem une dhe po shkruaj kunder ketyre njerzve.
    Mjellma
    Brari
    dhe Dita, mendoni se amerikanet dhe evropianet jane te cmendur dhe na ndihmojne neve, nese ne u themi hapur se ne deshirojme lidhje me arabet dhe deshirojme Kosoven ta qeverisim me sheriat. Enderra e cdo fundamentalisti eshte Sheriati. Dhe kur te vije sheriati, ti Drite dhe Mjellme nuk do te jetoni ashtu sic jetoni sot!

Perendimi na ndihmon nese jemi properendimor, nese behemi prolindor na ndihmojne arabet, sic e ndihmojne Palestinen. ( Ata ne trojet shiqptare nuk kane ndertuar asnje shkolle, por kudo xhami , 200 ne Shqiperi... )
    Ndihme nuk mund te presish prej tij te cilin e konsideron armik, 4 vjet pas ndihmes historike bejme apele per riorientim. Kete nuk e bejne shqiptaret, por maxhupet! Shqiptari ka takt dhe eshte mirenjohes!

Para se te shkruani lexojnei titullin ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shėn Albani : 02-05-2003 mė 04:38

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Brari
    Mjellma,
    dhe Dita,

nuk mirren me temen por bejne pyetje hipotetike. Nuk lexojne se cka me brengose mua, por me tregojne se cka do t“i kishte brengosur arabet dhe alkaiden: dmth. alkaida brengoset nese ne refuzojme aleancen me ta!!!!

Alban,

kisha kohe qe nuk isha marre me kete teme aktivisht, pervec asaj qe kisha lexuar se deri ku do te shkoje ti e si do te te pergjigjeshin anetaret e ketij forumi. Me shume u futa per te te bere me dije se nje anetar i ketij forumi, moderator i te cilit ti je bere, U LARGUA dhe ai qe u largua ish oponenti yt ne kete teme.
    Ai s'eshte larguar prej teje. Arsyet i ke tek forumi Pyetje-Pergjigje.

Tani ne teme lidhur me AKUZEN shume te madhe dhe te poshter dhe te ulet njekohesisht qe ke bere me lart.

A i mendon fjalet ti Alban para se t'i hedhesh ne forum, apo i nis ashtu "hajt se s'me gjen gje, se anonim jam ne kete forum".

Je ne rregull nga mendte e kokes? (me fal qe po ta them keshtu, por nuk me le te mendoj gje tjeter, kur lexoj ate qe kam cituar me lart).

Kush t'i ka shkruar ato fjale ty mor djale?

TERHIQI se me to nuk del vecse MASHTRUES. Nese nuk e ben, do te ankohem tek moderatoret dhe do te kerkoj qe postimi yt i poshter te fshihet.

Te te vije turp!

Mjellma
    Brari
    dhe Dita, mendoni se amerikanet dhe evropianet jane te cmendur dhe na ndihmojne neve, nese ne u themi hapur se ne deshirojme lidhje me arabet dhe deshirojme Kosoven ta qeverisim me sheriat. Enderra e cdo fundamentalisti eshte Sheriati. Dhe kur te vije sheriati, ti Drite dhe Mjellme nuk do te jetoni ashtu sic jetoni sot!

Alban,

amerikanet dhe evropianet na ndihmojne ne, se e e dine qe ne i perkrahim ne politiken e tyre, qe ne i kemi hapur portat e Shqiperise e te Kosoves per investime, influence politike dhe mbeshtetjen nga ne e kane te pakufishme. E kjo eshte mbeshtetja e njerezve dhe e shteteve qe i qendrojne atyre permbi. E nje shenje krejtesisht te qarte per kete mbeshtetje e moren me MBESHTETJEN E QARTE qe i beri Shqiperia dhe Kosova luftes me Irakun.

Ti po flet per fondamentalistet. Bukur shume. Kjo gje qe ti e ben kaq te madhe do te qendronte, nese i gjithe populli i Kosoves, ose pjesa derrmuese e tij do te ishte FONDAMENTALISTE.

A eshte e vertete kjo??????????????????

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Atehere keto qe ti shkruan e qe sjell ne forum nuk vlejne dhe nuk e varrosin pavaresine e Kosoves.
    Per pavaresine e Kosoves po luftojne politikanet e saj, po lufton rinia qe kerkon ta shohe Kosoven shtet te perparuar e jo shkretetire.

Fondamentalistet sherihatin e tyre te shkojne ta ndertojne ne Arabi andej nga i marrin mesimet e le te gremisen aty.

Ne Kosove e Shqiperi s'kane per ta pasur ndonjehere kete mundesi.

Se jemi aq te perparuar e te hapur ne mendesi sa nuk do ta lejonim veten te binim ne kthetra te tilla e ata nuk do t'i lejonte njeri te zaptonin jeten politike te Shqieprise e Kosoves.

Dhe dicka te them Alban. sado te perparuar ta quash veten ti, sado shkolle te kesh, sado te hapur ta quash veten ne mendime, ty te mungon dicka baze ne diskutim, TI DO TE TE DALE MENDIMI YT, do qe te gjithe t'i binden atyre qe shkruajne e nuk do kundershtim. E atyre qe te dalin kundra i vesh gjera te paqena e poshtersi nga ato me germe te madhe.

E kjo eshte e turpshme, eshte shume e turpshme per nje njeri qe e quan veten intelektual.

Terhiq fjalet qe ke thene e qe t'i kam cituar ne fillim te shkrimit tim, po ta perseris edhe njehere tani ne fund te ketij shkrimi.

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    dhe nje shtojce e shkurter per shkrimin e mesiperm.

A do te dish se cfare mund ta varrose pavaresine e Kosoves?

- Perpjekjet e qeverise se shqieprise per t'u bere ndermjetese mes Kosoves dhe Serbise per zgjidhjen e statusit perfundimtar te Kosoves.

- Investimet qindra-milione dollareshe te mafiozeve serbe bashkepunetore te Milloshevicit, investime te cilave qeveria shqiptare ia ka hapur portat e po i fut ne Shqiperi.

Per kete ka nje teme me vete tek Temat e shtypit te dites.
    Si ka mundesi Alban qe nuk ke shkruar aty?

Nuk te brengos ty kjo qe do te ndodhe ne Shqiperi e qe pasojat eshte e qarte qe do te jene fatale si per fatin e Shqiperise dhe ate te Kosoves?????????

Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Dita,
    une shkruaj aty ku mendoj se kam dicka per te thene. Nuk i shikoj dhe nuk i lexoj te gjitha temat. Fjala ne kete teme eshte per perpjekje tjera qe ti i injoron, mirepo jo une.

Une e di se te ne fundamentalizmi nuk ka shanse reale, por une kam sjell apelin te cilin e publikon albislami.com dhe ky apel u drejtohet shqiptareve e jo te huajve. Une ne kete teme po mirrem me nje pakice te ne, pakice e cila ne internet demton ceshtjen shqiptare. Shansa nuk ka kjo pakice, por kjo pakice zallore mund te na demtoje shume, sic na ka demtuar historikisht.

Para se te mirresh me mua, do te kishte qene e rendit te shprehje mendimin tend lidhur me apelin qe u drejtohet shqiptareve, apel qe e kane neshkruar dhjetra profesore arab. Dhe pervec kesaj eshte dashur te japish mendimin tend lidhur me ata qe propagandojne miqesi me arab.
    Keta sot nuk jane te rrezikshme, por jane duke punuar ne kete drejtim. Ti e din se ata nuk kane shanse, pro apelet e tyre nuk te pengojne...

kjo flet per edukaten tende:

"TERHIQI se me to nuk del vecse MASHTRUES. Nese nuk e ben, do te ankohem tek moderatoret dhe do te kerkoj qe postimi yt i poshter te fshihet."

Ti nuk je ajo qe mund te vlersosh njerez dhe tu japish diagnoza. Te ankohesh mund ta besh kur te duash, por mendimi im per funderrinat zallore nuk ndryshon, e din pse ? Sepse une e di kush jane ata, preardhjen e tyre dhe qellimet e tyre. Une e di nga kush kane jetuar ata, dje, dhe nga kush jetojne ata sot! Disa jane bije te tyre qe kjane fundosur kombin, aty qe tash e nje shekull mundohemi ta nxjerrim!

Ta terheq shkrimin dmth. t“i nenshtrohem cenzures tende, deshires tende dhe botekuptimit tend, dmth. te mendoje une jo si deshrioj une, por si te pelqen ty! Dhe, pse mendon ti se une duhet ta shohe borten me syte e tu, ta perceptoj me intelektin tend dhe te shkruaj per te kenaqur ty ? Nuk te duket se kercnimi yt eshte arrogant dhe i patakt ? PSe nuk e merr shkrimin ta kopjosh apo t“i referosh moderatorit dhe te argumentosh arsyen e fshirjes, por kercnohesh ? Mendon se jemi ne Iran, mendon se jemi para komitetit Qendror apo pse mendon se nje shkrim qe nuk i ploteson kallepet tua, duhet te fshihet ? Nuk te duket se po mbivlerson veten ?

Une te them dhe po e riperserise, apelet fundamentaliste demtojne ceshtjen shqiptare dhe varrosin pavaresine e Kosoves. Une po flas per keto funderrina, jo per kombin shqiptar, por per maxhup qe mirren me nje propagande te tille! Detyre e cdo shqiptari te ndergjegjeshem eshte t“i luftoje askeret e tille ! Dhe ketu ehste fjala per askere !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shėn Albani : 02-05-2003 mė 15:38

Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •