bravo shen albani,jam plotesisht dakort me ty.nuk e di a i dha verejtje ndonjeri ate qe une shkruajta me siper,dhe nuk eshte pergjigjur per ate qe them une se ne kosove perdoret gjuha turke ne stacionin kryesor televiziv ku turqit s'jane as minoritet dhe s'duhet ti gezojne keto te drejta.megjithate ju prape mirruni me budalleqe te kota dhe i kerkoni pergjigje shen albanit per nje pyetje ironike dhe pa vlere.shen albani nuk i shkruan ato me siper se ka urrejtje ndaj fese islame ose arabeve ose turqeve,por perndryshe ai i shkruan ato si nje patriot i zjarrte qe mendon vetem per te miren e shqiperise dhe shqiptareve.gjithka qe ai e shkruajti me lart eshte fakt dhe komplet e vertete.feja islame ne shqiperi s'duhet te marri kurre fuqi dhe asnjehere s'duhet te lejohet ne jeten sociale te shqipetareve,por duhet te rrij si nje besim personal i atij individi,dhe ai individ s'duhet te perfaqesohet kurre me fene islame si mysliman por si shqiptar qe qe ka interesa dhe lexon studimet islame per ruajtjen e shpirtit te tij.ju lutem ta lexoni dhe nje here paragrafin e siperm qe une shkruajta .
Krijoni Kontakt