Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Ku eshte ai qe dikur puthte me aq zjarr?
    Filloi vapa tani, zjarri shuhet me pijet freskuese.(Publicitet) Antonioooooooo ... . Kam vape.

Duhet te pranosh faktin e vetem qe nje dite dikush largohet nga lidhja dhe qe ne syte e atij qe iken...ti vete nuk je me asgje....thjesht nje vegim....thjesht asgje!

Jeta eshte si puna e atyre sekuencave te nje filmi kinematografik, qe njera poze ia le vendin tjetres duke e shoqeruar ne harrese dhe duke u mbeshtjelle rreth vetes.Por mos harro se te dyja jane film negativ edhe pse ne ekranin kinematografik te dalin me ngjyra.Edhe pse shpesh here jeta na duket e bukur, ajo gjithmone eshte ne xhirimin e kohes.Nese na ka humbur nje sekuence filmike, mos e humbim kohen pasi po vjen sekuenca tjeter.Replay-imet e kujtimeve, e prishin rendin e vazhdimit te jetes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 05-06-2009 mė 03:09
    "Shoku Mjekesise"

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ndonjehere mendoj se jam nisur drejt nje rruge,e cila mund te me ēoje ne ēdo cep te botes por jo ne ate qe une dua!
    Jo me....

Dhe shpesh jam kritikuar sepse flas per dashurine dhe dhimbjen dhe njerezit nuk arrijne te kuptojne qe dashuria per te cilen flas eshte e gjithanshme dhe dhimbja eshte pjese e jetes sone sikurse vete dashuria!

Shume njerez e shohin dashurine te peshtjelle ne fjalen "seks"...shume njerez mendojne se duhet vetem ti thurim levdata dashurise dhe te flasim per te me gezim dhe asnjehere me dhimbje!

Po te mos njihnim dhimbjen a do njihnim dashurine ose anasjelltas?

Nuk e kuptoni ju qe doni vetem fjale te bukura dashurie qe mundoheni te genjeni veten,veten tuaj,pasi kene frike,friken e vuajtjes,mosbesimin ne vetevete dhe jetoni ne nje bote perrallash ose te shtirur si per te na treguar neve qe shprehim ndjenjat e lira qe ju jeni te perfekte dhe ne te denuar ne jete,ne dashuri dhe te rrethuar me dhimbje!

Sa bote egoiste,sa njerez te pakuptueshem ka kjo bote...

Preferoj te jem kjo qe jam,preferoj te jem ky mendim i lire,preferoj te jem personi qe i kendon dhe dashurise dhe dhimbjes pasi i kam perjetuar te dyja dhe si une ka plote te tjere....
    Preferoj te mos jem e shtirur,preferoj te tjem te verteten,preferoj te them se cila jam dhe mos mbaj fshehur aspak personalitetin tim dhe me gezon fakti qe dhe ne jete jam pikerisht ajo qe shkruan keto rreshta,une vete,une jam ajo qe qesh dhe qe qaj,qe nuk dua meshire por dashuri,qe nuk dua urrejtje por mirekuptim.

Mendoj se kam fituar betejen mbi te keqen dhe mendoj qe dhe diten qe do iki nga kjo jete,bota ku ne te cilen do shkoj do jete nje lulishte trendafilash.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 05-06-2009 mė 11:26
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Malli te dominon,te perul para fytyres qe gjithmone kam deshiruar te shikoj.E kam veshtruar me mall dhe me habi njekohesisht.Nuk e di ne duhet te ngopem me syte e tij apo te marr inat per mosperfilljen qe me jepet si dhurate!

Malli te dominon para veshtrimit qe gjithmone me ka gjunjezuar.....

Dhe dike qe mund te duash shume e fort e shikon nje dite te ndryshuar...Nje dite nje shtrige plake te vjen dhe te shkeput nga endrrat duke te lene shpirtin e vrare per dike qe do aq shume!
    E ndjej qe me urren, e ndjej te inatosur dhe ndoshta kjo me vret me shume.Por ai me shume se i inatosur duket i bindur dhe i sigurte ne ēdo gje qe thote...

Ai ka ndryshuar!
    Pas nje kohe te gjate shkeputjeje ne vend te mallit djeges qe une ndjej ai nxjerr nga goja helm dhe vrer....Pse valle?

Pse jeta po tregohet kaq e padrejte me mua?
    Cfare kam bere ne nje menyre kaq te tmerrshme qe duhet te paguaj kaq shume?
    Nuk e di burimin e ketij inati te madh,as burimin e fjaleve te ftohta,tamam sikur ne zemren e tij te kete ngrire ēdo gje....si akull dimri qe zgjat ne Polin e Veriut!

Nuk dua me te justifikohem perballe teje....per asgje!
    Jo tani,jo pas gjithe ketyre qe pashe....Une te kam dashur me gjithe forcen e shpirtit dhe nqs ndonjehere kam pritur e kam bere per te miren tende...
    Keshtu si ti me paraqet,une dukem nje monster,nje njeri i perbindshem pa ndjenja,pa arsye,pa llogjike.Thjesht nje robot i akullt dhe llogarites....

Te kam degjuar dhe lexuar kur je shprehur me mua keto kohe dhe me je dukur patetik,i prekur me krenarine dhe sedren e semure te nje mashkulli!

Une nuk jam as kam per te qene kurre ajo karrikature njerezore qe pershkrove ti.Me vjen keq qe ke ndryshuar kaq shume...
    NJe dite do te me kerkosh falje per kete indiference dhe fjale te renda dyshimi,por atehere do te jem ajo une qe sdo te mundem te te degjoj me!

Tani do me thuash....."Mos ki frike se sdo te vij asnjehere per te te kerkuar falje"!!!Une nuk jam si ti"!

_Kjo eshte e vertete.

Ti nuk je si une,sepse po te ishe i tille nuk do te veproje ne kete menyre dhe nuk do merreshe me llafet e te tjereve ,nuk do degjoje te tjeret,te ishe si une do arrije te doje,do arrije te falje,do arrije te kuptoje!Po te ishe si une do te sakrifikoje nga vetja per te mos me lenduar,sidomos ne gjendjen e tanishme.Jo ti nuk je si une!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,977
    "Femrat gjithmonė nuk dinė tė zgjedhin nė dashuri"

--Honore De Balzak--

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Smile

Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    "Femrat gjithmonė nuk dinė tė zgjedhin nė dashuri"

--Honore De Balzak--
    Sepse mashkujt jane ata qe e keqperdorin dashurin e femres!!(Do i kisha thene Balzakut)
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,977
    Hahahahahaahaha....! Rrofsh sa malet.Nuk kisha ndėrmėnd tė qeshja.
    Balzaku nuk ja ka kėputur kot.Kjo ėshtė e vėrtetuar mė sė shumti nė jetė.Unė nuk dua tė zgjatem shumė tė mbaj leksione,por shkurtimisht pėrsėri po tė them njė fjalė tė mėnēur:
    "Femrat kėrkojnė tė pėrsosurėn, gjithmonė."
    respekt

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Hahahahahaahaha....! Rrofsh sa malet.Nuk kisha ndėrmėnd tė qeshja.
    Balzaku nuk ja ka kėputur kot.Kjo ėshtė e vėrtetuar mė sė shumti nė jetė.Unė nuk dua tė zgjatem shumė tė mbaj leksione,por shkurtimisht pėrsėri po tė them njė fjalė tė mėnēur:
    "Femrat kėrkojnė tė pėrsosurėn, gjithmonė."
    respekt
    Sepse jemi te PERSOSURA!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,977
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Sepse jemi te PERSOSURA!
    Hahahaha! Kėtė e besoj,sepse hedh poshtė njė thėnie shkencore:"Asnjė nuk ėshtė i pėrsosur!"

E keqja s'ka fund Maska e Henea
    Anėtarėsuar
    25-05-2009
    Postime
    119
    DI_ANA, si te futem te temat tua ėshtė vėshtirė tė dali, kane nje nivel te lart artistik.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ka kohe qe nuk te ndjej prane dhe malli po me tret te gjithen. Po nuk te gjej askund, ose je ti qe nuk do me te gjehesh prej meje.

Nese dikur isha gjeja jote me e shtrenjte, sot jam nje arkiv i zene pluhur, te cilin ti nuk ke deshire as ta hapesh me.

E di se kam gabuar, faj kam bere ashtu siē ti e quan, mirepo ja qe gabimet per njerezit jane, falja jote hyjnore me duhet. Te lutem, nese do te isha aty edhe ne gjunje do te ulesha perpara teje.Po ti sdo as te me lejosh te te kerkoj ndjese.

Ktheje o zot kohen pas dhe une do te jem ajo qe gjithmone kam qene.....
    Sikur te me jepje dhe nje shanc te fundit shanc sa te mund te thoja dhe te vetmet fjale qofte edhe ne dy minuta kohe....

Por jo edhe kete rradhe ....personi eshte i zene per momentin.....bip....bip....si gjithmone sekretaria e ketij telefoni!
    "Carpe Diem"

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Njė monolog
    Nga Roi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 205
    Postimi i Fundit: 07-05-2019, 06:04
  2. Monolog nė Mesnatė
    Nga Mesnata nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 07-01-2009, 07:34
  3. Monolog Shen Valentini
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-02-2003, 16:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •