Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 31 prej 31
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Po shfrytezoj rastin ti pergjigjem disa "kokrrave" ne forum te cilet kane rene preh e propogandes sllave edhe ne verbim e siper "mundohen" te ulin figurat kombetare te kombit tone.

Ne radhe te pare po ju rifreskoj kujtesen

CA THNE KAM FE CA THONE KAM DIN
    NJANI THOTE JAM TURKE E TJETRI LATIN
    DO THONE JAM GREKE SHKAJ CA TE TJERE
    POR JENA VLLAZEN MORE TE MJERE
    PRIFTERINJET ME HOXHET JU KANE MASHTRUE
    ME JU DEMUE ME JU POSHTRUE
    VJEN BURRI I HUAJ E TE RRI NE VOTER
    E JU TURPERON ME NENE E ME MOTER

SHQIPTARE NDAN VLLAZEN JENI TUJ U VRA.......

historiania na kujton dokumentet e e njohura per ndertimin e shtetit serbe nen tokat shqiptare duke e vrare e prere shqiptaret.Ky shtet i ka fillimet e veta ne shek 19 edhe jo me vjeter...por ja te vrejm dokumentet qe sjelle historiania

Serbia e mori sanxhakun edhe beogradin ne fillim te shek 19 .Ne ate kohe aty banonin serbe shqiptare turq.Kur serbet e moren beogradin filluan te debonin te paret shqiptaret etnik nga beogradi dhe nga lumi i moraves.Sipas te dhenave nga sanxhaku u debuan te pakten 150 000 shqiptare

Pra te dhenat historike na tregojn se edhe vete beogradi ka pasur nje popullsi te madhe shqiptare e cila munde te perbente shumicen e popullsis ne ate kohe.

....John Rose thote se ...."pothuajse te gjithe banoret e pjeses perndimore te sanxhakut te Nishit te dorzuar serbis ,ishin shqiptare te besimit mysliman ...prandaj kur ky sanxhak u pushtua nga ushtria serbe e gjithe popullsia u zhvendos ne kosove duke e kene vendin te braktisur

une ju dhashe perciperisht disa te dhena(ato qe me pelqyen personalisht) ndaj ju lutem mos nxirrni nje ide te pergjigthshme per librin pasi ai brenda tij eshte i mbushur me dokumente edhe pershkrime shkencore te cilat kerkojn studim e ristudim.

thjesht mesazhi ime drejtuar "kokrrave te forumit " eshte ky :

Te trembesh nga propoganda serbe edhe ne baze te saj te sulmosh figurat kombetare shqiptare per mua ishte edhe mbetet utopi.

Serbia edhe Greqia e fituan luften ndaj shqiptarve sepse e kthyen lojen ne fushen e tyre......lozen me baze besimin fetare edhe jo rrjedhen e gjakut te tyre.Me ane te fese perhapen shkollimin edhe gjuhen e tyre nder shqiptaret......edhe kur dashurohesh me fene ......o nene nene...pyesni ndonje jahova tjua tregoj se c ndoth ateher.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alfeko sukaraku : 07-07-2009 më 15:36

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Mbreteria hitite-Themeli i kultures dhe gjuheve te sotme europiane
    Nga DYDRINAS në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 23-10-2013, 16:31
  2. Illiristika - Nezir Myrta
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 17:47
  3. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30
  4. Identiteti Kosovar dhe Bashkimi i Kosovës me Shqipërinë
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 29-07-2004, 11:43
  5. Shqiperia ne Lidhjen e Kombeve (Shqiptar)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2002, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •