Shqiperia atdheu jon.
Perse ikem....kush na ndoqi nga atdheu....?Kush e braktisi memen Shqiperi,......ne me deshiren ton apo....?
Asnje nuk e mohon dot faktin qe jemi shqiptar,po pse duhet te shetisim si zogj shtegetar...?Kush e ka fajin per kete....?
Asnjehere shqiperia nuk ka patur liri te plot,asnjeher nuk ka patur nje qeverri sipas standarteve njerezore,gjithmon kemi luftuar(te paret tane)dhe ne para pak vitesh,(me ke do thoni!!!me njeritjetrin)
A mund te kete nje mundesi qe shqiptaret(zogjte shtegtar)te kthehen atje ku kan lindur,atje ku gjithcka eshte e embel...?
Mundesit jane te pakta qe secili nga ne qe e ndien veten shqiptar te kthehet nje nje shqiperi te lire dhe te bashkuar.
Po zemra jone do te rrahi dhe do te jetoi me shpresen se nje dite do te kthehet ne vendlindje dhe te shikoi atdheun ku u lind dhe u rrit.
RRETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR
ME NJE DESHIRE E NJE QELLIM
TE GJITHE ATJE DUKE U BETUAR
TE LIDHIM BESEN PER SHPETIM......
Keto jane disa vargje kur i kendonim te henen para se te hynim ne shkoll,ose ata qe kane kryer ushtrin i kan kenduar(nje nga ata jam dhe une)po jam i bindur se te gjithe e dine hymnin e flamurit.
Me respekt Bledi
Krijoni Kontakt