Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    Bravo skutho,vetem njishin 5 e rete katren,kto shihja edhe kur hodhem posht enverin qender Tirones,e ja cum studenteve e veterinar berishes dhurat
    Te njejtat fjal me tha dhe oficeri komshi shef shum kanale thuja ti!!!

Jo me jo. Ku t'punote babi ty, shofer albanie qe e kishte mire me operativin e lagjes dhe te lejte "saçin" n'maje taraces. Se ne tjeret maksimumi shifshim jugosllavin e malin e zi. Kulmi ishte "Zeri Amerikes" ne radio dhe "Lajmet e Prishtines" ne ora 17.00. Per "adultet" qellonte me pa edhe pak "Elektrik Blu" mçeftas. Mos hajde me m'thone shifsha Mediaset m'90 se akoma nuk ishin bo nacionale per Italin, jo me i kap ti m'tiron me kanoçe e me grup UHF ...

Edhe nje here po te them, mos shif vetem Mediasetin e Fininvestin. Hudhi syte edhe me larg. Lexo Republiken, Stampan, etj. se nuk i maj men. Mos shif vetem Emilio Feden, Giorgio Mule, Alessio Vincin dhe ate frocion e "Il Giornale" ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    O skutho grupin dhe antenen e bojshim tek elektromakanikja e antenen e vejsha tek tubat e skelave e blejsha sigurisht ke ferramantja Envrit e tlidh si direk anije.
    Sa keq spaskom njoft perpara!jo per naigjo po ato grupet me i rrog mujore tbabes tat ja dilshe.
    E mos bo komente per nje kohe qe nuk e ke jetuar .
    e majft me kto se je e na cove jasht teme.

Pse skutho, dmth se po te lexosh Stampen, Republiken apo Resto del'Carlino..., dmth se je informuar mire???Kur keshtu...
    Pse po te lexosh Mesagjerin apo Padanien apo Xhornalen e Milanos apo Liberon e Feltrit, ty te duket indoktrinim...? Pse?
    Nuk te duket pak bajate rai kur eshte ne teori i gjithe atyre qe jetojne ne Itali, pra edhe neve edhe filipinsave dhe magjypve..., por qe nuk pasqyron mendimin e tera forcave politike, pasi eshte nje monopol i privilegjuar i atyre qe jane me mendime te majte, them te majte pasi jo vetem komuniste, por edhe sindikaliste dhe rozibiniste dhe paneliste me gjithe ata qe bejne floket treçe dhe ne goje mbajne puro habana, ku me shalle palestineze ne krye, ngjajne sikur jane duke nderrmare nje rrapina te befasishme..., lere pastaj arçit e Bolonjes ...., etj etj, por qe kurre nuk flitet per ate pjese te popullates prezente ne territor qe nuk kane idete e ketyre dobiçerve te ( rozi me kompani ), pra detyrimisht shohim atje ku edhe na perputhen mendimet, lere pastaj qe as edhe paguajme kanone...
    Nje verejtje per ty dhe shoket e tu, nuk ju ben te mendoheni qe korrigjimet dhe kritikat drejtuar Berlyskes vijne tamam nga ata qe per dhjetra vjet, kane thurur him fjales "liri", pra duke spekulluar me kete para shtese marramendese dhe keshtu duke vazhduar si papagaj ne ç'do miting..., si psh; liri fjale, liri mendimi, liri fetare, liri seksuale, e keshtu duke u ngerdheshur kane deformuar ç'do ane te jetes duke kaluar nga fjala "liri" deri ne shthurje totale dhe per te perfunduar ne anarki totale, pra vazhdon pyetja; Pse pra pikerisht keta horrat sot ngjirren me bresherine e kritikave ndaj Berlyskes..., kur po keta zgjebsat ishin per "lirite e plota", sot na perdorin tesa vatikaniste..., nuk ju ben te qeshesh kritikat vijne nga gojet e te shthururve..., ja pra ku del edhe superioriteti i nje kategoria nga nje tjeter...
    Ndryshuar për herë të fundit nga arbereshi_niko : 01-06-2009 më 14:06

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    o skuttho,

une e kam pas deri vone kanocen me 2 trasistore dhe me 2 vida nji me gjet kanalet dhe tjetren me e permiresu,

dhe kapte 1 2 sllavi, 123 italiani plus 451 te berluskonit plus stacionet private te puglias, dhe antenen e kam pas ne ballkon.,,

dhe kemi pa sa jemi ca sa kam pas televizor ne shpi...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    O skutho grupin dhe antenen e bojshim tek elektromakanikja e antenen e vejsha tek tubat e skelave e blejsha sigurisht ke ferramantja Envrit e tlidh si direk anije.
    Sa keq spaskom njoft perpara!jo per naigjo po ato grupet me i rrog mujore tbabes tat ja dilshe.
    E mos bo komente per nje kohe qe nuk e ke jetuar .
    e majft me kto se je e na cove jasht teme.
    Nuk te kom mor vesh fare ça ke thone. Baba im i bote vete grupet, jo vetem per vete, po edhe per shoqnine, se i vite per duresh. M'vje keq qi nuk te kom njoft edhe mu. Per punen e rrogave ja dilshim si ja dilshin te gjithe, neper rradha qumshi e rradha mishi. Bo vaki ate kohen e kemi jetu ne menyra te ndryshme ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    o skuttho,

une e kam pas deri vone kanocen me 2 trasistore dhe me 2 vida nji me gjet kanalet dhe tjetren me e permiresu,

dhe kapte 1 2 sllavi, 123 italiani plus 451 te berluskonit plus stacionet private te puglias, dhe antenen e kam pas ne ballkon.,,

dhe kemi pa sa jemi ca sa kam pas televizor ne shpi...

Edhe une isoj e kom pas pra Xhuxhumako, ça te them. Biles nai here e forcojsha dhe me varak çokollate. Jugosllavin e maj men, Rai 1 me raste se varej nga koha, ndersa 2 dhe 3 vallai i kom pa mas '90 kur fiken zhurmusat. Persa i perket Mediaset i kom pa me vonese kur dolen saçat. Boj habi si i ke pa ti me grup.

Nel 1991 venne concesso alle tre reti commerciali (Canale 5, Italia 1, Rete 4) di trasmettere in diretta nazionale, quindi di produrre anche informazione giornalistica in tempo reale; fino ad allora la legge italiana non permetteva tale servizio agli editori televisivi privati.
    Nejse, varja, pak rendesi ka, bo vaki dhe s'maj men ...

Rrespekte t'gjithve ...

Citim:
    Nel 1991 venne concesso alle tre reti commerciali (Canale 5, Italia 1, Rete 4) di trasmettere in diretta nazionale, quindi di produrre anche informazione giornalistica in tempo reale; fino ad allora la legge italiana non permetteva tale servizio agli editori televisivi privati.
    Po ça do te thote kjo, qe Fininvest filloi transmetimin pas 91'
    Jo more...
    Une e kam pare qe ne 80' ku me "mazingen" dhe Antoino Inokun..., u rritem.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Pse skutho, dmth se po te lexosh Stampen, Republiken apo Resto del'Carlino..., dmth se je informuar mire???Kur keshtu...
    Pse po te lexosh Mesagjerin apo Padanien apo Xhornalen e Milanos apo Liberon e Feltrit, ty te duket indoktrinim...? Pse?
    Nuk te duket pak bajate rai kur eshte ne teori i gjithe atyre qe jetojne ne Itali, pra edhe neve edhe filipinsave dhe magjypve..., por qe nuk pasqyron mendimin e tera forcave politike, pasi eshte nje monopol i privilegjuar i atyre qe jane me mendime te majte, them te majte pasi jo vetem komuniste, por edhe sindikaliste dhe rozibiniste dhe paneliste me gjithe ata qe bejne floket treçe dhe ne goje mbajne puro habana, ku me shalle palestineze ne krye, ngjajne sikur jane duke nderrmare nje rrapina te befasishme..., lere pastaj arçit e Bolonjes ...., etj etj, por qe kurre nuk flitet per ate pjese te popullates prezente ne territor qe nuk kane idete e ketyre dobiçerve te ( rozi me kompani ), pra detyrimisht shohim atje ku edhe na perputhen mendimet, lere pastaj qe as edhe paguajme kanone...
    Nje verejtje per ty dhe shoket e tu, nuk ju ben te mendoheni qe korrigjimet dhe kritikat drejtuar Berlyskes vijne tamam nga ata qe per dhjetra vjet, kane thurur him fjales "liri", pra duke spekulluar me kete para shtese marramendese dhe keshtu duke vazhduar si papagaj ne ç'do miting..., si psh; liri fjale, liri mendimi, liri fetare, liri seksuale, e keshtu duke u ngerdheshur kane deformuar ç'do ane te jetes duke kaluar nga fjala "liri" deri ne shthurje totale dhe per te perfunduar ne anarki totale, pra vazhdon pyetja; Pse pra pikerisht keta horrat sot ngjirren me bresherine e kritikave ndaj Berlyskes..., kur po keta zgjebsat ishin per "lirite e plota", sot na perdorin tesa vatikaniste..., nuk ju ben te qeshesh kritikat vijne nga gojet e te shthururve..., ja pra ku del edhe superioriteti i nje kategoria nga nje tjeter...

Me duket sikur po lexoj La Russan apo vete Silvionen. Jane ata qe ti i quan te majte qe mbeshtesin punen e emigranteve, qe mbeshtesin studimet e emigranteve, qe perpiqen te limitojne neperkembjen e emigranteve. Jane ata qe ti i quan te majte, qe nuk duan qe Italia te rikthehet ne nje shtet neofashist. te mos ishte per ato "shallat palestinez" qeroset e FUAN do t'ju kishin zbythur nga auditoret e universiteteve, Fini me La Russen do t'iu kishin hedhur ne det.
    Edhe ti besoj mendon si Berluskoni: "Shtypi i huaj ndikohet, nga genjeshtrat e PD dhe Di Pietro". Cuditem dhe une kur "The Times" thote: "Berluskonit i ra maska e kllounit".
    Ndoshta e gjithe Europa e Bashkuar duhet te marre shembull nga ligjet ekzemplare te qeverise PDL. Nje kryeminister "kandidat mafioz" e manjak seksual.
    E vjen pastaj e me flet per shthurje ...

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Po ça do te thote kjo, qe Fininvest filloi transmetimin pas 91'
    Jo more...
    Une e kam pare qe ne 80' ku me "mazingen" dhe Antoino Inokun..., u rritem.
    Do te thote qe RTI filloi transmetimin direkt kombetar ne '91. Fati jot i madh, une i kam pare pas '91 me "saç", nderkohe qe u rrita me "Bigun" , "90° Minuto" e me komisar Katanin ...

Jo or jo, nuk jam as krushqi me Berlysken dhe Bosin..., por qe Finin lere rehat pasi eshte garanci per demokracine ne Itali.
    Ta them une, pastaj nje dite do ta ridegjosh kete, e do te thuash qe; nje here dikush ta ka pas thene heret...
    Jemi duke diskutuar per çeshtje idealesh, ku pa dashur edhe me nje fare parcjaliteti, ngjyrosim mendimet dhe analizojme ngjarjet.
    Per fat te mire ne qeveri eshte nje biznesmen i njohur i mbeshtetur nga politikane te kalibrit te Finit dhe La Rusa..., por qe ti si emigrant dhe une bashke, flasim pas interresit, por qe nje fjale e urte thote; Rri shtrember dhe fol drejt!
    Mos valle je per abolimin e familjes..., pasi qe eshte e fundit "mberritje" e se majtes qe pritet te vihet ne vigore...? Apo per bashkimin e kopjeve te ç'do lloj natyre, perfshi ketu edhe ate shtazarake??? Nuk ka problem, bota eshte e shumellojshme dhe me variantet e saja sjell pasurim, te pakten keshtu mendojne Bindi, Panella, D'alema, Di Pietro..., he se desh harrova, ky i fundit pas fteses qe i beri Berlusconi ne Rai 1 ne "Porta Porta", duhet akoma te tregoje ku eshte dipllomuar pasi nuk dihet kur dhe ku ka perfunduar Universistetin, ky dereziu...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •