Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 124
    Adriano
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    43
    Ky ILLIRIO me ka interesuar per kontakt .Fjala behet per nje kontakt jashte forumit grek ku ai kthehet here pas here .Ne te vertete eshte patriot i madh pa diskutim.Nuk jam lidhur akoma .Pashe qe me eshte pergjigjur pas 3 mesazheve te mia .Nuk e gjeta .Ne qofte se ka dicka te re per pergjigje shoqerisht me njoftoni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Bravo Adriano me pelqeve shume.Une i ndjek keto forume por nuk shkruaj se me peshtirosen jusufllaqet greke.Une e di shume mire ku lozin greket edhe ku kapen ata por po ti dinin disa e disa ketu ne forum ndoshta do ti harronin karagjozlleqet e teoris

"me divjaken je ne gare
    gar gar moj karbunar"

edhe do mundoheshin te sillnin fakte bindese per tju ulur koken grekeve.......edhe jo teorira kotti me llafe ne ere.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100

hemmmmm ja edhe propoganda sllave qesharake ne interrnet.

Sipas Sllaveve puro ne paskim ardhur nga "Albania" e Strabonit.

Sipas sllaveve te forumit " ne nuk kemi lidhje me azine".

thash edhe une perse tmerrohen trimat e forumit kur degjojn vargjet e Naimit.

Por trimat e forumit duhet ta lexojn me se miri ate perfundimin sllave ne funde te jutubit..ai perfundim flet per pocaqillekun qe e ka pranuar tirana kur mbeshtet Gustavo Meyer..flet per shqiptare ardhacak ne shekujt 8-12=perfundimet e Miklosichit edhe dashnorit te tij Gustav Meyer si edhe e prostitutave te tiranes qe krenohen me Gustav Meyer.

Per foshnjoret e ceshtjes qe paskan rene nen presionin sllave edhe kunderpergjigjen duke share Naimin do ju sqaroja nja dy gjera te vogla.

1) Naimi flet per shqiptare autokton pamvarsisht se ai mbeshtetiden e pergjithshme fetare me noes skafistin e pjellet e tij.

2)shkencetaret sllave te forumit e kundershtojn me zjarre Naimin edhe nga ana tjeter nuk kane as prova as dokumente per te vertetuar te kunderten por futen ne utopi duke kujtuar se po te futesh koken ne rere si struci ..nuk te shohin te tjeret..ne kete menyre ata duke mos sjelle fakte kundershtuese kane rene VIKTIMA te presionit sllave.

2)Vertetimi i shqipes si gjuha e pellazgeve nuk i le vende morrerris ballkanike qe te flasin per shqiptare ardhacak,pasi kudo qe permenden pellazget ata ishin autokton ..edhe autokton e para mbi te gjitha ishin ne Dodonen rreze malit tomorre ashtu si ne Lepenice Apolloni-bylis e butrint .qytete te emeruara si qytete pellazge...nga Apolodori-stefan bizantini etje.

Sllavaqe edhe sllavovicet e forumit ju duhet ta lexojn pak me mire Strabonin per kete albani te cilen ai e bashkegjit me pjesen e iliris duke e shtrire pereth detit te zi e deri ne kaspik...kufinjet e ketyre "albanve" qe tmerrojn sllavet e forumit,straboni i vendos NE LUMIN I SHTRO=DANUB.

DERI ATIJE SHTRIHEJ ILLIRIA SEPSE ILIRIA ISHTE EDHE MBETET E VETMJA MBETJE ORIGJINALE E QYTETRIMIT TE VJETER.

KUDO QE KISHTE PELLAZGE FLITEJ SHQIPJA EDHE EMRI I YLLIT -YLLIRE PERMENDET KUDO.

Sllavovicet na duan si te ardhur mbas tyre..ndersa sllavet e forumit "kundershtojn" lidhjen tone me pellazget e sterlashte duke share naimin i cili foli per...bota qe kur eshte zene.....

pikerisht une i kam njohur prej kohesh keto te dhena edhe per mua nuk perben aspak rrezik idea sllave per shqiptaret sepse shqipja vertetohet si gjuha e autoktonve edhe nuk lidhet me mejeristat sllave.

kjo eshte nje pike shume e holle qe kerkon njohuri per tu pergjigjur edhe mbi te gjitha kerkon gjakftohtesi edhe jo trallalalalal "se keshtu thone sllavet" ndaj ne jemi te bardhe edhe jo te zinje.Keto muhabete kalamanjesh qe tregojn sllavet e jashtem e te brendeshem ,jane muhabete qesharake sepse bota e di mire se kush jane te vetmit autokton ne ballkan..mjafton qe ta besojn shqiptaret edhe te mos merren me teorin e divjakes me karbunaren sepse eshte teori qeshake edhe e padokumentuar.

Adriano
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    43
    Citim Postuar më parë nga alfeko sukaraku Lexo Postimin
    arvanitet po punojn edhe ne drejtim te mbishkrimeve te vjetra qe e lidhin shqipen me gjuhen paragreke

http://www.youtube.com/watch?v=74yHH...eature=related
    Me ke derguer KRYE-VEPER Faleminderit shume Adriano

Adriano
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    43
    Citim Postuar më parë nga alfeko sukaraku Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=4qT_j...eature=related

si u loz ceshtja came?
    Zerba ...ishte i fundit..kush e solli deri aty kete ceshtje?

Arqiepishkopi i Thesprotis Dhorotheu kishte pasur nje "lidhje satelitore"direkt me Zotin edhe parashikonte gjake ne Thesproti.Ai shkoj ne komandaturen gjermane ne Janin edhe kerkoj ndihme te dergonte barrna edhe para ne thesproti sepse kishte trazira te medha edhe nevoj per barna e per para.Komandatura gjermane u lidh direkt me komanden e zones se Thesprotis edhe e pyeti ne se kishte trazira...pergjigjia qe erdhi fliste per qetsi absolute.Kryekomandati ju kthye priftit edhe i tha se do ju shoqerojm ne thesproti por nuk eshte nevoja te merrrni shume leke me vete(do paguante qerratai).Te nesermen ne megjes disa vete i zune prit ushtarve gjerman vran 4 prej tyre.Gjermanet arrestuan 49 vete edhe i pushkatuan---prifti kishte te drejt per masakrren qe sic duket e pagoj ai vete.Ne vazhdim prifti edhe horofillaqia i bene nje ankes autoritrteve lokale ne janin edhe ju thane se Nezhat Dino ishte ai qe ngrinte njerzin kundra gjermanve ..edhe se ky ishte person i rezikshem i lidhur me komunistat e shqiperis...kaq edhe vetem kaq.Komandatura gjermane i sulmoj autoritetet Came edhe i largoj nga administrimi i Cameris...ne vend te tyre u vendosen autoritetet greke te cilat filluan te organizoheshin nen ombrrellen gjermane kundra Camve.Renia e nazizmit i gjeti greket te forte edhe sundimtare ne zone..ndersa camet nen terrore.Ketu hyne Niko Bushtra edhe gjenoncidi tij i ndyre

dokumentet i kam nxjerre nga libri i

Th Papamanolit 1945

Epiri i perveluar

ky rracist i terbuar greke ka bere nje autogol te forte me kete liber pasi ka publikuar te gjitha letrat sekrete qe jane kembyer mindis priftit-horofillaqis greke edhe komandatures gjermane.
    Kam vertetuar fatkeqesisht se Napoleon Zerva ishte .........Arvanit

Adriano
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    43
    [QUOTE=Adriano Xhafaj;2288165]Kam vertetuar fatkeqesisht se Napoleon Zerva ishte .........Arvanit une Adriano

Adriano
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    43
    Patriot emri im i vertete eshte ndryshuar .Po ne bashkine e Balleshit ke me mbiemer Xhafaj

Adriano
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    43
    Nuk dua borxhe,nuk dua borxhe (shaka)
    http://surprisedbytime.blogspot.com/...re-before.html
    Ktheme pergjigje te pelqen apo jo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adriano Xhafaj : 05-06-2009 më 05:49

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Shqipërisë i mungon kultura politike
    Nga Kryeplaku në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 30-11-2006, 16:28
  4. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  5. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •