Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga Selami2006 Lexo Postimin
    “Jam i dëshpëruar me faktin se kur shkoj në disa vende të caktuara dhe i pyes se kush i ka vizituar nga Kosova, ata më thonë askush.

I ka thene te gjitha e nje fjali!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Walkerit i paska dal pune me llapin,se ja paska kritiku partin,ka rrezik qe ta shpallin person te pa deshiruem.
    Po normal qe ai qe ta don te miren edhe te trgon se ku ke gabu,dhe per fat te keq gabime ka sa te duash.
    Por edhe walker duhet ta kuptoi qe te till i kemi politikajt ku krejt jan me diploma te univerziteteve private dhe qe nuk kan shkel kurr ne to.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Selami2006 Lexo Postimin
    Walker i zhgënjyer me diplomacinë kosovare
    Angazhimi i diplomacisë kosovare nënë sigurimin e njohjeve për shtetësinë ka qenë zhgënjyes për ish-udhëheqësin e misionit vëzhgues të OSBE-së në Kosovë, William Walker.
    Ambasadori amerikan, në një intervistë për të përditshmen “Koha Ditore” ka vlerësuar se kosovarët është dashur të përgatiten për diplomaci, meqë e kanë ditur se pavarësia do të vinte një ditë.

Sipas tij Kosova po sillet si shtet vetëm zyrtarisht, meqë ministrat e saj po mbajnë poste dhe shëtisin botën, por që ende kanë për të mësuar se si luhet loja në arenën ndërkombëtare.

“Jam i dëshpëruar me faktin se kur shkoj në disa vende të caktuara dhe i pyes se kush i ka vizituar nga Kosova, ata më thonë askush. Kjo punë s’bëhet me thirrje telefonike apo dërgim të letrave”, ka thënë Walker, i cili po qëndron për vizitë në vendin tonë.

Ai ka sqaruar se me ritmin e tanishëm, anëtarësimi në OKB nuk duket të jetë afër – ndërsa ka kritikuar edhe bashkësinë ndërkombëtare për veprim të plogësht në Kosovë.
    Po keshtu eshte kur qeveria e Kosoves udhehiqet nga njerez me diplomaci e intelekt te mjere.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Zotri walker te mund te jesh i zhgenjyer por te jesh i bindur qe populli i kosoves eshte shume me i zhgenjyer sepse po e paguan me lekuren e vet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    236
    ne cdo takim me rapresentues Amerikan apo Botereor une kam pare Udheheqesat kosovar qe mos ja kene haberin dhe idene e sjelljes!
    Gjuha trupore Shume E Dobet!
    Perdorimi i Fjaleve shume pa efekt dhe demode!
    Menura e komunikim, 2 pike nga dhjete te mundshmet!
    Materiali i Komunikimit 2-3 pike nga 10 te mundeshmet! faleminderit ka domethenie ne Shqip, por ne Anglisht! A i ke pyetur Shqiptaret qe jetojne ne USA Apo Angli Zoterinj Krye ministra dhe Presidenta? te Kosoves!

Juve jeni te A B C ja dhe nuk keni mesuar akoma! te perdorni informacionin!

Nese ke takim me njerez kaq te rendesishem, me ke ke folur per te mesuar si te sillesh? Me Gimin ke kafenaja ke cepi i rruges? Nuk ke pyetur profesionistat?

perher po tjua lexosh gjuhen trupore nuk ju jepet note kaluese!

Inkompetentrat gjejne vend ne CViset Shqiptare, sepse nuk na lejnno kritikat neve, dhe nuk mesojne!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Kombëtarja Shqiptare - [lajme dhe komente]
    Nga RaPSouL në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 997
    Postimi i Fundit: 22-01-2012, 21:52
  2. Femra kosovare, pozicioni i saj në jetën shoqërore
    Nga Adriano-10 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 03-11-2006, 18:21
  3. Shkurorëzimet - Kanceri i shoqërisë kosovare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-05-2005, 13:36
  4. KE i zhgënjyer me marrëveshjen e Shqipërisë me SHBA
    Nga ALBA në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 23-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •