Ai shkrimi i pare eshte shkruar nga vete anetarja apo eshte marre nga ndonje burim?
Pershendetje,,,
Ne fillim kur kam lexuar ca diskutime nga ana Juaj, mendova dhe isha shume e sigurt qe ishit nje perparimtar, dhe gjithmon thuajne gjerat ashtu sic ishin, po ne kete raste po mendoj qe nuk qenka ashtu, sepse shikoj qe nuk te pelqen e VERTETA.
E di qe e verteta eshte e hidhur, por ama te ndhmon te zgjedhesh nje rrug tjeter dhe jo te rrish ne boten e erret te Genjeshtres.
Ata qe genjejn e bejn jeten e tyre, po populli qe i beson vuan kete genjeshter.
Dhe absolutisht nuk me behet qefi qe te jap nje lajm keshtu te hidhur, po duke menduar qe mund te sherbej per di sa te tjere qe nuk i pelqen qe te jetojne vetem me fjale boshe.
Dhe sa per dijeni: nuk jam me asnje nga emrat e politikaneve qe keni thene me siper, aq me teper qe nuk besoj asnje nga premtimet qe kan bere dhe bejn.
""Te Flasesh Dhe Te Veprosh Jane Dy Gjera Te Kunderta"" (per plitikanet)
Faleminderit....
Jam Krenare Qe Jam Shqipetare
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
C'ke zoteri qe s'te pelqejne keto lajme, po lajme te tjera qe vijne ketu, nuk te kemi pare shume ti kundershtosh. Je mese i lire mos te futesh ti lexosh apo te pergjigjesh temave qe nuk te pelqejne si ty edhe disa te tjereve, qe behen helm kur lexojne te verteten.
Nuk na behet, qejfi, pikerisht keto duhen ditur dhe te vihen me ne dukje kur disa duan ti fusin ato nen rrugica.
Apo jo Apollyon!?
Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 30-05-2009 më 16:40
Aulona di gje nga eshte marr ky artikull apo e ka shkruar vete ajo?
Thx![]()
Eshte mar nga Ky link:
http://www.ballkan.com/index.php?lan...ID_Emigrantet#
nga gazetat ditore, nje lajm nga Brukseli.
Faleminderit....
Jam Krenare Qe Jam Shqipetare
Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 30-05-2009 më 16:56
Krijoni Kontakt