Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    88
    Ky projekt me nxjerr mallin e kombinatit "Celiku i Partise", i cili do te ishte clirimi i dyte i Shqiperise.
    Cfare mallrash do te transportoje kjo hekurudhe, qe te shlyeje vetveten?...
    Vec ne qofte nje nder i vogel per Serbine, qe te realizoje endrren shekullore te nje dalje ne det. Ne fund te fundit, mire ben Saliu, se njera dore lan tjetren, por nuk dime ende se kush do t'i haje thanat e kujt do t'i mpihen dhembet... Kafsha e barres dihet kush mbetet: populli shqiptar.
    Dhe mire t'i behet, se aq mend ka!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    S`ka hekurudhe hic. Edhe hekurudha e Shkodres "fluturoi" ne Mal te Zi.
    Deri në Prizren është e përfundume. Nga Prizreni në Tiranë mbetet të shtrohet. Puna do jetë më e lehtë se sa për autostradë.

Kurse këtij komunistit sipër (mcirit) i them të mbajë vrerin për vete se na e keni thi ju komunistët sa do të përparojë Shqipëria, ju quraviteni e vajtoni.

Sot shkoj për 5 orë në Durrës, ku ka ditë më të mirë se kjo? Ju thonis e fitoi Serbia. Ju kurvat e Serbisë, ankoheni, u ****** trutë. Nuk mund të mashtroni popullin me këso marrëzira.

Shihet ashiqare, çka është mirë e çka është keq. Hajt ma mbyllni gojën, se na lodhët k....

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Hekurudha me Kosovën mandatin tjetër

Berisha: "Hekurudhë me Kosovën, tani s'ka fonde por do ndërtohet mandatin tjetër".

Tiranë - Kryeministri, Sali Berisha informoi sot anëtarët e qeverisë në lidhje me vizitën zyrtare dy ditore në Kosovë.

Kreu i qeverisë bëri një përmbledhje të agjendës së takimeve dhe rezultateve të saj, projekteve konkrete të bashkëpunimit dhe pritjen që populli i Kosovës dhe institucionet e saj i rezervuan.

"Unë dua të informoj qeverinë lidhur me vizitën dy ditore në Kosovë. Nuk ka vend tjetër në botë ku unë shkoj më me kënaqësi se në këtë vend.

Këtë herë m'u krijua përshtypja se po udhëtoja një mrekulli shqiptare dhe jo vetëm. Kisha kënaqësinë e madhe të gjej në Kosovë vlerat e mëdha të krijuara nga kombi shqiptar dhe shtyllat solide për të ardhmen e Kosovës, që populli, qeveria dhe shteti i ri i Kosovës kanë vendosur në një kohë të shkurtër 20 mujore" u shpreh Berisha para vartësve të tij.

"Me Kryeministrin Thaçi ramë dakord të punojmë intensivisht për finalizimin e një kuadri të plotë bashkëpunimi më të gjerë, rreth standardeve më të mira evropiane. Ky bashkëpunim do të shtrihet në të gjitha fushat pa përjashtim' tha Berisha.

Berisha i kërkoi ministrit të Punëve Publike të ndërmarrësh menjëherë e të përzgjedhë kompaninë e konsulencës për të bërë fizibilitetin për hekurudhën.
    "Hekurudha me Kosovën është lidhja më me interes për portet shqiptare, sepse lidhet me Serbinë dhe ecën drejt Europës Qendrore.

Ne e kemi lidhjen hekurudhore me Malin e Zi, do ta plotësojmë edhe me Maqedoninë, e cila do të përbëjë një lidhje lindore shumë të rëndësishme. Ne do ta finalizojmë këtë lidhje në 3-4 kilometrat që kanë mbetur dhe do t'i shtrimë shinat deri në kufi. Sikundër edhe Maqedonia do të ndërtoi pjesën e saj, që është më e gjatë.

Por lidhja hekurudhore me Kosovën ka rëndësi të jashtëzakonshme, në veçanti pas ndërtimit të portit të Vlorës, i cili për eficencën e tij të plotë kërkon lidhjet më të fuqishme hekurudhore me rajonin, me Kosovën, Malin e Zi dhe Maqedoninë" tha Berisha.

Sipas Berishës ndërtimi i saj nuk mund të fillojë gjatë këtij mandati, por të jetë gati për mandatin tjetër. /noa/
    Pse keshtu, mbaroi rruga qe te filloje hekurudha ?

Te behet njehere mire rruga, pastaj te shohim

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    9

Prizren-Kuks nuk po duket me qen distanc e madhe
    kishim mujt me ndertu bashkarisht te dy shtetet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    turist në Shqipëri .....I wish to be Eagles, the country went to the country when to be alone, to sit - in your arm My mother Albania, in my heart have to be the only You.
    Postime
    148
    Berisha: Qeveria Shqiptare po pergatitet per ndertimin Hekurudhes Shqipri-Kosove
    aty paska ngel puna tek hekurudha!!!!!!!!!!!!!!

sali bisha ska perfundu akoma tunelet e atuostrrades se re po kputet tuneli se materialet dihet se car materiali jan gjysma te xhepi cereku te hedhura kot dhe cereku qe tepron paguhen puntoret, sa i pa parashikume kjo qiveria jon pa mbaru nje tunel i futet shinave!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Ndertimi i hekurudhes eshte nje fantazi e shfrenuar dhe kaq!

Eshte e pa mundur sot per sot.. Mbase te pakten 5-6 dekadash mund te merret seriozisht.
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anëtarësuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    teme interesante ne fakt, nje dite nje anglez te puna shtroi ate lloj pyetje pse nuk ka linje hekurudhore qe lidh shqiperine me greqine, kishte qene per pushime ne greqi e ngaqe une gjithmone ju flas per shqiperine, ishte bere kurioz ta vizitonte, gjithmone nisur me idene qe duhet te kishte ndonje menyre komunikimi hekurudhor, kur i kishin thene qe eshte e pamundur ishte habitur.
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    turist në Shqipëri .....I wish to be Eagles, the country went to the country when to be alone, to sit - in your arm My mother Albania, in my heart have to be the only You.
    Postime
    148
    do zoti mos e bejn dhe hyrjen ne kosove me vize si ne greqi

PS: ska lek shteti ka ngel pa lek!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Citim Postuar më parë nga Linda-uk Lexo Postimin
    teme interesante ne fakt, nje dite nje anglez te puna shtroi ate lloj pyetje pse nuk ka linje hekurudhore qe lidh shqiperine me greqine, kishte qene per pushime ne greqi e ngaqe une gjithmone ju flas per shqiperine, ishte bere kurioz ta vizitonte, gjithmone nisur me idene qe duhet te kishte ndonje menyre komunikimi hekurudhor, kur i kishin thene qe eshte e pamundur ishte habitur.
    hahaha me kujtove dicka. Nje anglez te puna ime duke bere muhabet me thote qe kam qene ne Shqiperi ne Sarande dhe kam kujtime jo fort te mira.
    I them pse ne cfare viti ke qene? Me 1987 thote. Isha i ri me disa shoke morem nje varke ne Korfuz dhe kaluam nga ana tjeter. Ndenjem pak tha dhe pasi pime e u lame thame po kthehemi.
    Ne kthim tha na ndoqi anija luftarake shqiptare e cila sa na pa na u afrua me shpejtesi. Nuk e di tha se ku e gjetem gjith ate fuqi qe ju dhama lopatave aq shpejt qe ju ikem. Mire qe na doli pija tha, por desh e beme ne breke nga frika..
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    88
    Citim Postuar më parë nga andirago Lexo Postimin
    Deri në Prizren është e përfundume. Nga Prizreni në Tiranë mbetet të shtrohet. Puna do jetë më e lehtë se sa për autostradë.

Kurse këtij komunistit sipër (mcirit) i them të mbajë vrerin për vete se na e keni thi ju komunistët sa do të përparojë Shqipëria, ju quraviteni e vajtoni.

Sot shkoj për 5 orë në Durrës, ku ka ditë më të mirë se kjo? Ju thonis e fitoi Serbia. Ju kurvat e Serbisë, ankoheni, u ****** trutë. Nuk mund të mashtroni popullin me këso marrëzira.

Shihet ashiqare, çka është mirë e çka është keq. Hajt ma mbyllni gojën, se na lodhët k....
    Sa per dijeni, ne kohen e komunisteve, me kane cilesuar "fashist", tani ju "demokratet" me cilesoni komunist. Jami i sigurt, kur te nderohet pushteti, ata qe mendojne me b... si puna jote, do te me quajne "sali-ist".
    Per njerezit pa tru, pushteti ka gjithmone te drejte!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Premisa të gabuara
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Mavraj: Dua Kosovën dhe jo Shqipërinë
    Nga Mitrovicali2009 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 14:24
  3. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  4. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  5. Vuk Drashkovici per Kosoven
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2004, 13:01

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •