Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kjo tregon se cfar respekti keni ndaj shqiptareve te maqedonise.
    Sepse jam i bindur se ato student kane qene te gjithe shqiptare te maqedonise
    Kjo ishte pa pike kuptimi!

Atehere ti ne vend qe ti biesh gjate e gjate, thuaje troc! Kan dashur ti vrasin sepse nese eshte dicka e qellimte i bie te jete tentative per vrasje!

Cja fut kot o GV_USA, ato studente kan shetit neper shqiperi 1 jave rrjesht edhe sjan helmuar, madje e benin edhe vendin skandal ku do qe shkonin duke hudh mbeturina pertoke, edhe sju tha njeri asgje. Tani del ti edhe thua qe ka qene me qellim.. Mos fol kot o burre i dheut se si leverdis njeriu te helmoje me dashje 50 studente duke dite qe burri botes ka dy fast foodet me te frekuentura ne Tirane, Kollanat tek sheshi nen Tereza, edhe kollonat te blloku, ca i leverdiste atij qe per 50 studente qe hanin nga nje hamburger te prishte te gjith biznesin? E kupton se cfar humbje ka ai ne kte rast apo se kupton? Mos ja fut si kodra pas bregut edhe ti.

Ato kushedi nga kan qene per darke, edhe kushedi ckan ngrene me perpara, edhe me perzierjen qe kan ber ne stomak u eshte shkaktuar nje helmim i lehte, por sdo te thote qe ka qene qellimisht nga dikush, ato vete e kan pas fajin, se te gjith e dine kur hahet peshk nuk hahet kos.

plus mund te kene perdorur pije te ftohta dhe sot hidhej hipoteza se edhe hashash.
    Nga konsumi hashashit qe kan bere, ata kan ngrene cu ka dale perpara edhe kan pire ca kan gjet.. Ndaj edhe kan kaluar ne nje helmim te vockel sepse i kan fut barkut ca ju ka dal perpara.

Kalamaj te kqinj.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    shigjeta,

nga lajmet thuhet se ata s'jane helmuar, po mund te jete nga konsumimi i shume ushqimeve te ndryshme ne nji kohe te shkurter, plus mund te kene perdorur pije te ftohta dhe sot hidhej hipoteza se edhe hashash...

problem eshte se pse gjithnji kjo gje ndodh kur vine ne shqiperi grupe nxenesish shqiptare nga trojet jashte shqiperise.

kete gje duhet te investigoje shishi, shiku, shiu, era dhe kto sherbimet inteligjente katunare shqiptare...
    Prandaj te priten rezultatet e hetimeve dhe analizave...

Ekziston edhe fjala - rastesi
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po ku pra mo jan helmu qe mos te shkojm dhe ne..prandaj nuk me pelqen te haj jasht me mire ne shpi se me mire dhe me paster nuk ka...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    po ku pra mo jan helmu qe mos te shkojm dhe ne..prandaj nuk me pelqen te haj jasht me mire ne shpi se me mire dhe me paster nuk ka...
    o tironce ben vaki edhe helmim kur konsumon ushqim jashte shpie po shume pak ka rastisur per te mos thene aspak !!! kurse ata qe vine nga jashte nga kosova dhe maqedonia nga qejfi konsumojne gjera pa hesap plus edhe hashashi edhe pijet alkoolike pa hesap edhe elefante te ishin do ishin helmuar me tere ato gjera jo me njerez adoleshente nga 17 - 18 vjec !!! mua me ka rastisur vet te jem prezent ne konsumimin e lendeve nga ana e ketyre individeve dhe te them te drejten i bejne corap pijet ia fusin me xhin me birra me gjona te omla te kripura i fusin edhe hashash edhe sa me lehte i qofte dheu pastaj se as perendia si ben derman !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Kjo ishte pa pike kuptimi!

Atehere ti ne vend qe ti biesh gjate e gjate, thuaje troc! Kan dashur ti vrasin sepse nese eshte dicka e qellimte i bie te jete tentative per vrasje!

Cja fut kot o GV_USA, ato studente kan shetit neper shqiperi 1 jave rrjesht edhe sjan helmuar, madje e benin edhe vendin skandal ku do qe shkonin duke hudh mbeturina pertoke, edhe sju tha njeri asgje. Tani del ti edhe thua qe ka qene me qellim.. Mos fol kot o burre i dheut se si leverdis njeriu te helmoje me dashje 50 studente duke dite qe burri botes ka dy fast foodet me te frekuentura ne Tirane, Kollanat tek sheshi nen Tereza, edhe kollonat te blloku, ca i leverdiste atij qe per 50 studente qe hanin nga nje hamburger te prishte te gjith biznesin? E kupton se cfar humbje ka ai ne kte rast apo se kupton? Mos ja fut si kodra pas bregut edhe ti.

Ato kushedi nga kan qene per darke, edhe kushedi ckan ngrene me perpara, edhe me perzierjen qe kan ber ne stomak u eshte shkaktuar nje helmim i lehte, por sdo te thote qe ka qene qellimisht nga dikush, ato vete e kan pas fajin, se te gjith e dine kur hahet peshk nuk hahet kos.

Nga konsumi hashashit qe kan bere, ata kan ngrene cu ka dale perpara edhe kan pire ca kan gjet.. Ndaj edhe kan kaluar ne nje helmim te vockel sepse i kan fut barkut ca ju ka dal perpara.

Kalamaj te kqinj.
    Po mire Apolon si e sqaron faktin ti se vetem keto studenta jane helmuar dhe asnje banor i Shqiperise?!!
    Kete une nuk e kuptoj .

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Po mire Apolon si e sqaron faktin ti se vetem keto studenta jane helmuar dhe asnje banor i Shqiperise?!!
    Kete une nuk e kuptoj .

GV_USA
    Duhet te zgjedhin me mire se ku te blejn hashashin qe pine o GV_USA!

GV_USA, nese te ka rastis te helmohesh ndonjeher nga ushqimi, ti e di mire qe helmimi nga ushqimi nuk te shfaqet ne sekonda, (edhe nga ushqimet e prishura), mua me ka rastis te helmohem nga Proshuta, edhe jam keput pas 2 ditesh, u bera per ilace, por gjate dy diteve kisha vetem dhimbje stomaku te lehta edhe marrje mendsh e djers te ftohta. Te helmohesh me cfar te duash (nga ushqimet flas) nuk ta jep efektin direkt sic ua ka dhene atyre.

Kta kushedi ku dreqin kan qene me perpara, cfar kan pire cfar substancash kan perdor, edhe u katandisen ne ate menyre.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Kete une nuk e kuptoj .

GV_USA
    Nga e di ti qe asnje banor i Shqiperise nuk eshte helmuar, apo flet sic te intereson ty?!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Nga e di ti qe asnje banor i Shqiperise nuk eshte helmuar, apo flet sic te intereson ty?!
    Ne fakt une nuk e di, une bazohen tek artikulli qe eshte sjellur kur eshte hapur tema. Aty thuhet se vetem 40 studenta te maqedonise jane te hemluar dhe nuk permenden aspak banoret e shqiperise.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Ne fakt une nuk e di, une bazohen tek artikulli qe eshte sjellur kur eshte hapur tema. Aty thuhet se vetem 40 studenta te maqedonise jane te hemluar dhe nuk permenden aspak banoret e shqiperise.

GV_USA
    Dmth zoteri, ne baze te atij artikulli te gazetes ju bete gjeneralizimin se ne Shqiperi nuk eshte helmuar asnje shqiptar por thjesht ata nga Maqedonia?!

Para se te humbas kohe kot me ty, na bej nje nder te gjitheve dhe ne vend qe te shkaktosh fryme ndarjeje ne kete forum midis shqiptareve te Shqiperise dhe atyre te Maqedonise dhe pa asnje arsye, ose qendro me mire andej nga ato temat e Islamit ose shko lexo JOURNALISM FOR DUMMIES dhe pastaj ec te bisedojme prape. Ok?

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Dmth zoteri, ne baze te atij artikulli te gazetes ju bete gjeneralizimin se ne Shqiperi nuk eshte helmuar asnje shqiptar por thjesht ata nga Maqedonia?!

Para se te humbas kohe kot me ty, na bej nje nder te gjitheve dhe ne vend qe te shkaktosh fryme ndarjeje ne kete forum midis shqiptareve te Shqiperise dhe atyre te Maqedonise dhe pa asnje arsye, ose qendro me mire andej nga ato temat e Islamit ose shko lexo JOURNALISM FOR DUMMIES dhe pastaj ec te bisedojme prape. Ok?
    LOL , pik se pari une nuk bej percarje, pik se dyti une vet kam studjuar ne Shqiperi, me sakt ne Elbasan, pik se treti me syte e mi kam pa qe sa i perket qendrimit te shqiptareve te shqiperise ndaj shqiptareve te maqedonise, shqiptaret e shqiperise ne ate kohe ndaheshin ne dy grupe, njeri grup ( shumica e tyre ) qe kishin nje respekt te vecante per ne dhe grupi tjeter ( pakica shum e vogel e tyre ) qe kishin nje urrejtje jasht zakonisht te madhe ndaj nesh.
    Edhe sikur te ket qen helmim i qellimshem, GV_USA ne asnje menyre nuk akuzon popullin e shqiperise per aktet e ca individeve te prishur, sepse ashtu sic thonin nga Elbasani , nuk ka pyll pa derra, okay.
    Ate qe dua une nga shteti shqiptar eshte qe te bej nje investigim te detajuar dhe fajtoret ti dorezohen drejtesise. Nese ka qene e qellimshme te futen ne burgim te perjetshem, nese ka qene e paqellimshme , te sqarohen rrethanat se si ka ardhur deri tek ai helmim masiv.

Tani ti pergjigjem Apolonit. Nuk diskutohet Apolon se ndodh shkon diku ne pushim dhe helmohesh nga ushqimi. Me ka ndodhur edhe mua ne shqiperi te helmohem nga ushqimi. Biles interesante eshte se tek i njejti dyqan te njejten gjelle e hengrem tre veta, por nga te tre qe ishim aty, vetem une u helmova!!!!
    Pra sic duhet vetem trupi im nuk kishte imunitet te mjaftueshem , ose vetem une u tregova allergjik ndaj atij ushqimi. Andaj nuk ka kuptim ajo qe thua ti , qe 40 studenta te gjith te helmohen nga ushqimi, sepse kjo mvaret shum edhe nga imuniteti i individit.
    Ketu Apolon deshiron ti ose jo, behet fjale per dicka me te madhe, e per cfar , une nuk e di, dhe ishalla nuk eshte ajo qe mendoj une.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dy studentė shqiptarė horror nė Rumani!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 06-12-2007, 09:29
  2. Tė jesh a tė mos jesh studentė? Kjo ėshtė ēėshtja.
    Nga banago nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 11:25
  3. Nėse je studente seksi, nuk ke probleme nė provim?
    Nga Davius nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:01
  4. Gert Bogdani, studenti shqiptar i Amerikės
    Nga StormAngel nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 09-07-2005, 09:28
  5. Universitetet, sivjet do tė presin 10 941 studentė
    Nga Enri nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-08-2003, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •