Dmth ti thua qe ka qene akt terrorist kundra studenteve Maqedonas!?Tani ti pergjigjem Apolonit. Nuk diskutohet Apolon se ndodh shkon diku ne pushim dhe helmohesh nga ushqimi. Me ka ndodhur edhe mua ne shqiperi te helmohem nga ushqimi. Biles interesante eshte se tek i njejti dyqan te njejten gjelle e hengrem tre veta, por nga te tre qe ishim aty, vetem une u helmova!!!!
Pra sic duhet vetem trupi im nuk kishte imunitet te mjaftueshem , ose vetem une u tregova allergjik ndaj atij ushqimi. Andaj nuk ka kuptim ajo qe thua ti , qe 40 studenta te gjith te helmohen nga ushqimi, sepse kjo mvaret shum edhe nga imuniteti i individit.
Ketu Apolon deshiron ti ose jo, behet fjale per dicka me te madhe, e per cfar , une nuk e di, dhe ishalla nuk eshte ajo qe mendoj une.
Ta them edhe njeher tjeter, sepse e kam thene edhe me lart.
Pronarit te fast foodeve sic jan "Kollonat" nuk i intereson qe te helmoje 40 studente edhe ti mbyllet biznesi i tij, sepse ska asnje arsye perfitimi ne kte mes. Pra o GV_USA lidhjen qe ben ti ne kte rast, eshte totalisht e pavlefshme, sepse asnje pronar qe ka nje biznes qe i sjell shum te ardhura ne vit, sdo donte qe biznesi tij te mbyllej per shkak te disa studenteve qe vijn te vizitojne shqiperine.
Ti thua qe helmimi ka qene me dashje? Ok, edhe un them qe studentet kan marr ushqime te skaduara nga maqedonia edhe kan ardh ti hane ktu, per arsye qe ti nxjerrin namin e keq shqiperise, ti bejn nje anti-reklame pikerisht per pushimet e veres.
Dakord?
Gjithsesi asnjeri nga kto argumentet me siper nuk qendron, sepse helmimin pale nga e kan marre, jo se ua ka ber njeri me dashje, se asnje sdo qe te perfundoje ne burg per nje budallallek te tille.
Krijoni Kontakt