Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Shpallen sot fituesit e Llotarisë Amerikane, aplikantët të verifikojnë on line

TIRANE-Personat që kanë aplikuar për Llotarinë Amerikane DV 2016, mund të kontrollojnë sot pas orës 18:00 statusin e tyre përmes faqes së internetit të Programit të Vizave të Shumëllojshmërisë, për të parë nëse janë përzgjedhur për të vijuar aplikimin në Llotarinë Amerikane.
    Disa ditë më parë në rubrikën “Pyesni Konsullin”, në faqen e ambasadës amerikane u transmetuan një seri pyetjesh dhe përgjigjesh të përzgjedhura dhe të përgatitura nga Seksioni Konsullor në lidhje me temat në interes të qytetarëve shqiptarë, të cilët dëshirojnë të vizitojnë apo të jetojnë në Shtetet e Bashkuara. Kjo rubrikë u vjen në ndihmë aplikantëve për një informacion të saktë dhe në kohë.
    Nëse ju jeni përzgjedhur – Urime! Lexoni në faqen e ambasadës amerikane, nën paragrafin “Të Përzgjedhurit e Vizave të Lotarisë – Përgatitja për intervistën” për informacion mbi përgatitjen për intervistën tuaj.
    Kontrolli i Statusit të tё Regjistruarve është mënyra e vetme që njofton për përzgjedhjen dhe ofron udhëzime të mëtejshme sesi mund të vazhdohet aplikimi, përfshirë edhe njoftimin për datën dhe orën e takimit të intervistës për vizë. Regjistrimet për DV 2016 janë mbyllur më datë 3 nëntor 2014.
    ballkanweb
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Për: Shpallen sot fituesit e Llotarisë Amerikane, aplikantët të verifikojnë on line

Beno, si eshte kjo puna e llotarise se spo marr vesh asgje..lol
    Nese nuk je perzgjedhur derime tani a ka shance qe te perzgjidhesh ne ditet ne vazhdim?
    E kam fjalen a shtohen emra te rinj ne vazhdim?
    Sepse diku lexova qe thoshte keep checking your status..por nuk merret vesh.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Për: Shpallen sot fituesit e Llotarisë Amerikane, aplikantët të verifikojnë on line

Nese nuk te ka dale emri,ka marre fund,nuk te del me.
    Kjo do te thote qe ke humbur dhe duhet te aplikosh
    hedhesh llotarine per DV 2017.
    Ato qe u ka dale emri do bejne letrat/plotesojne formularet
    paraqisin ne ambasade dhe ne ate moment zhvillohet intervista.
    Pastaj cdo gje do varet se nese i ke plotesuar formularet korrekt
    dhe se cfare pergjigjesh jep ne interviste.
    Shanset per te humbur ne interviste jane nqs
    1.Ne formulare genjen nuk shkruan te verteten.
    2.Policia ka dhene info qe ke qene i denuar per krime.
    3.Ke probleme shendeti qe ndikojne direkt ne aftesite e tua per pune
    ne kete rast humb ,ambasada nuk te jep vize.adios.Ose ke semundje ngjitese
    ose ke semundje te rralle.
    4.Ke qene dikur ne emigracion dhe ke bere krim
    5.Ke lene formulare,pika pa plotesuar qellimisht qe te mbulosh fakte.
    6.Financa te pamjaftushme per te mbuluar shpenzimet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 07-05-2015 më 21:47
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Ke harruar nje kryesore Beno. Po s'pate shkolle te mesme nuk kualifikohesh. Vetem po i ra gruas dhe ajo ka, atehere nuk ka shume rendesi cfare arsimi ke. Shkollat e nates, apo profesionalet dhe ato si marrin parasysh me duket. U merzita qe si ra nje njeriut tim. Me shume u merzita une me duket,haha.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-05-2015
    Postime
    3

Pershendetje jam admir sinani nga kosova dhe jam nje nder fituesit e llotaris per green card por me duhet nje garantus deri te mrri ne amerik dhe un nu kam askend te aferm atje dhe me duhet te kerkoj ndihm nga ndonje shqiptar qe eshte atje nqofae keni mundai mem ndihumu sado pak kishte me qen shum mir sepse me ka ardh nje shanc jetsore dhe nuk po kam deshir ta humbas falemnderit per mirkuptim kalofshi mir.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •