nacionaliteti mjafton, fne nuk e mbollne ans nuk e korren shqiptaret.
nacionaliteti mjafton, fne nuk e mbollne ans nuk e korren shqiptaret.
Me mire jeto nje dite si Luan,
se 100 vjet Lepur.
me falni per gabimin shkrimik me lart,,
mendoj qe Nacionaliteti mjafton,, sepse feja nuk ka ndonje rendesi te madhe, ate nuk e mbollen as nuk e korren shqiptaret.
se 100 vjet Lepur.
Jo.Kopjoni shtetet e perparuara boll me shpikje.![]()
nuk jam aq budalla,
sa te di gjithcka,,
ku eshte arsyeja ?
une nuk jam kundra besimtarve, idealisteve, patrioteve, etj.
ne Kohen e Mbretit Zog ka qene shfaqur besimi fetar ne sistemin e pasaportave, por me vone u anullua ashtu sic u perdoren kishat dhe xhamija per nevojat e popullit, si zyra, mullinj,,reparte,qendra votimesh, dhe mbledhjesh etj.
se 100 vjet Lepur.
Te jesh i sigurt se grosha qe shet ti eshte me e shtrejte se kafja!!Hahha.C'na shkrive.hej mer Burrel qenke i fort fare.Hahhaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si tha Elona , mos u merrni me shpikje.E forte dhe kjo.Por simas Burrelit shqipetaret nuk po gjejne ate qe i ka humbe e jo te bejne shpikje.Ore a e ka pyete njeri Zogun se perse e kishte te shenuar identitetin fetar ne pasaporte.Qe ska qene budalla per kete jusiguroj une ,por qe ska qene dhe i shit tek Janulltusi dhe per kete ju siguroj une.Pash Zotin a ka ndojne ta argumentoje te pakten?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 10-06-2009 mė 19:30
Koha e mbretit Zogush ėshtė koha mė e keqe pėr tė marė si shėmbull.
Shqiptarėt duhet ta harrojnė sa mė parė qė dikur ka ekzistuar dhe njė tradhėtar si Ahmet Zogushi.
Nuk ka Zogushi pasi e shiti Shqipėrinė tek Italianėt, i vodhi dhe floririn dhe ja mbathi pėr nė Greqi.
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Koha e zogut eshte koha me e mire per tu marre si shembull,me gjithe gabimet e zogut.
1)Hoqi percet o ndaloi perdorimin,modernizim.
2)Qe zogu qe vuri,pellazget,pirro i epirit,skenderbeun,histori,patriotizem.
3)Zogu edhe mund te kete qene dhe tradhetar,po ta krahasosh me Enverin,Ramizin,Saliun,Fatosin,Edin,o shume te tjere,del qe:
Deri tani eshte shqipetari me i mire qe ka qeverisur ate vend.
Me shum gabime,por me i miri.
Krijoni Kontakt