Une e kisha vendos kete shkres:
Feja e shqiptarit eshte shqiptaria,dhe ishin pajtua te gjith.
Une e kisha vendos kete shkres:
Feja e shqiptarit eshte shqiptaria,dhe ishin pajtua te gjith.
Pse edhe ty tė duket sikur Anesti i ngjan shumė Iliaqisit?
Jo jo e ke gabim. Vėrtet janė tė dy "te sjellshėm", i shqetėson shumė fanatizmi shqiptar po nuk janė i njėjti person. Por duken njėlloj se ""e vėrteta" ka vetėm njė fytyrė" prandaj i ngatėrron ti.
Ah po, tė dy kanė zakonin "tė harrojnė tė pėrgjigjen" kur u nxjerr bojėn po kjo s`ka rėndėsi.
E si mund tė jenė i njėjti person? Shėn Ilian e kemi Orthodhoks kurse Anestin e kemi Atheist.
-
pershendetje Kavir .Te lutem me ndihmo per kuptin e termit "Kaurr"dhe "Milet"
Sprish pune per fyerjet ne drejtim meje dhe as kam ndermend te replikoje per to.Une nuk kam asnje urrejtje, per asnjerin nga ju, pavarsisht replikave te temave .Temat e mija jane pikante shkundin tabute,por e ndeje qe jane te nevojeshme dhe prandaj kontriboj.Jam une ishitur thote dikush.Te kishim ate karakter ne te krishteret do te ishim ber turq e sdo te kishim vujte kaqe shume deri ne ditet tona.Misionaret e besimeve perendimore nuk hedhin para per te blere njerez, pasi ne ate moment humbet kuptimi i misionit qe ai ka.Por fundja jemi ne qe kerkojme me hy ne europe apo jane ato qe kerkojne te vijne tek ne?Para hidhen nga islamiket, te cilet duan baza teroriste, e sidomos ne qender te europes.Ato e denojne konvertimin denim kapital!
[QUOTE]Drenicak te pershendes!Kjo shprehje ka kupimin qe indentiteti kombetare eshte mbi te gjitha identitetet. Ne mbrojtje te tije duhet te jemi te gjithe te bashkuar, me katolike e ortodoks, me musliman e bektashi me ateiste e komuniste, me te ndereshem e mashtrues, me hajdute e me kriminele.Per te gjithe armiku eshte nji.Me duket se ne luften kunder serbise nuk pyeti kush per te zgjedhe luftetare me nje identitet te vecante por u be thirrje "gjithe bashkuar per liri"
e pse u dashka dicka e till ? rrini mos na hapni pun kot se do i ktheni mendjen edhe kush iken bo kart tjeter
Jam i vogel se njoh friken,rritem trim per republiken !!
Nuk e kuptova mirė. Njė atheist po i bėn predikim njė ateisti? Ah po u ngatėrrova, ti je atheist i qrishterė. Po qė ishe bisht qeni shtėpie nuk bėn keq, megjithėse tė qėlloi shtėpi publike. Gjithsesi po preferoj "bishtin e qenit tė rrugės". Mė mirė tė kafshoj atje ku dua unė, sesa tė lėpij atje ku do i zoti i shtėpisė .
-
Personalisht jame shume dakort, dhe do te ndjeja nje krenari te vecant, sikur ne te gjitha kartat e indetitetit tim, te shkruej besimi im fetar. Musliman
Krijoni Kontakt