Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    -Çka i bëhet vonë ose çka humb Maqedonia,nëse Sejdiu paska refuzuar ftesën nga Kryetari i MK-së?
    Interesi i Maqedonisë është shumë më i madhë të ketë lidhje politike/diplomatike me Srbinë se sa me Kosovën!

Me refuzimin e vizitës,Sejdiu si duket po kontribon edhe më shumë në këtë lidhje mes MK dhe Srbisë.

Sejdiu është dashtë të shkoj qoftë edhe për vizitë private,dhe menjëherë pas përfundimit të pirjes së kafesë me kryetarin maqedon,Sejdiu do duhej të darkonte atje me shqiptarët,qoftë në Shkup,Tetovë,Strugë... dhe të ndihej si në shtëpi të tijë!

Qëllimi i MK është që të mbaj Kosovën dhe shqiptarët në Maqedoni sa më larg njëri-tjetrit.Sejdiu vetëm se u'a ndihmoi dhe plotësoi këtë dëshirë maqedonëve!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Harudi : 30-05-2009 më 14:40
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    E përgëzoj presidentin e Kosovës, Fatmir Sejdiun, për hapin e tij shumë të drejtë, burrëror dhe me kuptim të plotë diplomatik. Është ky vendimi i tij i parë, të cilin e bëri ashtu siç i takon një burrështetasi dhe një presidenti të një vendi sovran dhe të pavarur. Kosovën e ka njohur edhe Maqedonia, prandaj lojërat e maqedonëve në llogari të Serbisë po tregojnë se ajo njohje ka qenë sa për sy e faqe dhe për interesa të saj të brendshme. Shqiptarët janë ngopur me pisllëqet e serbo-maqedonasëve në llogari të shqiptarëve, kështu që pranimi eventual i F. Sejdiut që të shkonte në vizitë private, do të kishte qenë gabim fatal për institucionet e Kosovës, e jo vetëm për atë si kryetar. Vendimin e tij për anulimin e vizitës duhet vlerësuar si shumë të drejt dhe të qëlluar. Maqedonëve është dashur edhe më herët t'ua tregojmë dhëmbët, ndryshe do të vazhdojnë të na nënçmojnë si deri më tash. Urime, president për këtë vendim shtetëror

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    qishtu bojn hajgare shkijet me neve se i kem eliten politike shume te dobt e shum katunar.kur dojn i thirrin kur dojn i shajn kur dojn i arrestojn.marre more mu mburr me ket elit politike eshte,TURP.krejt jon hajna e drogirasha.shume kena me hjek na me kta politikuaj,shum shum teper.POSHT HAJNAT E NARKOMANAT NE KRYE TE SHTETIT...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  4. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •