Citim:
Me kete lloj analize qe u ben ti temave po me duket vetja ne Fakultetin e Psikologjise.
Më mirë ia vlen një ndalim në "Fakultetin" e Gjuhësisë, pa kaluar tek një fakultet më i komplikuar se ai i Psikologjisë. Konkretisht pa luajtur vendit, me cilin rregull drejshkrimor shkruhet titulli i një teksti me karaktere më të vogla se brendësia e tekstit?
Citim:
Pra kane te drejten e te shprehurit te mendimeve sipas horizontit dhe intelektit te secilit
Si ta kuptoj këtë?... Unë nuk jam anëtare forumi?
Citim:
Ps : Te lutem germat mos i ngri kaq shume.
Sqarova që kam përdorur panelin karektereve e ofruar nga Forumi Shqiptar.Mos vallë nuk kam të drejtë të zgjedh stilin e të shkruarit ë më pëlqen?!
Citim:
Mua nuk me shqeteson shume ky fakt personalisht por per ata qe hapin keto tema nuk eshte mire
Cfarë roli ka moderatori/rja në mirëmbajtjen e forumit dhe rregullores së forumit. Vallë mundësitë e hapjes së horizontit të komunitetit nuk hynë tek misioni forumit shqiptar?
Së fundmi, kush i ndërron realisht titujt: Postuesi apo Moderatori/rja. Konkretisht kush e ndërroi titullin e tëmës "Tragjedi dhe Histori dashurie". Titulli i parë ishte pyetës,ofrues në debatim: "Si duhet të veprojë kjo vajzë në....". Titulli i dytë ishte bombastik. Analogjik me thelbin e temës.
Dhe për ta mbyllur... Si do veprojë përsëri kësaj radhe Ligji, Si "Forumi Shqiptar" apo si "Maliqi. "
E indinjuar nga mosrespektimi i fjalës time të lirë. E indinjuar nga mosdëshira e kuptimit të çështjeve dhe thelbeve të tyre. E indinjuar nga mosdëshira e mirëkuptimit njerëzor!
Elna.
Krijoni Kontakt