Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar Maska e gt2xf
    Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Citim Postuar mė parė nga EDLIN Lexo Postimin
    S'ka si rruga e bregut per t'u bere me makine, vetem do gjetur momenti qe nuk ka fluks, si kjo periudhe p.sh.
    Meqe ra fjala une gjithmone kam udhetuar me avion rruget e gjata por kete here kam vendosur te shkoj me makine. Pocacerisht per te perfunaduar kete rruge kam blere nje Volvo 855 GLT 20 valvle 5 pistona 177 kuaj fuqi 12l benzin per 100km disqe 16" goma te reja fringo 205 qe te kapin mire ne rruge sidomos kur jam ne Gjermani, station wagon (apo portobagazh si i thone ne Shqiperi) e me xhama gri por qe dua ti erresoj ne te zeze para se te nisem (nuk e di a lejohen ne Shqiperi se me kane then se ka probleme). An wellknown beast for long trips...
    Per kete rruge do kem nje frigorifer te vogel qe mund ta keshe AC & DC....ku te fus RedBull-at pergjate rruges......

Sa per USA jam dakort qe nuk eshte gje vetem bar e ku ta di une, por ne jug apo east coast eshte pak me ndyshe. NE Europe ia vlen!

Kete vere nga fillimi i korrikut don Zoti kam per te bere kete rruge:

Kungsbacka (SE) - Helsingborg (SE) - Ferry to Helsingfor (DK) - Rodbyhavn (DK) Puttgarden (DE) - Hamburg (DE) - Kassel (DE) - Wurzburg (DE) - Numberg (DE) - Wels (A) {afer Linz-it} - Graz (A) - Maribor (SLO) - Zagreb (HR) - Afer Zadar (HR) - Split (HR) - Nje rryp i vogel toke prej 30 km (BIH) - mandej perseri ne Kroaci (HR) ne drejtim te - Dubrovnik (HR) - mandej ecim ne drejtim te Tivarit (MNE apo Mali Zi) - Budva (MNE) - Podgorica (MNE) - Hani Hotit (AL) - Koplik (AL) - Shkoder (AL) - Lezhe (AL) e drejt e ne Tirane (AL).
    Por kam nje hamendje nuk e di nga te kaloj Budva - Potgorice - HAni Hotit apo Budva - Ulqin - Murriqan - Shkoder. Isha para disa muajsh ne Ulqin e mu duk shume mire edhe pika kufitare nuk kishin shume ngarkese.

Driving directions to Tirana, Albania 2,749 km – about 1 day 7 hours apo 31 ore.
    GPS NAVIGON 2110 (me harta edhe te Europes lindore ku perfshihet Sllovenia, Kroacia, Mali i Zi, edhe Shqiperia), por ma merre ndja se do te shkoj per nje NAVIGON 2150MAX me mire.

Nqs dikushi ka ndonje sugjerim jeni te mireseardhur me te...:- )

Kliko ketu per te pare kafshen qe do te me dergoje ne Shqiperi inshallah dhe harta
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gt2xf : 30-05-2009 mė 12:39

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    goxha rruge po boke,

une kujtova se do vishe me hummer qe nga usa,...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Car lesh Hummer-i o xhuxhumak hahahhaha

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga gt2xf Lexo Postimin
    Car lesh Hummer-i o xhuxhumak hahahhaha
    si ca lesh hummeri,

tan amerikon me hummer vine,...lol

merr ene walchiren me vete kur te vish...

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    makina eshte bere monotone tani...eshte pjese e perditshme per shume njerez....kane filluar te pelqehen te tjera gjera...te pakten mua makina me ka dale nga qejfi...me pelqen motorri shumeeeeeeeeeeeeeeee
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga stella_senza_cielo Lexo Postimin
    makina eshte bere monotone tani...eshte pjese e perditshme per shume njerez....kane filluar te pelqehen te tjera gjera...te pakten mua makina me ka dale nga qejfi...me pelqen motorri shumeeeeeeeeeeeeeeee
    valla edhe une e urrej kerrin edhe matorrin hahhaha

me se miri eshte ne kembe

Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    si ca lesh hummeri,

tan amerikon me hummer vine,...lol

merr ene walchiren me vete kur te vish...

e po tash sjom amerikon, jam skandinav! hahah sa per ato qe vijne me hummer nga amerika te shkretet futen ne borxhe deri ne fyt me sdi sa % interesi, apo si disa qyqare te tjere qe vijne nga europa duke marre me qera makinat e reja dhe i lejne te gjithe kursimet e tyre ne ate makine vetem per tu dukur per nja 2-3 jave ne albani.....kjo eshte ironia....matorrat i kam qef por nuk kam patente per to...:- ))

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    si shofere kam bo vetem austri gjermani dhe nuk e bej me se vdiqa 8 ore pa pushim pupupupupu..kurse me makin qe nuk i kam dhen une kena shku ne shqiperi itali zvicer dhe nuk mbaj me mend..lezet ka me makin por esht shume e lodhshme dhe prandaj nuk me pelqen shume me avjon ka lezet dhe shyqyr ket vit do shkoj me avjon ne shqiperi...

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Tashti te mos te folim per avion se kujt nuk ia k qejfi po besoj po flitet per keto gjerat qe mund te hyjne ne pune perdite....avioni ste duhet perdite.....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Jam si shpirt Maska e Bije
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Kam udhetuar un Evrop muajin qe kaloj .. me ore te tera ne autobus na doli shpirti po kenaqesh shume .. duke pare qe nga rruget e rremujta te londres , rruget e parisit te mrekullueshem , crazy drivers te romes , tirolin dhe pastaj natyren e mrekullueshme gjermane deri tek koha shpesh e vrenjtur hollandeze dhe red light district ne amsterdam

would i do it again? no
    was it worth the sacrifice ?HELL YEAHHHHHHHHHHHHH
    Pak si veshtire ti besh keto shtete me autobus dhe te gjitha ne nje kohe ,nje e nga nje ose dy e nga dy dhe do besoja.
    Ē'ke moj zemėr qė rėnkon; koka bėn, koka pėson.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Si tė pajisem me patentė makine nė SHBA?
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2012, 17:30
  3. Sa udhėtim i bukur!
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-11-2008, 17:06
  4. Java - Si punon Java me Database
    Nga Pogradecari nė forumin Arti i programimit
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 18:36
  5. Shenime nga nje udhetim
    Nga BenAlbani nė forumin Letėrsia shqiptare
    Postimi i Fundit: 01-02-2003, 22:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •