Postuar më parë nga
toni77_toni
Edhe më zi se sa djalli. Djalli bile flet ne emer të tij, ndersa këta kan perpunuar mashtrimet e djallit duke i vjedhur edhe dy rreshta nga Bibla, sot dalin para opinionit të mbeshtjellur me lëkurë të deles. Si perfundim, këta janë pjella e djallit te mallkuar. Nuk ja vlenë as me folë me ta. Këtyre duhet pergjigjur me gjuhen e Jezusit; "Dele në lekurë (në dukje) dhe realisht ujq grabiqar" por tëpa pushtet; Krishti është ngadhnjyesi dhe Shpirti i Zotit është mbi ata qe e besojnë. Të tjeret vetem mund te uluritin dyrëve "derë në derë" dhe si perfundim pa Jezusin deshtim dhe mjerim.
[B]Repskte i dashuri vëlla Paniel. Zoti ynë JEZUS thotë; [/B]" Edhe unë (Jezusi) po ju them: lypni e do t’ju jepet, kërkoni e do të gjeni, trokitni e do t’ju çelet. Sepse, kushdo lyp, merr; kush kërkon, gjen; atij që troket, i hapet dera.
Dhe, cili prej jush që është babë, po i lypi djali peshk, në vend të peshkut do t’i japë gjarpër? Ose, nëse i lyp vezë, do t’i japë akrep? Nëse, pra, ju, edhe pse të këqij, dini fëmijëve tuaj t’u jepni dhurata të mira, sa më tepër Ati qiellor do t’u japë Shpirtin Shenjt atyre që ia kërkojnë!” [/COLOR](LK 11; 6-13)[/I]
Mos u merakos edhe aq, këta gënjejnë se besojnë Bibles, mirpor, realisht rrejnë o vëlla. Merre me mend këta mohojnë Shpirtin e Perendisë duke harruar se Jezusi tha:
"Kushdo të thotë ndonjë fjalë kundër Birit të njeriut, ka për t’iu falur, por kush të shajë Shpirtin Shenjt, nuk do të ketë falje. Pastaj, kur t’ju qesin para sinagogave, para ushtruesve të drejtësisë e para pushteteve, mos u shqetësoni [se] si do të mbroheni e çka do të thoni: sepse Shpirti Shenjt në atë orë do t’ju mësojë çka duhet të thoni.” (Lk 12; 8-12)
Kemi mbrojten nga Zoti ynë; Shpirtin e së VERTETES, kujtoje te diellen se po vjen - e Diella e Rreshajve. Këtyre le tu rroj pollavra, djalli vetem sa shpurdhet se kot e ka.
KRISHI-ZOTI ynë me ne dhe në ne.
respekte dhe në Krishtin
toni77
Krijoni Kontakt