Ok edhe un do jua sjell nje foto ate dite.
Ok edhe un do jua sjell nje foto ate dite.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nuk e le une te harrohet, jua kujtoj cdo dite po te doni
Te gjitha ata qe ua ha mendja qe me daten 19 Gusht, ne nje ore te caktuar fikse, do kne mundesine te bejne nje apo disa shkrepje fotografie per ti postuar ne forum, eshte mire te tregojne gadishmerine e tyre ne kete teme.
Apollyon, jo vetem ne at dite, po dhe ne ate ore dhe ate minut
Pershendetje
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
une do e shkrep, po me oren 12 ketu. sorry, Lol
Ne ate ore edhe ne ate minut, jam dakord!Apollyon, jo vetem ne at dite, po dhe ne ate ore dhe ate minut
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
po ne qe fotografojm vetem naten si tja bejme? :P
Me pelqen ideja e Bivizion.Personalisht shpresoj qe sa me shume vete,te dashurohen me fotografine,pasi eshte nje disipline e avancuar shume kohet e fundit,fale teknollogjise.Juve shtoni vetem fantazine dhe pasionin![]()
Duke pare qe jo te gjitheve ju rri ora 12 propozoj qe shkrepjet te behen ne nje ore te caktuar lokale, dmth nese ne shqiperi shkrepja behet ne oren 12 te drekes, edhe ne anet tjeter te oqeanit te behet ne oren 12 pra 6 ore pas shqiperise e keshtu me rradhe per te gjithe pjesemarresit kudo qe ndodhen ne te gjithe boten, nese kane deshire te merren me kete pune.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Pėrshėndetje BvizioN !
Ideja e veēante dhe shume e bukur , do te jem pjesėmarrės . Qe tani vura zile pėr tre dite rresht 17 , 18 , 19 gusht ne celular “ te bien kambanat ” e axhendes se celulareve .
Ne atė dite pėrveē fotos se momentit do te postoj dhe njė foto te njė relike 40 vjeēare , shume te veēante ne fushėn e fotografisė .
Pėrshėndetje NEOLK .
Rrug' e gjatė do ngare ngadalė (8204)
Do desha tu kujtoj edhe nje here 19 Gushtin, diten boterore to fotografise.
Perseri mendoj se ideale do ishe qe fotografite te beheshin nje nje ore te caktuar per te gjithe, pavaresisht pozicionit gjeografik. Mendoj qe ora 7 e mbrembjes me e Shqiperise do ishe ideale per te gjitha kontinentet dhe shtetet ku ndodheni.
Kjo na duhet ta vendosim shpejt, une do jem ne Shqiperi per pushime po do e vizitoj here pas here forumin. Dhe ne daten 19 Gusht do ndodhem ne nje vend spektakular te Shqiperise
PS: Kete teme do e kaloj kryeteme qe tu kujtohet te gjitheve, vetem deri ne daten 19 Gusht.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Pra kemi hyre ne javen e fundit dhe mos te harrojme.
Fillojme numerimin se prapthi :
7,6,5,4,......
Jeta jep dhe merr
Ka bere ndonjeri foto apo e late fare kete pune....
P E R S H E N D E T J E
Jeta jep dhe merr
Krijoni Kontakt