Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i rehabilituar
    Anëtarësuar
    04-05-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë - Kosovë
    Postime
    1

"Lumturia është një formë e artit. "

"Lumturia është një formë e artit. "
    Nuk e fillova kot me kete fjal ardhjen time ketu, hyra me qellimin ta zhvilloj kete "art" se bashku me ju qe jeni ketu sepse nuk ka art me te bukur se lumturia.
    me pake fjale do t'iu njoftoja me "mendimin" qe ende nuk ka gjet prehje ne boten virtuale:
    Quhem Mendim Tortura emrin qe ia vura vetes pasi qe u njoftova me realitetin
    jam 22 vjec nga prishtina, ku jetoj veproj studioj dhe punoj

kam filluar para 2 vitesh studimet ne universitetin e prishtines ne degen e inzhinjerise mekanike - konstruksion & dizajn,

punoj ne misionin e ri dhe te fundit ne kosove EULEX si Close Protection, me shpresen se puna ime ketu te perfundoj sa me shpejt se bashku me vet misionin..

endrra ime qe shpresoj qe kete vit te dal jasht botes se endrrave eshte te studioj psikologjin, e te till ka ketu aq shum qe do ti quaja "psikolog autodidakt" sepse me sa e pash unë kan dhene shum nga vetja per ata te cilet jan te interesuar te explorojn jeten...

shpresoj te mos zhgenjehem qe jam ne mesin tuaj dhe shoqrimi yne te jet i amshueshem......

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Eshte e kunderta,se sentimenti nuk ka forme.
    Arti mund te jete nje forme lumturie.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-04-2009
    Postime
    55
    PERSHENDETJE!uroj tja kaloni kendshem e te gjeni veten!

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    mireserdhe dha ja kalofsh bukur ne kete forum....
    LUMTURIA ESHTE NJE FORM ARTI
    Kam dy pergjigje por dua te trajtoj nje, dua te trajtoj ate qe kuptoj nga tema juaj sepse vet tema ne brendesi ka dy kuptime i pari figurativ dhe i dyti i drejtperdrejt
    trajtoj kuptimin e dyt per sa i perket se si e kuptoj une lumturin dhe artin
    Per sa i perket situatave qe kalojm ne reagojm ne menyra te ndryshme por kur shqyrtohet dicka eksperimenti behet tek nje individ pastaj tek tjetri e pastaj tek tjeteri e me radh deri sa nxjerrim konkluzionin e bazuar ne pergjithsi dhe precizion.
    Eksperimenti jam une dhe bota qe me rrethon, di qe kur kaloj nje cast te kendshem ngelem i kenaqur, kur bej dicka qe e mendoj te duhur jam i gezuar ose me sakt ndihem mire qe jam vetvetja Kur qeshim teknikisht humbim sensin e kohes, sepse na duket sikur kalon me shpejt etj
    Ne fakt per sa i perket viteve qe kam jetuar une dhe asaj bote qe me ka rrethuar nuk kam pasur asnjeher cast lumturie mos harro nuk po them skam qen ndonjehere i kenaqur.
    Jemi pak kompleks si qenie permbajm aq shume ndjenja saq te kalon jeta dhe mund te ndodh qe ti nuk ke zgjuar dicka brenda vetes por por kete se kupton dot sepse nuk e ke provuar keshtu qe ideja te ngelet e paqart
    Shikojm prekim degjojm nuhasim dhe ne brendesin tone manifestohen ndjenja reagon intuita dhe imagjinata konlikt midis vetes etj I them keto gjera sepse ne kalojm segmente kohe te ndryshme qe te bejn te variosh gjendjen shpirterore
    Tani te flasim per lumturin qe shume e ngatarrojn me kenaqsin.Lumturia une jam i opinionit qe nuk ka te bej me mizuren matese pra segmentet apo castet e jetes por eshte nje vij e drejt infinit e cila mund te jet e gdhendur nga dicka hyjnore
    LUMTURIA jeton ne form arti eshte kryeveper hyjnore eshte nje luks qe e perdor feja per purifikimin e shpirtit
    Ne fakt nuk gjej dot nje arsye apo dicka tjeter qe te bene te lumtur si mund te jet form arti dicka qe nuk ekziston matematika thot zero+ zero =zero
    Sot une luaj nje llotari fitoj jam i kenaqur ne maksimum sepse mund te me ndryshoj jeta por nuk mund te them se jam i lumtur. Neser njof nje vajz e dashuroj jam perseri i kenaqur i gezuar ne maksimum. Pasneser mund te humb ato ckam fituar dhe gjetur ah jo jo mbytem ne hidherim e dashura me le breng me shkakton pasurin e humbas ehhhhhh me erresohen syt
    Te jap 100 shembuj qe kenaqsin e ngatarron me lumturin
    LUMTURIA ESHTE SI ZOTI NESE NUK DO EKZISTONTE NA DUHET TA SHPIKIM DHE TA PERCJELLIM NE FORM ARTI DUKE QEN MODEST
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

•●°♥ ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥гﻉ√ﻉr ♥°● Maska e L3nD1
    Anëtarësuar
    18-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane Alidem
    Postime
    272
    Mire se erdhe dhe kalofsh sa me mire ketu ne F/Sh
    ™ RiCHeR ThaN ThE RiCHeSt

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Mireseerdhe.

Dito.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Heej presim te mira nga ti dhe Eulexi ne KS,shpresoj se po beni nje pun te mire pa dollavera hahaha ok mirseerdhe,kalo mir me ne ne forum

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    mir se erdhe mendim.shpresoj qe te japesh pak nga ky arti jot ketu ne forum pasi do ishe i dobishem dhe per bashkebiseduesit ketu.uroj tia kalosh sa me mir dhe te garantoj se ne mesin ton nuk do ndihesh kurr vetem po perkundrazi kur te hysh ne forum do mendohesh dy her per te dal.
    rrespekte bombona
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Lumturia esht nje form arti,me pelqeu kjo .

Mir se vjen shpresoj te kalojme mir me ju ,respekt.

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Mire se erdhe midis shoqerise tone ja kalofsh sa me bukur.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •