Jam Krenare Qe Jam Shqipetare
E dashur Genna,
Se pari moj vajze, te kerkova adresen e World Forum sepse ne asnje World Forum nuk mund te regjistrohesh dhe ta kerkova ne mp adresen sepse nuk lejohet postimi i adresave te tjera ne kete forum (sipas rregullores se forumit mqs ma permende). Meqe ra fjala, ai link qe me dhe nuk ben.
Se dyti, nuk eshte nevoja qe te kerkoj njeri biografine sepse e ke treguar vete ne cdo postim qe ben, qe ke 20 vjet jashte, ke ik 3 vjec, flet 7 gjuhe, etj...etj. Arsyeja e pyetjeve te mia ishte fakti se ju thate se keni marre persiper shpenzimet e 6 studenteve shqiptare dhe me vjen keq te them por nqs nuk punon, atehere nuk je ti ajo qe i ka marr persiper ato shpenzime, por jane prinderit e tu. Nqs je ti ajo qe punon, dhe shkon ne shkolle dhe po arrin t'i paguash vete keto shpenzime te 6 studenteve atehere te pergezoj per kete.
Se treti, pyetja rreth profesionit tuaj ishte thjesht per faktin se thate qe do e ndihmonte shume Shqiperine, dhe nqs po studion per ekonomik, te garantoj qe jane me mijera student ne Shqiperi qe kane studiuar apo studiojne per ekonomik, prandaj isha kurioze te dija se cfare te reje mendon se do sjellesh ti ne Shqiperi me nje profesion te tille.
Nqs ti nuk je e zonja te debatosh, atehere mos shkruaj gjera qe nuk do t'ju pergjigjesh nqs dikush te pyet per ato qe ke thene me siper. Mesa pashe ishe ti qe i shkrove ato gjera me lart ne kete teme, apo jo, sepse une nuk pashe enderr?
Sa per mua, une jam 100% shqiptare me gjak dhe me zemer, por ama ne te njejten kohe jam dhe nga ato qe flasin me kembe ne toke dhe jo per cdo pyetje te jap fjalimin se dua Paqe ne Bote.
Modestia te con shume larg!
Pershendetje!!!
1)Temen per te folur per studentet nuk e hapa une, me erdhi nje Pyetje nga Ju qe me kerkuat qe si ndihmoj une, dhe Ju sqarova ate pak ndihm qe une jap.
Nuk eshte se kushedi se cfar shumesh lekesh, po aq kemi mundesi aq japim, me mir pak se sa fare
2) Eshte nomale qe linku i pagines nuk mund te hapet pa pasur nje code personal, gje qe ben regjistrimin jo me compiuter, po me formulare te ardhur ne shtepi dhe me fotokopjen e dokumentave, keshtuqe me vjen keq nuk te ndihmoj, po te dergova nje link tjeter qe te shikonja pak a shume punimet.
Gje qe nuk ma vleresove, qe tu pergjigja kaq mesazhe private per te dhen ato informasione. TE THASH QE TE BEHESH PERFAQESUES I WORLD_FORUM DUHET TE KESH FITUAR GOLDEN_MEMBER ne www.nowar.com/org
Apo nuk te thash??
Te dergova dhe emrein apo jo??
3) Nuk vi per Ekonomiste mos ke frik se nuk i ze vendin e punes atyre qe po presin, ketu e kishe temen qe ne nuk duhet te vim ne Shqiperi qe mos te zem vendin e punes Atyre qe po presin???
Pa merak, nuk vi per Ekonomiste.
4)A punoj?? JO, studioj dhe ndihmoj nje shoqat ndihmash ketu ne Holland, po pa pagese ama, pune humanitare.
Kam prinderit qe punojn Nene, Baba, dhe Vella
Do dhe numrin e bankes te shikosh sa fitojn ne muaj??
Ne qoftese nuk ke me pyetje JU kerkoj te me leni te qet, JU LUTEM
Kam plot gjera me vlere per te bere!!!
ahhhhh nje pyetje
Kaq shkrime qe kemi shkemyer bashk dhe nuk keni kuptuar per cfar Studioj??????
OK, Kuptova.........
Faleminderit, dhe Sukses
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genna : 26-05-2009 mė 21:06
Ndjehesh Ti si emigarant 100% Shqipetar?
http://www.videodust.com/videos/2007...hqiperise.html
them se po .. kam ikur 17 nga Shqiperia ...ne nje kohe kur personaliteti ishte krijuar atje .. ne Shpirt gjithmone do jem dhe pse e di qe smund te jetoj dot atje si shume te tjere per shkak te kushteve te jetes .
Pershendetje
Me kujtohet si sot qe kur ishim ulur per te pare kate ndeshje ne shtepi, dhe erdhi momenti i himnit, TE GJITH KISHIM LOT NE SY, kur pame kete veprim qe beren Vellezrit tane me Flamurin tone! Ju falenderoj.......
Shikojeni ketu:
Faleminderit
Po moj Genna po si jo ka nja 5 muaj qe kam dal nga Kosova dhe akoma ndihem 100% Shqipetar(hajgare)
Une tanime jam 27 vjeq dhe ka 4 vite qe jam ne Franc dhe nuk ka diskutim qe do te vdes 100% Shqipetar.
Por ama hallin a kam te vajza ime qe po sa ka mbushe nje vjet dhe nuk e di si do vaj puna,sigurisht qe do te mundohem ta edukoj ne kulturen dhe traditat tona por ishalla don zoti dhe ajo me ndegjon
Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohė tė gjatė rrezikon t`ju bėhet fytyrė!
Krijoni Kontakt