Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 106
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin

Pershendetje

Pikerish per disa persona qe mendojn dhe ndjen kete gje, po jam e mendimit qe jan komplet gabim ata persona qe nuk mud ta quajn veten sume Shqipetar. SI MUND TE DUAN KETA PERSONA TOKEN E TJETRIT ME SHUME SE TOKEN E PREJARDHJES??
    Po ama nuk mund tju ndryshojm me force mendimin dhe opinionin.
    Po mabase me kete teme fitojm ndonje patriot me shume per Shtetin tone!!
    Shpresojm !!!

Falemindrit
    shpresoj ca te bejm...po do te them se cafre mendoj une athere une te thash dhe me siper jam 100% shqiptare nuk ka fare diskuzjon ne ket gje por esht kjo porja...ja te jap nji shembull isha per vitin e ri ne shqiper ja kaova shum emire etj etj por kur erdha ne gjermani thash me vete "ich Liebe Deutschland" "e dua gjermanin" jo se i du njerzit po mundsit qe jan ketu nuk jan atje une gati vdiqa nga ftofti ne dimer kur isha ne shqiperi na dilte avudh nga goja kur donim te flinim kurse ketu rrim me bluze te shkurter dhe pantadhona te shkurtra...me kupton jam mesuar ketu me keto kushte dhe atje thoja jeni te fort qe jetoni keshtu....vetem per kaq po jo me shume e dua gjermani vetem per kushtet qe ka se mos keq kuptoemi...

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Nein Danke, i kam austriaket unė ( selber schei...) hahahaa

hahahah moj dreqe thash mos ke vdek te organizoj nje party me disa kengtar hahah (:

Mire, mire, mos qaj se do te te jap 1 perqind Shqiptari pėr Shqiptarin ka dhen jetėn gjithmonė.

PS : "Kosova me Ēamėrinė, Shqipėrisė ne krah i rrinė. " Nuk eshte keshtu apo cfare? hehe

Po prandaj te thash mor katunar qe do ma japesh edhe ate 1% se ti nga kosova un nga ēameria,dhe esht tamam ajo qe ke shkrujt ........uuuuuuuuuufffffffffffffffffff po un do te mesoj ty katunar...hahahahahh
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Po une ndihem 100 % per historin ton dhe per respekt te te pareve tan,pavarsisht se brenda llojit ton ka shume gjera negative bie fjala:hajduta,trafikante, mafioze,etj etj.Ne evrop ne jemi ne shenjester persa i perket namit te keq,por ne vende ku ka nje pakic emigrantesh nga tonet,nuk eshte dhe aq ne dukje kjo mangesi qe ka nje pjes e popullit ton.
    Pershendetje

Jam dakord sa i perket qe shume persona na hapen namin e keq, po per kete arsyje jemi ne qe te mbulojm kete name te keq!!

Jo vetem nga shteti una kan ber hajdute,vrasie,mafia, te gjitha shtetet kan njerez te till, kjo gje mua nuk me ndalon absoltisht te mos te ndjehem shqipetare.

Perkundrazi kur degjoj qe keta shtete flasin keq, ngrihem dhe ju tregoj qe ne kemi me shume te mira se sa te liga.

Se dhe keto shtetet ku jetojm ne kan emigruar me perpara si puna jone tani, dhe keta kan vrare kan prer, kan vjedhur te gjitha i kan bere.

Kjo ndodh me cdo shtete kur ben hapat e para te emigrimit, ja tani ketej nga ne nuk flet me njeri keq Shqipetaret, po ne fillim i beri vet vuajtja qe te benin disa crime.

http://www.videodust.com/videos/2007...hqiperise.html

Faleminderit
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga goca-bules Lexo Postimin

Po prandaj te thash mor katunar qe do ma japesh edhe ate 1% se ti nga kosova un nga ēameria,dhe esht tamam ajo qe ke shkrujt ........uuuuuuuuuufffffffffffffffffff po un do te mesoj ty katunar...hahahahahh
    ueee me te vėrtet je nga Cameria? Se disha mi do ta rriti Respektin per ty tash moj katunare Po do me mesosh nuk ke cfare ben, une fshatare spo di hahaha

ps: dolem prej temes rri rahat (:
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    shpresoj ca te bejm...po do te them se cafre mendoj une athere une te thash dhe me siper jam 100% shqiptare nuk ka fare diskuzjon ne ket gje por esht kjo porja...ja te jap nji shembull isha per vitin e ri ne shqiper ja kaova shum emire etj etj por kur erdha ne gjermani thash me vete "ich Liebe Deutschland" "e dua gjermanin" jo se i du njerzit po mundsit qe jan ketu nuk jan atje une gati vdiqa nga ftofti ne dimer kur isha ne shqiperi na dilte avudh nga goja kur donim te flinim kurse ketu rrim me bluze te shkurter dhe pantadhona te shkurtra...me kupton jam mesuar ketu me keto kushte dhe atje thoja jeni te fort qe jetoni keshtu....vetem per kaq po jo me shume e dua gjermani vetem per kushtet qe ka se mos keq kuptoemi...
    Pershendetje

Po ne te njejten klim jetojm dhe ne ne Holland.
    Po ama kjo nuk ka te bej dhe ne jemi mesuar ketu me klimen, me rregulloren, me kushtet, po ama Shqiperia eshte toka jone gje qe ne duhet ta rregullojm, ta riparojm, ti japim ndihmen, a)ekonomikisht b) dhe shpirterisht

Pershendetje

Pershendetje

Po ama kjo nuk ka te bej dhe ne jemi mesuar ketu me klimen, me rregulloren, me kushtet, po ama Shqiperia eshte toka jone gje qe ne duhet ta rregullojm, ta riparojm, ti japim ndihmen, a)ekonomikisht b) dhe shpirterisht

Pershendetje
    Genna,

Me behet jashte mase qejfi qe ke ndjenja kaq patriotike dhe te pergezoj per kete, por ama cfare ke bere ti konkretisht per Shqiperie dhe cfare ndihme i ke dhene ti Shqiperise, perderisa kjo eshte dhe thirrja qe ti po ju bene te rinjve shqiptar?

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Pershendetje

Pershendetje
    ne vit per vit e ndimojm shqiperin kur shkojm qe lejm leket atje qe kemi punuar 1 vit per te ber ate udhetim ne shqiperi....me erregullu nuk e bej dot dhe nuk dua te bej se duhet te rregullohet vet ai vend dhe jo ne qe jemi jasht po ato qe jetojn atje.....por dua te them qe e bejn dhe veten ato qe ti maresh icik inat se esht vend i korruptum ket e dim te gjith edhe ne emigrantet e shkret blejm digitalbin pershembull dhe e mbyllin si mas qefit bejn gjera si mas qefit me kupton dhe aty normalisht qe ne na hypin nervat...po si do qoft une nuk e ul posht shqiperin ket nuk do e beja dhe e pranoj ku do qe jam shqiptare se nuk kam turp ta them si ca te tjer...

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anėtarėsuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    Citim Postuar mė parė nga ~LiLy~ Lexo Postimin
    Genna,

Me behet jashte mase qejfi qe ke ndjenja kaq patriotike dhe te pergezoj per kete, por ama cfare ke bere ti konkretisht per Shqiperie dhe cfare ndihme i ke dhene ti Shqiperise, perderisa kjo eshte dhe thirrja qe ti po ju bene te rinjve shqiptar?
    thoni me pare thoni ju cfare keni bere..........
    sa per Gennan vetem ajo qe megjithese 20 vjet e larguar e shkruan shqipen me mire se ne mjafton...........bravo Genna
    Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Pershendetje

motra mos bej gaf e dergon ndihme ekonomike ne shqiperi se ne xhepat e politikaneve do veje
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga ~LiLy~ Lexo Postimin
    Genna,

Pershendetje

1) faleminderit per urimin.

2)kam marr persiper shpenximet e gjashte Studenteve ( vajza) deri sa te mbarojn studimet, gje qe ne Shqiperi po nuk pagove proffesorin nuk kalon vitin ( corrupsioni me i madh) dhe shume te rinje kan deshir qe te studiojn po po nuk pate te ardhura si mund te studiojm? Jo te gjith prindrit mund ti pergjen femijes ne Shqiperi per ti paguar studimet, ( mos te flasim per prinder qe kan nga 3-4-5 femije) se futemi ne teme krize pastaj.

3) jam akoma me studime dhe nuk mund te bej me shume se kaq, shume shpejt mbaroj dhe nuk dua qe profesionin tim ta nenshtroj ketu ku banoj, po dua te shkoj ne shqiperi, mendoj qe shteti i prejardjes time e ka me te nevojshme profesionin tim se sa shtet ku jetoj tani.

Ju duket qe mendoj dhe bej pak per moshe 23 vjece qe kam?

Me pelqeu pyetja Juaj,
    Faleminderit!!!

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga katjushka Lexo Postimin
    thoni me pare thoni ju cfare keni bere..........
    sa per Gennan vetem ajo qe megjithese 20 vjet e larguar e shkruan shqipen me mire se ne mjafton...........bravo Genna

motra mos bej gaf e dergon ndihme ekonomike ne shqiperi se ne xhepat e politikaneve do veje
    Pershemdetje

Faleminderit per urimin
    Jo, mos kini merak ndihmat qe bejm i kimi bere gjithmon familjeve personalisht, dhe jo Shtetit.
    Me pelqen te ndihmoj aty ku shikoj qe me gjithmend po bej dicka, jo te ja jap shtettit dhe nuk mundem te shikoj cfar bejn ata me keto ndihma.

Falemindreit

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Realiteti Shqipetar ...
    Nga Kleidi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 15-09-2005, 09:56
  2. Perse ?!? Ja pra ... realiteti Shqipetar dhe kinematografia Shqipetare ....
    Nga -ZeroCooL- nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-03-2005, 02:29
  3. "Nano Ik", protesta sėrrisht nė Bruksel
    Nga Asteroid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07
  4. Nisma Per Krijimin e Komunitetit Shqipetar ne Britanine e Madhe
    Nga El_Dorado nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2004, 11:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •