Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 106
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    po me po ti gjermone une hik ri se ti kam fal hahahahaha njerez te kqi qe jan (jo te gjith)

Hahahahah jo bre se njerez te mire jan gjermonet ( skan cka me ba se na hajn ) haha

Citim Postuar mė parė nga goca-bules Lexo Postimin

Un jam 99% Shqiptare...qe te bohem 100% Shqiptare po ja mar ktij katunarit 1%
    hahaha hik moj fshatare se ste jap as 0.0000000001% te Shqiptarisė time e jo me 1% hahaha (:

ps: gjall je ? :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 26-05-2009 mė 15:42
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294

Pershendetje

po ndihem 100% shqiptare sepse mamin dhe babin i kam shqiptar dhe gjakun po ashtu....dhe une kam pasur diskutime ketu se kam 20 vjet ne gjermani kam dhe pashaport gjermane dhe me thojn ti je gjermane dhe jo shqiptare po eeee sa ti sjaroj une keto i lej te flasin se nuk ja vle...po une te ndihem si gjermone pupupupupu as nji her
    Kjo ishte arsya qe une bera kete teme se shumica mendojn kete gje. dhe kam Nacionalitet Hollandes, po zemren e kam Shqipetare.
    Gje qe nuk mund te ma nderroj dot prejardhje asnjeriut!!

http://www.videodust.com/videos/2007...hqiperise.html

Falminderit
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    afer 17 vjet larg shqiperise dhe te them te drejten mire do me vinte te thoshja qe ndihem shume shqiptare, por sdua te genjej. Sa kalojn vitet aq me pak me mungon shqipria...aq me pak ndihem shqiptare. Skam patur as nje here shoqeri shqiptare.. kujtime nga shqipria pothuaj se fare kshu qe skam arsye pse te ndihem 100% shqiptare.
    po njeri ne shqiperi nga familia nuk ke ti?apo kan ardhur te gjith jashtetit qe nuk keni nevoj te shkoni ne shqiperi?
    edhe une kam hiku shume e vogel dhe nuk kam shoqeri ose kujtime por ngaqe kemi shkuar vit per vit ne shqiperi dhe 2 her ne vit ka rastis dhe kam shume shume kujtime te bukra se me ne nuk erdhen te gjith jashteti por kisha gjyshet gyshrat etj etj etj...dhe burrin e kam mare shqiptar se nuk kam dashur nji shtetas tjeter...dhe prap shkoj me gjith qef vit per vit ne shqiperi..ja mezi pres te kalojn keto 2 muaj qe te hiki se do rri 1 muaj ne tiron dhe nuk merzitem fare.....

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Kjo ishte arsya qe une bera kete teme se shumica mendojn kete gje. dhe kam Nacionalitet Hollandes, po zemren e kam Shqipetare.
    Gje qe nuk mund te ma nderroj dot prejardhje asnjeriut!!

Falminderit
    por ja qe fatkeqsisht ka shqiptare ketu qe kan ardhur me ne athere dhe ndihen si gjerman dhe me femit nuk flasin shqip...po kam dhe kulim une ketu qe njofim por zot shyqyr nuk kena shume kontakt esht nji budallaqe fare...esht grua dhe ke dyzet e ca as nuk edi kot me rrejt dhe ajo thot une jam gjermane dhe biles me duket vetja si kur kam lindur ne gjermani bobobob them me veten time ka rreshkit e shkreta dhe me femin gjermanisht i dihet...po ca te besh nuk ka cdo njeri po te njejntin mendim...

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Pershendetje te gjith Shqipetareve kudo qe jan ne......

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Hahahahah jo bre se njerez te mire jan gjermonet ( skan cka me ba se na hajn ) haha

uuuuuuuuuuu amon ti kam fal keto njerez na meri se nuk i du pupupupu

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    [QUOTE=Tironcja_BLN;2276961]por ja qe fatkeqsisht ka shqiptare ketu qe kan ardhur me ne athere dhe ndihen si gjerman dhe me femit nuk flasin shqip...po kam dhe kulim une ketu qe njofim por zot shyqyr nuk kena shume kontakt esht nji budallaqe fare...esht grua dhe ke dyzet e ca as nuk edi kot me rrejt dhe ajo thot une jam gjermane dhe biles me duket vetja si kur kam lindur ne gjermani bobobob them me veten time ka rreshkit e shkreta dhe me femin gjermanisht i dihet...po ca te besh nuk ka cdo njeri po te njejntin mendim...[/QUOT

Pershendetje

Pikerish per disa persona qe mendojn dhe ndjen kete gje, po jam e mendimit qe jan komplet gabim ata persona qe nuk mud ta quajn veten sume Shqipetar. SI MUND TE DUAN KETA PERSONA TOKEN E TJETRIT ME SHUME SE TOKEN E PREJARDHJES??
    Po ama nuk mund tju ndryshojm me force mendimin dhe opinionin.
    Po mabase me kete teme fitojm ndonje patriot me shume per Shtetin tone!!
    Shpresojm !!!

Falemindrit

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin

hahaha hik moj fshatare se ste jap as 0.0000000001% te Shqiptarisė time e jo me 1% hahaha

ps: gjall je ?

Po do me japesh or katunar ,se shife dhe vet ke firma si e ke te shkrujtur,qe kshtu do behemi 100% te dy Shqiptar

kosova me ēamerin,Shqiperis ne krah i rrine

Gjall jam ore katunar ...pse mos doje qe te vdisja un ...hahahahahahah kembes ti biesh ti nuk vdes kollaj un
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    uuuuuuuuuuu amon ti kam fal keto njerez na meri se nuk i du pupupupu
    Nein Danke, i kam austriaket unė :P ( selber schei...) hahahaa

Citim Postuar mė parė nga goca-bules Lexo Postimin

Po do me japesh or katunar ,se shife dhe vet ke firma si e ke te shkrujtur,qe kshtu do behemi 100% te dy Shqiptar

kosova me ēamerin,Shqiperis ne krah i rrine

Gjall jam ore katunar ...pse mos doje qe te vdisja un ...hahahahahahah kembes ti biesh ti nuk vdes kollaj un

hahahah moj dreqe thash mos ke vdek te organizoj nje party me disa kengtar hahah (:

Mire, mire, mos qaj se do te te jap 1 perqind (: Shqiptari pėr Shqiptarin ka dhen jetėn gjithmonė. (:

PS : "Kosova me Ēamėrinė, Shqipėrisė ne krah i rrinė. " Nuk eshte keshtu apo cfare? hehe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 26-05-2009 mė 15:55
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Une po, e ndjej veten 100% Shqipetare
    Po kam pasur diskutime qe shume veta kan then qe qysh mund te ndihemi Shqpetar kur kemi gati 20vjet jasht shtetit.
    Po une ndihem 100 % per historin ton dhe per respekt te te pareve tan,pavarsisht se brenda llojit ton ka shume gjera negative bie fjala:hajduta,trafikante, mafioze,etj etj.Ne evrop ne jemi ne shenjester persa i perket namit te keq,por ne vende ku ka nje pakic emigrantesh nga tonet,nuk eshte dhe aq ne dukje kjo mangesi qe ka nje pjes e popullit ton.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Realiteti Shqipetar ...
    Nga Kleidi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 15-09-2005, 09:56
  2. Perse ?!? Ja pra ... realiteti Shqipetar dhe kinematografia Shqipetare ....
    Nga -ZeroCooL- nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-03-2005, 02:29
  3. "Nano Ik", protesta sėrrisht nė Bruksel
    Nga Asteroid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07
  4. Nisma Per Krijimin e Komunitetit Shqipetar ne Britanine e Madhe
    Nga El_Dorado nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2004, 11:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •