Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 106
    Trepca&Chelsea
    Anėtarėsuar
    08-03-2009
    Postime
    104
    Unė e bej 17 vjet ne Filond, isha 2 vjec kur erdha ne Filond. Dhe kaniher e pyeti veten a jam shqiptar a jam ma shume Filandez. Sigurisht qe nuk mundesh me qen 100% shqiptar, ne kete kohė ke marre traditat dhe kulturen e vendit ku je duke jetuar.

Dhe kur shkon shqiperi/kosov, ndjehesh ma shume se me shku si turisht ne vendlindjen tuaj se sa me shku si pushim veror.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    edhe ne qe jemi ne shqiperi ndihemi emigrant ktu ku jemi jo me ata qe vijne nga jashte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Un emigrant jam ne tirane, se sjam "Tirons" i vjeter. Po prap veten shqiptar e ndjej se kam lind ktu (dmth ne shqiperi). Ne pasaporte e kam te shkruar "Kombesia - Shqiptar" kush sme beson mund ta bj skan pasaporten e ta ve ktu.

Mos kemi llafe dmth.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Unė ndihem 100% emigrant Shqipėtar nė Greqi.Edhe po tė harroj unė,jam me fat se shikoj qė ēdo ditė e mė shumė Grekėt na urrejnė e na luftojnė.(Tė paktėn nė ishullin ku jam unė kėshtu ndodh!)Dihet botėrishtė se Grekėt,pėrveē Shqipėtarėve dhe Turqėve,nuk urrejnė ndonjė gjiton tjetėr?E pra unė e di se jam Shqipėtar dhe mė urrjnė si tė tillė.
    respekt

Pershendetje

E vertet, gjith bota e di kete gje.... vetem qe Greku harroj shpejt emigrimet e tija qe ka bere dhe nuk respekton emigrantet qe sot ndodhen ne shtetin e tij.
    Ju uroj sukses...

Faleminderit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genna : 03-06-2009 mė 05:55
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Un emigrant jam ne tirane, se sjam "Tirons" i vjeter. Po prap veten shqiptar e ndjej se kam lind ktu (dmth ne shqiperi). Ne pasaporte e kam te shkruar "Kombesia - Shqiptar" kush sme beson mund ta bj skan pasaporten e ta ve ktu.

Mos kemi llafe dmth.
    Kjo i bjen se na qe e kemi "Kombesia - Kosovar" duhet te mos ndihemi Shqiptar apo si?
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Un fjalen Emigrant se perdor me,perse jam prej vitesh nje qytetar Italian,me nacionalitet Shqiptar,e ate se ve ne dushim asnjer.,perse historia e nje personit eshte e perbere prej origjines se tij zakoneve te vendit,nga traditat dhe edukaten qe ne kemi mare e trashiguar si nga nena babai gjysherit ,Shqiptar.

Edhe vajza ime eshte citadine Italiane por origjina eshte gjithmon shqipja .
    Jane arbereshet 500 vjet ne Itali e thon un jam arberesh.ke brava gente.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 03-06-2009 mė 09:38

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Kjo i bjen se na qe e kemi "Kombesia - Kosovar" duhet te mos ndihemi Shqiptar apo si?
    Kosovar duhet te ndihesh, je nenshtetas i Kosoves. Ke flamur ke Shtet.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga altint71 Lexo Postimin
    Un fjalen Emigrant se perdor me,perse jam prej vitesh nje qytetar Italian,me nacionalitet Shqiptar,e ate se ve ne dushim asnjer.,perse historia e nje personit eshte e perbere prej origjines se tij zakoneve te vendit,nga traditat dhe edukaten qe ne kemi mare e trashiguar si nga nena babai gjysherit ,Shqiptar.

Edhe vajza ime eshte citadine Italiane por origjina eshte gjithmon shqipja .
    Jane arbereshet 500 vjet ne Itali e thon un jam arberesh.ke brava gente.
    Pershendetje...

Shumica te gjith jemi te paisur me nenshtetesin e shtetit ku jetojm, po ama emri emigrant ekziston dhe do te ekzistoj gjithmon tek ne.Edhe tek femijet qe kan lindur dhe do lindin ne keto shtete perseri emri emigrant nuk harrohet, se kur ti pyesin per prejardhjen ata do te thon qe prinedrit tane emigruan.

Faleminderit..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ne pasaporte e kam te shkruar "Kombesia - Shqiptar
    po sikur te ngrihet shteti amerikan dhe te thot "po u japim passaport amerikane te gjith atyre qe kan nickname Apollyon te forumishqiptar" do ta merje ti ate passaport?

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin

Pershendetje...

Nuk dua te keq kuptoheni po kisha deshir tju pyesnja ne kete drejtim...

Pse Kosovaret kur e ndjejn veten Shqipetar ne Flamurin e ri nuk ekziston asnje simbol nga Shqiperia( as ngjyra as shqiponja) sepse e di qe dy Kombesi nuk mun te ken te njeten Flamur, po te paktemen duhet te kishte ngjashmeri, apo e kam gabim?
    Thjesh nje kryezitet i imi, qe nuk gjej pergjen e sakt akoma....

Faleminderit...

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Realiteti Shqipetar ...
    Nga Kleidi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 15-09-2005, 09:56
  2. Perse ?!? Ja pra ... realiteti Shqipetar dhe kinematografia Shqipetare ....
    Nga -ZeroCooL- nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-03-2005, 02:29
  3. "Nano Ik", protesta sėrrisht nė Bruksel
    Nga Asteroid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07
  4. Nisma Per Krijimin e Komunitetit Shqipetar ne Britanine e Madhe
    Nga El_Dorado nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2004, 11:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •