Kur te mbarosh se puthuri buze zezaku atehere hajde jepu verejtje te tjereve.
Sikur te isha akoma ne gjimnaz do ja beja : oooooooooooo 1-0
![]()
Kur te mbarosh se puthuri buze zezaku atehere hajde jepu verejtje te tjereve.
Sikur te isha akoma ne gjimnaz do ja beja : oooooooooooo 1-0
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Me % s'mund ta them,po shqipetare jam.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Edhe po te mos njihem 100% shqipetar me perkujtoin vendasit qe jam shqipetar,dua te them duke pas nje imazh jo te mir qe kan shtetet evropiane per emigrantet shqipetar rreziku eshte akoma me i vogel te mos ndiheshe shqipetar,por diqka kam vrejt tek shqiptaret e shqiperis qe posa ta kalojn kufirin e shtetit shqipetar zhveshen nga identiteti i tyre i vertet dhe behen greker e qka jo tjeter,kurse kosovaret i kan qendrua shume stoik identitetit kombetar aty ku kan qendrua.
Te me falin vllezerit shqipetar por nese i referohemi statistikave me se 50% te shqiptarve te shqiperis sidomos ne greqi kan ndrru emer e mbiemer kan ndrru fen ne mynyr qe te integrohen ne shoqerin greke,pra sot egziston nje numer shume i madhe qe si shqipetar jan ber grek.
Definitivisht jam bindur qe sa me shume te jesh ai qe je aq me teper do kesh respekt edhe nga te tjeret,ndersa po qe se je labil i luhateshem nukdo kesh respektin e askujt por do vdekesh si i mjer,te jesh sot shqipetar eshte krenari sepse perkrah kemi kombet me te forta ne bot,prandaj o shqipetar mos ngurroni te jeni shqipetar dhe mundohuni qe shoqerive evropiane te ju tregoni se jemi komb me vlera evropiane
10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000%
Ndjehesh Ti si emigrant 100% SHQIPETAR?
ēfare pyetje absurde!!! pale perqindja akoma edhe me absurde!!!!!!!!!!!!!!!!!
tani o je ose nuk je shqiptar.kushdo ketu mund te ndihet fare mire japonez porse qe nga fizionomia duket sheshit qe vetem se japonez nuk eshte.
nuk e di a e keni kuptuar apo jo se shqiptar lind, e sado qe te mundohesh shqiptar nuk behesh.
pastaj edhe aty diskutimet e pseudonacionalisteve te cdo vendi jane komplet bajate.
se nuk eshte fakti qe je shqiptar qe te ben me te mire............sa e sa shqiptare vrasin...........vjedhin....................perdhu nojne................marrin gocat shqiptare dhe i bejne te prostituohen..........atehere ku qendron e mira e te qenit shqiptar ketu?
edhe ne greqi mjaft prej grekeve i priten tek familjet e tyre dhe ēfare bene disa shqiptare se ...vajten e i vodhen shtepine,ja ēfare bene.e mjaft prej grekeve ne e dime mire qe i kane trajtuar shqiptaret sikur kafshet biles me keq prej kafsheve.
pra ,me qene grek,amerikan, gjerman apo shqiptar nuk eshte se je me i mire,eshte puna e mire ajo qe te ben me te mire.
e nje pjese e mire ketyre pseudonacionalisteve jane me te vertete qyfyr fare se jetojne jashte shqiperise e u djeg "zemra" per shqiperine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hajdeni pra jetoni ne shqiperi..............nese me te vertete jeni qe e doni kaq shume atdheun e mos nxirrni lote krokodili neper forume.
100%Shqiptar jam keshtu me thuajne dhe shoket e mij Belg-Flander. "jij bent 100%Albanesse".
Sepse gjith ēka posedoj me indetitetin tim.
Kam lindur Shqiptar jetoj Shqiptar dhe deri ne fund te jetes do te jem Shqiptar.
[QUOTE]
Pershendetje...
Ishte mendimi Juaj. Cdo njeri ka te drejt te mendoj, te respktoj dhe te veproj per shtetin e tyre sipas menyres se tij. Dhe qe disa patriotet e mi qe jan mare me gjera te pa ligjqshme vrare, vjedhm etj, etj, nuk shikoj qe per kete arsyje nuk duhet ta ndjej veten Shqpipetar
Ndersa per kete shprehje, nuk di se cte te them per mendimin e ceket qe keni treguar.
1) Nuk mund te quash lote krokodili,, lotin e shume emigranteve si nga vuajtjet ne emigrim dhe e nga malli per token e tyre.hajdeni pra jetoni ne shqiperi..............nese me te vertete jeni qe e doni kaq shume atdheun e mos nxirrni lote krokodili neper forume.
2) Po ne qoftese nuk jeni emgrant, nuk keni se si te ndjeni ate qe ne ndjejm, po e njejta gje dhe ne nuk mund te ndjejm ate qe ndjeni Ju qe banoni atje.
Faleminderit....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genna : 30-05-2009 mė 13:33
Jam Krenare Qe Jam Shqipetare
Kam lindur Shqiptar jetoj Shqiptar dhe deri ne fund te jetes do te jem Shqiptar
Tani mė 2 apo 3 vizita vjetore pėr nė Atdhe nuk mė bėjnė tė ndryshoj ndjenjat Kombtare
ndodhin edhe fatkėqėsi nė jetėn e perditshme ku "nuk" na njohin pėr tė mirė ,por prap se prap jemi Shqiptar kshtu e kemi pas "fatin "dhe jemi larguar nga Atdheu dhe mė njė kontribut
modestė ndaj Atdheut dhe Familjės dhe sjelljet korrekte ne vendin ku jetojmė ndjėnjat Kombtare nuk zvoglohen --sa i perket pyetjės pse nuk kthehemi per tė jetuar nė Atdhe kjo ėshtė disi e komplikuar jo edhe aq e lehtė ?????????
--edhe balta e vendit tanė,ėshtė mė e ambėl se mjalta e vendit tė huaj --e ka thėnė dikush para se te mirrja rrugėn e mergimit ,,,,,,
Pėrshendetje FSH
Pershendetje...
Sa i perket mendimit Tuaj jame plotesisht dokord, po shprehja qe me pelqeu me shume ishte :
Ju uroj Sukses--edhe balta e vendit tanė,ėshtė mė e ambėl se mjalta e vendit tė huaj --e ka thėnė dikush para se te mirrja rrugėn e mergimit ,,,,,,
Faleminderit...
Jam Krenare Qe Jam Shqipetare
Unė ndihem 100% emigrant Shqipėtar nė Greqi.Edhe po tė harroj unė,jam me fat se shikoj qė ēdo ditė e mė shumė Grekėt na urrejnė e na luftojnė.(Tė paktėn nė ishullin ku jam unė kėshtu ndodh!)Dihet botėrishtė se Grekėt,pėrveē Shqipėtarėve dhe Turqėve,nuk urrejnė ndonjė gjiton tjetėr?E pra unė e di se jam Shqipėtar dhe mė urrjnė si tė tillė.
respekt
Krijoni Kontakt