Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 106
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Me vjen jasht mase keq qe paska ndodhur kjo gj tek Ju, po prap shpresat mos i hum mbase ndjonje dite pa pritur i afrahesh shtetit gje nuk e nederrojm dot prejardhjen. Dhe une kam 20 ketu, 3-vjece femi erdha po ama u rrita dhe u edukova me traditat Shqipetare!
    Mos u merzit ska gje
    Gjithashtu u rrita me tradita shqiptare nga prinder shqiptar. As qe diskutohet qe ne shtepi eshte folur dhe flitet gjithmon shqip dhe na rriten dhe edukuan prinderit me traditat shqiptare. Por ne shkolle mesusit grek apo amerikan e benin/bejn mesimin ne greqisht dhe anglisht e marte dreqi pa i kushtuar shume rrendesi traditave te mia...
    Pak nga pak ne shtetin ku jeton meson traditat e ati shteti..ke shoqeri te huaj. Sado qe ne shpi enkurajohet te flitet shqip, ne shkolle flitet gjuha te cilen studjon. Meson historin e ati shteti ne shkolle, gjuhen, gjeografin, tv, radio ajo gjuhe cdo gje qe te rrethon pervec familjes nuk eshte shqiptare (tepakten ne rrastin tim). Ska si te genjej kot un ne forum duke reklamuar "pseudokrenarin" time.

gjith te mirat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    po njeri ne shqiperi nga familia nuk ke ti?apo kan ardhur te gjith jashtetit qe nuk keni nevoj te shkoni ne shqiperi?
    edhe une kam hiku shume e vogel dhe nuk kam shoqeri ose kujtime por ngaqe kemi shkuar vit per vit ne shqiperi dhe 2 her ne vit ka rastis dhe kam shume shume kujtime te bukra se me ne nuk erdhen te gjith jashteti por kisha gjyshet gyshrat etj etj etj...dhe burrin e kam mare shqiptar se nuk kam dashur nji shtetas tjeter...dhe prap shkoj me gjith qef vit per vit ne shqiperi..ja mezi pres te kalojn keto 2 muaj qe te hiki se do rri 1 muaj ne tiron dhe nuk merzitem fare.....
    Te them te drejten kur ishim ne greqi (para 6 vitesh kjo pune) vinim ne shqipri tepakten 2 here ne vit. Kisha shume mall atehere dhe gezohesha shume kur vinte viti rri dhe behari per arsye se do vinim ne shqipri.
    Po behen 6 vite qe skam vajtur fare ne shqipri dhe besoj se kjo eshte arsya me e madhe qe po ndihem kaq e distancuar. Kjo gje do ndryshoj kte behar meqe do vete ne vendin tim pas kaq shume vitesh.
    E vetmja gje qe me shqeteson eshte se pjestaret e familjes qe vizitonim gjithmon ne shqipri (gjyshja dhe dajot me tezen nga ana e mamas dhe femiet e tyre) i kemi ktu ne amerik. Me familjen tjeter jam pak me e distancuar sepse si njof mire. Kam kaq shume kushurinj nga ana e babit sa as vet se ti sa jan dhe sa po shumezohen me kalimin e viteve.

Do mundohem shume mos ta ndjej veten si te huaj kur te vete ne shqipri!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FierAkja143 : 26-05-2009 mė 17:35

DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Pershendetje te gjith Shqipetareve kudo qe jan ne......

http://www.videodust.com/videos/2007...hqiperise.html
    Doja te beja nje pyetje.ne qoftese ti do ishe e ftuar ne nje mbremje apo feste atje ne hollande ku banon, dhe gjat festes organizatori te therrase.PERSHENDETJE TE GJITHE HOLLANDEZEVE KUDO QE JANE.si do te vinte, apo si do ndjeheshe!!!!!Se dhe mua kjo shprehja jote me duket si me pak shije rracizmi.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Mos u merzit ska gje
    Gjithashtu u rrita me tradita shqiptare nga prinder shqiptar. As qe diskutohet qe ne shtepi eshte folur dhe flitet gjithmon shqip dhe na rriten dhe edukuan prinderit me traditat shqiptare. Por ne shkolle mesusit grek apo amerikan e benin/bejn mesimin ne greqisht dhe anglisht e marte dreqi pa i kushtuar shume rrendesi traditave te mia...
    Pak nga pak ne shtetin ku jeton meson traditat e ati shteti..ke shoqeri te huaj. Sado qe ne shpi enkurajohet te flitet shqip, ne shkolle flitet gjuha te cilen studjon. Meson historin e ati shteti ne shkolle, gjuhen, gjeografin, tv, radio ajo gjuhe cdo gje qe te rrethon pervec familjes nuk eshte shqiptare (tepakten ne rrastin tim). Ska si te genjej kot un ne forum duke reklamuar "pseudokrenarin" time.

gjith te mirat
    Pershendetje

Ju kuptoj dhe me pelqen shume sinqeriteti Jua, se kjo gje ka ndodhur ne shume persona jo vetem tek Ju.
    Po prap une jam optimioste, dhe te them qe mbase ndonje dite kthehet ky sisitem qe te rrethon.
    Se po e shikoj qe ka filluar te ndryshoj pak, nuk keni shoqeri Shqipetare aty, po ama ne te tilla forume mund te gjemi shume shoke e shoqe ku mund te bisedoni per temat ditore, gje qe Ju po e beni hahaha hahaha
    E shikon qe jam optimiste??

http://www.videodust.com/videos/2007...hqiperise.html

Ju uroj SUKSES
    Faleminderit
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

Citim Postuar mė parė nga katjushka Lexo Postimin
    thoni me pare thoni ju cfare keni bere..........
    sa per Gennan vetem ajo qe megjithese 20 vjet e larguar e shkruan shqipen me mire se ne mjafton...........bravo Genna
    Me fal po ju kush jeni?! Genna?!

Citim Postuar mė parė nga Genna
    2)kam marr persiper shpenximet e gjashte Studenteve ( vajza) deri sa te mbarojn studimet, gje qe ne Shqiperi po nuk pagove proffesorin nuk kalon vitin ( corrupsioni me i madh) dhe shume te rinje kan deshir qe te studiojn po po nuk pate te ardhura si mund te studiojm? Jo te gjith prindrit mund ti pergjen femijes ne Shqiperi per ti paguar studimet, ( mos te flasim per prinder qe kan nga 3-4-5 femije) se futemi ne teme krize pastaj.
    Genna, punoni tani apo jeni vetem studente?

3) jam akoma me studime dhe nuk mund te bej me shume se kaq, shume shpejt mbaroj dhe nuk dua qe profesionin tim ta nenshtroj ketu ku banoj, po dua te shkoj ne shqiperi, mendoj qe shteti i prejardjes time e ka me te nevojshme profesionin tim se sa shtet ku jetoj tani.
    Cfare profesioni po mbaroni dhe pse mendoni se Shqiperia e ka me te nevojshme profesioni tuaj?

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga oliver55 Lexo Postimin
    Doja te beja nje pyetje.ne qoftese ti do ishe e ftuar ne nje mbremje apo feste atje ne hollande ku banon, dhe gjat festes organizatori te therrase.PERSHENDETJE TE GJITHE HOLLANDEZEVE KUDO QE JANE.si do te vinte, apo si do ndjeheshe!!!!!Se dhe mua kjo shprehja jote me duket si me pak shije rracizmi.
    Pershendetje

Ju falenderoj per pyetjen.!!!

1) Quani Ju RRACIZIM qe une thash "Pershendes te gjith Shqipetaret kudo qe jane ne

2) Nuk e degjoni Ju kete shprehje ne radio ose ne televisor kur nje person do te pershendesi te gjith patriotet e tij me nje kenge? E quani dhe kete nje Rracizim??? qe nje person pershendtet popullin e tij???

3) Nje Hollandes do te pershendesi patriotet e tij ne bote une duhet ta mar per rracizem??
    Perkundrazi do duartrokas, sepse eshte respekt te kujtosh njerzit dhe popullin Tend qe ndodhet ne bote.

Nuk e di ne cfar libri ose ku e keni degjuar qe kur nje person pershendet popullin e tij, do te thot qe eshte RRACIZEM
    Po te lezoni temat e mia do te shikoni qe nuk jam me Rracizmin, perkundrazi......!!

Ju uroj Sukses!!!
    Faleminderit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genna : 26-05-2009 mė 17:56

DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Pershendetje

Ju falenderoj per pyetjen.!!!

1) Quani Ju RRACIZIM qe une thash "Pershendes te gjith Shqipetaret kudo qe jane ne

2) Nuk e degjoni Ju kete shprehje ne radio ose ne televisor kur nje person do te pershendesi te gjith patriotet e tij me nje kenge? E quani dhe kete nje Rracizim??? qe nje person pershendtet popullin e tij???

3) Nje Hollandes do te pershendesi patriotet e tij ne bote une duhet ta mar per rracizem??
    Perkundrazi do duartrokas, sepse eshte respekt te kujtosh njerzit dhe popullin Tend qe ndodhet ne bote.

Nuk e di ne cfar libri ose ku e keni degjuar qe kur nje person pershendet popullin e tij, do te thot qe eshte RRACIZEM
    Po te lezoni temat e mia do te shikoni qe nuk jam me Rracizmin, perkundrazi......!!

Ju uroj Sukses!!!
    Faleminderit
    Megjithese e moret pyetjen time vetem nga pamja e jashtme, dhe nuk e kapet ne brendesi.Ju falenderoj per pergjigjen e shpejte qe dhate.CILIN QUANI JU SHQIPTAR?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga oliver55 : 26-05-2009 mė 18:12
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga ~LiLy~ Lexo Postimin
    Me fal po ju kush jeni?! Genna?!

Genna, punoni tani apo jeni vetem studente?

Cfare profesioni po mbaroni dhe pse mendoni se Shqiperia e ka me te nevojshme profesioni tuaj?
    Pershendetje

Ne radhe te pare dua Tju kujtoj qe kjo teme eshte hapur me pyetjen

NDJEHESH EDHE TI SI EMIGRANT 100% SHQIPETAR?

Apo nuk ishit ne dijeni qe tema titullohesh keshtu??

Mendoni qe pyetjet qe po me beni kan te bejn me TEMEN??

Nuk ishit Ju, Aji ose Ajo qe me kerkuat ndihm per adresen e forumit ne mesazh privat??

Nuk po mernit pergjigjet e duhura nga mua per forumin ne mesazh privat?

Nuk mund ti vazhdonit pyetjet ne mesazh privat?

Apo ju pelpen qe te pyesni do ku do ajo qe ju pelqen??

Atehere le te jem une e para qe te te mesoj Ty qe te pergjigjesh dhe te pyesesh sipas Titullit te Temes!!

Dhe kur te hapesh ndonje Teme qe te titullohet Biografia-Juaj, ateher me thrit se po vij tju sqaroj, qe kush jam ,ku banoj, cfar studioj, ku do punoj, OK?

Falemnderit, dhe Ju kerkoj te falur per Tju folur ashper dhe duke mos u pergjigjur pyetjeve.

Po me pelqen te zbatoj rregulloren, qe kjo teme nuk eshte per pyetjet qe beni Ju!
    Gje qe kam vene re ne kete forum qe shume veta flasin jasht titullit qe permaban tema.

Faleminderit !!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genna : 26-05-2009 mė 19:14

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Une po, e ndjej veten 100% Shqipetare
    Po kam pasur diskutime qe shume veta kan then qe qysh mund te ndihemi Shqpetar kur kemi gati 20vjet jasht shtetit.
    Genna kush e vuri ne dyshim qe nuk je shqiptare???

i -iriqi nuk haet

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une po, e ndjej veten 100% Shqipetare
    Po kam pasur diskutime qe shume veta kan then qe qysh mund te ndihemi Shqpetar kur kemi gati 20vjet jasht shtetit.
    une jam 1 % shqiptare. Po gjuhen shqipe ama e flas me mire se ju qe jeni 100%.

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Realiteti Shqipetar ...
    Nga Kleidi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 15-09-2005, 09:56
  2. Perse ?!? Ja pra ... realiteti Shqipetar dhe kinematografia Shqipetare ....
    Nga -ZeroCooL- nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-03-2005, 02:29
  3. "Nano Ik", protesta sėrrisht nė Bruksel
    Nga Asteroid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07
  4. Nisma Per Krijimin e Komunitetit Shqipetar ne Britanine e Madhe
    Nga El_Dorado nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2004, 11:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •