Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 26-05-2009 mė 15:42
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Kjo ishte arsya qe une bera kete teme se shumica mendojn kete gje. dhe kam Nacionalitet Hollandes, po zemren e kam Shqipetare.
Gje qe nuk mund te ma nderroj dot prejardhje asnjeriut!!
http://www.videodust.com/videos/2007...hqiperise.html
Falminderit
Jam Krenare Qe Jam Shqipetare
po njeri ne shqiperi nga familia nuk ke ti?apo kan ardhur te gjith jashtetit qe nuk keni nevoj te shkoni ne shqiperi?
edhe une kam hiku shume e vogel dhe nuk kam shoqeri ose kujtime por ngaqe kemi shkuar vit per vit ne shqiperi dhe 2 her ne vit ka rastis dhe kam shume shume kujtime te bukra se me ne nuk erdhen te gjith jashteti por kisha gjyshet gyshrat etj etj etj...dhe burrin e kam mare shqiptar se nuk kam dashur nji shtetas tjeter...dhe prap shkoj me gjith qef vit per vit ne shqiperi..ja mezi pres te kalojn keto 2 muaj qe te hiki se do rri 1 muaj ne tiron dhe nuk merzitem fare.....
por ja qe fatkeqsisht ka shqiptare ketu qe kan ardhur me ne athere dhe ndihen si gjerman dhe me femit nuk flasin shqip...po kam dhe kulim une ketu qe njofim por zot shyqyr nuk kena shume kontakt esht nji budallaqe fare...esht grua dhe ke dyzet e ca as nuk edi kot me rrejt dhe ajo thot une jam gjermane dhe biles me duket vetja si kur kam lindur ne gjermani bobobob them me veten time ka rreshkit e shkreta dhe me femin gjermanisht i dihet...po ca te besh nuk ka cdo njeri po te njejntin mendim...
Pershendetje te gjith Shqipetareve kudo qe jan ne......![]()
http://www.videodust.com/videos/2007...hqiperise.html
[QUOTE=Tironcja_BLN;2276961]por ja qe fatkeqsisht ka shqiptare ketu qe kan ardhur me ne athere dhe ndihen si gjerman dhe me femit nuk flasin shqip...po kam dhe kulim une ketu qe njofim por zot shyqyr nuk kena shume kontakt esht nji budallaqe fare...esht grua dhe ke dyzet e ca as nuk edi kot me rrejt dhe ajo thot une jam gjermane dhe biles me duket vetja si kur kam lindur ne gjermani bobobob them me veten time ka rreshkit e shkreta dhe me femin gjermanisht i dihet...po ca te besh nuk ka cdo njeri po te njejntin mendim...[/QUOT
Pershendetje
Pikerish per disa persona qe mendojn dhe ndjen kete gje, po jam e mendimit qe jan komplet gabim ata persona qe nuk mud ta quajn veten sume Shqipetar. SI MUND TE DUAN KETA PERSONA TOKEN E TJETRIT ME SHUME SE TOKEN E PREJARDHJES??
Po ama nuk mund tju ndryshojm me force mendimin dhe opinionin.
Po mabase me kete teme fitojm ndonje patriot me shume per Shtetin tone!!
Shpresojm !!!
Falemindrit
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Nein Danke, i kam austriaket unė :P ( selber schei...) hahahaa
hahahah moj dreqe thash mos ke vdek te organizoj nje party me disa kengtar hahah (:
Mire, mire, mos qaj se do te te jap 1 perqind (: Shqiptari pėr Shqiptarin ka dhen jetėn gjithmonė. (:
PS : "Kosova me Ēamėrinė, Shqipėrisė ne krah i rrinė. " Nuk eshte keshtu apo cfare? hehe
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 26-05-2009 mė 15:55
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Po une ndihem 100 % per historin ton dhe per respekt te te pareve tan,pavarsisht se brenda llojit ton ka shume gjera negative bie fjala:hajduta,trafikante, mafioze,etj etj.Ne evrop ne jemi ne shenjester persa i perket namit te keq,por ne vende ku ka nje pakic emigrantesh nga tonet,nuk eshte dhe aq ne dukje kjo mangesi qe ka nje pjes e popullit ton.
Krijoni Kontakt