E kush mund te quhet me tepėr Shqiptar se Emigrantet?
Sa kam qen ne Kosove se kam dite cka eshte me u ndije Shqiptar, tash si emigrant e mėsova.
101% Shqiptar![]()
Red & Black, i dress EAGLE on my chest, Proud to be an Albanian!
E kush mund te quhet me tepėr Shqiptar se Emigrantet?
Sa kam qen ne Kosove se kam dite cka eshte me u ndije Shqiptar, tash si emigrant e mėsova.
101% Shqiptar![]()
Red & Black, i dress EAGLE on my chest, Proud to be an Albanian!
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Me vjen jasht mase keq qe paska ndodhur kjo gj tek Ju, po prap shpresat mos i hum mbase ndjonje dite pa pritur i afrahesh shtetit gje nuk e nederrojm dot prejardhjen. Dhe une kam 20 ketu, 3-vjece femi erdha po ama u rrita dhe u edukova me traditat Shqipetare!
Ju uraj sukses!!
Faleminderit
Jam Krenare Qe Jam Shqipetare
Pershendetje genna.Un pata fat tjeter. Dihet; fat si fati i cdo shqiptari qe u lind dhe u rit jasht kufijve te vendit, qe ne me plot mburje e theksojm SHQIPERI.Jam larg vendlindjes plot 19 vjet.Shpesh her jam vetem dhe mendoj.Nese vdes nje mij here dhe perseri lindi, Nese zoti me pyet se cilin nacionalitet do te zgjedh, do te them me bindje te thelle SHQIPTAR.Kur te tjeret me pyesin per nacionalitetin tim.me plot mburje pergjigjem: ich bin ALBANER aus macedonien.Dikush do te thot, e perse e permend edhe maqedonin ore?
E permendi vetem e vetem se dikush do qe te na bej te paqene.Ti them botes se edhe maqedonia posedon nje pjese te trungut shqiptar.Dhe se argumenti me i madh jam un.
Ne zvicer jetoj vetem.Kam vella e nip.Po i kam edhe dy mbesa te vogla.Marigonen dhe kaltrinen.Jetojne 100 kilometra larg vendit ku banoj.Ato dy mbesa te vogla e din se cfar ma kenaq shpirtin.Dhe shpesh me dergojne fotografi ne email, ne te cilat jane te veshura me tesha ku shifet edhe flamuri yn.Shqiponja me dy krena.
Shpesh mendoj edhe per sende tjera.Njeri kur eshte vetem ka kohe qe te mendoj edhe per shum sende.Nje here e gjeta veten duke i parashtruar pyetje.Vallle kush e do me teper shqiperine.Ata qe jetojne ne shqiperi ose ne emigrantet.Une u pergjigja si emigrant.Thash ne emigrantet e duam me shume, dhe jemi me krenar qe jemi shqiptar.E di ndoshta dikush edhe do te me kundervihet per kete pohim.Ndoshta do te dale me teza tjera.Por kete e them nga qe ata qe jane ne shqiperi ngihen cdo dit me vendin me te bukur ne bote.Me ajrin me peisazhet me bukurit e memedheut.Kurse ne emigrantet kemi uri.Duam ushqim qe te rit e te ban te madh.Duam memedhene.
Pershendetje te gjithe shqiptareve ku do qe jan
isha jame dhe do te jem gjithmon SHQIPETAR...
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
po ndihem 100% shqiptare sepse mamin dhe babin i kam shqiptar dhe gjakun po ashtu....dhe une kam pasur diskutime ketu se kam 20 vjet ne gjermani kam dhe pashaport gjermane dhe me thojn ti je gjermane dhe jo shqiptare po eeee sa ti sjaroj une keto i lej te flasin se nuk ja vle...po une te ndihem si gjermone pupupupupu as nji her
Jo jo ti gjermane koke hahahah :P
__
Mua me ēuditi shkrimi i asaj te pares, skam digju hala pėr "Shqiptar" qe i thonė vetes s'jam Shqiptar. Ata me te vėrtet s'duhet te jene Shqiptar.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
po me po ti gjermone une hik ri se ti kam fal hahahahaha njerez te kqi qe jan (jo te gjith)
Krijoni Kontakt